Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Epikur je navijao za Velez. 41% svjetske populacije navija za Velez. Manchester United ima crvenu boju dresa po uzoru na Velez. Hrvata nema van Hrvatske, a Maori su nastali od Bosnjaka.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Zaboravio si dodati Liverpool. Hrvata nema u BiH. Oni zive u Hrvatskoj. U BiH zive BOSANSKI HRVATI ili ti BOSANSKI katolici, kako ti bolje zvuci to izaberi.CroCop je napisao/la:Epikur je navijao za Velez. 41% svjetske populacije navija za Velez. Manchester United ima crvenu boju dresa po uzoru na Velez. Hrvata nema van Hrvatske, a Maori su nastali od Bosnjaka.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
12 obavjesti
sta dzaba pisete, zaboli me qurac za vas i vase komentare, evo jedva cekam sve procitat. Al da budem iskren procito sam samo od Virtu4la jer je posten covjek.

Uvijek krpa nađe zakrpu, što jes jes...UZM je napisao/la:12 obavjestista dzaba pisete, zaboli me qurac za vas i vase komentare, evo jedva cekam sve procitat. Al da budem iskren procito sam samo od Virtu4la jer je posten covjek.
Mora da ti je disre da radiš kod njega u firmi.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jedan od najcjenjenijih historičara u svijetu, po pitanju historije svih juznoslovenskih zemalja,hrvatski historičar Dr Nada Klaić u svome djelu “SREDNJOVJEKOVNA BOSNA – POLITIČKI POLOŽAJ BOSANSKIH VLADARA DO TVRTKOVE KRUNIDBE”, Zagreb, 1989., dolazi do sljedećih konstatacija:
“….No, ove nevjeste projekcije o srpstvu Bosne vrijede isto koliko Sisićevo dokazivanje o hrvatsvu Bosne.
Sve do pred kraj 19.stoljeća u Bosni su živjeli jedino Bošnjaci, koji su bili triju vjera muslimani katolici i pravoslavci:
Bošnjak katoličke vjeroispovijesti fra. Ivan Frano Jukić (1818-1857), koji je koristio pseudonim Slavoljub Bošnjak, koji je u svom proglasu 1848. godine zapisao:
“Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas…. Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred naša serca očistimo od predsudah, fatajmo za knjige i časopise, vidimo što su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost isitne izvedmo.”
“….No, ove nevjeste projekcije o srpstvu Bosne vrijede isto koliko Sisićevo dokazivanje o hrvatsvu Bosne.
Sve do pred kraj 19.stoljeća u Bosni su živjeli jedino Bošnjaci, koji su bili triju vjera muslimani katolici i pravoslavci:
Bošnjak katoličke vjeroispovijesti fra. Ivan Frano Jukić (1818-1857), koji je koristio pseudonim Slavoljub Bošnjak, koji je u svom proglasu 1848. godine zapisao:
“Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas…. Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred naša serca očistimo od predsudah, fatajmo za knjige i časopise, vidimo što su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost isitne izvedmo.”
A oni stvarno umislili da su Hrvati.
Kakav cirkusantski geto. 

-
- Kontakt:
100 godina s pauzom od 80 godinaultras94mostar je napisao/la:Ti ces nam govoriti ko smo i sta smo smrdo smrdljivi podveleski. Od stoljeca 7. ovdje zive Hrvati a vi nacijo izmisljena 95.godine patite i crknite od jada svog. 100 godina smo ispred vas u svim segmentima poturcenai šljamu

To ti mislis jer te uce naopako od samog pocetka da drugi i drugaci nevaljaju Bosnjaci su ovdje dosta prije hrvata a ne kako su tebe naucili 95 uzmi knjigu u ruke pricitaj nestoultras94mostar je napisao/la:Ti ces nam govoriti ko smo i sta smo smrdo smrdljivi podveleski. Od stoljeca 7. ovdje zive Hrvati a vi nacijo izmisljena 95.godine patite i crknite od jada svog. 100 godina smo ispred vas u svim segmentima poturcenai šljamu
“Poturceni sljam” Sine dragi u to vrijeme da su Turci htjeli poturcit sve oni bi to uradili nista Turci silom nisu radili zato ste opstali na ovim prostorima pa bola da su vas milovali 500 godina izlizali bi se ne budi smjesanultras94mostar je napisao/la:Ti ces nam govoriti ko smo i sta smo smrdo smrdljivi podveleski. Od stoljeca 7. ovdje zive Hrvati a vi nacijo izmisljena 95.godine patite i crknite od jada svog. 100 godina smo ispred vas u svim segmentima poturcenai šljamu

-
- Kontakt:
Ti lutas beboultras94mostar je napisao/la:Ti ces nam govoriti ko smo i sta smo smrdo smrdljivi podveleski. Od stoljeca 7. ovdje zive Hrvati a vi nacijo izmisljena 95.godine patite i crknite od jada svog. 100 godina smo ispred vas u svim segmentima poturcenai šljamu

Prvo tvrdnje da ste iz Mostara, pa onda da ste hrvati. Dogovorite se pa onda lazite kako treba, a ne da mijenjate misljenja iz dana u dan.
- Unproforumas
- Kontakt:
A vidi stvarno ljudi misle da su rvati

Puno si simpatičanDembaBa21 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Pa o tome ti pricam, to pise u tim knjigama s mehkim uvezom i uopce vas ne krivim jer se propatili mnogo i ovako dajete sebi na vaznosti.
Opet kazem, o tome ne trebamo ovdje, ajmo radije raspravljat o tome kako bi trebali preuzet zeljin ili nas model kako biste jedan dan i vi mozda napravili neki izlet u europu, digli koeficijent drzavi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bravo za odgovorRigoletto je napisao/la:Puno si simpatičanDembaBa21 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Pa o tome ti pricam, to pise u tim knjigama s mehkim uvezom i uopce vas ne krivim jer se propatili mnogo i ovako dajete sebi na vaznosti.
Opet kazem, o tome ne trebamo ovdje, ajmo radije raspravljat o tome kako bi trebali preuzet zeljin ili nas model kako biste jedan dan i vi mozda napravili neki izlet u europu, digli koeficijent drzavi

A sta cu ti odgovarat na te pizdarije, kazem ti, izgubljeni ste kao onomad burek u svemiru TLN-a pa sastavljate i sebi i drugima kojekakve bajke. Te stvari ti mogu proc samo u Sarajevu.
Vrlo promicljivo razmisljanje za sve je Sarajevo krivo,sve je izmisljeno samo smo mi upravu uzmi par knjiga ako te interesuje historija (povjest) ovih prostora pa procitaj ne moras Bosnjacke autore jer oni vama nisu legitimni i sta god napisu mislite da je laz ima dosta Hrvatskih koji pisu realno slobodno uzmi procitajRigoletto je napisao/la:A sta cu ti odgovarat na te pizdarije, kazem ti, izgubljeni ste kao onomad burek u svemiru TLN-a pa sastavljate i sebi i drugima kojekakve bajke. Te stvari ti mogu proc samo u Sarajevu.

-
- Kontakt:
Ne zamjeri mu, nije bio na casu historije kad se ucila historija nase drage Bosne. A Bgm i geografija mu nije nimalo jaca stranaDembaBa21 je napisao/la:Vrlo promicljivo razmisljanje za sve je Sarajevo krivo,sve je izmisljeno samo smo mi upravu uzmi par knjiga ako te interesuje historija (povjest) ovih prostora pa procitaj ne moras Bosnjacke autore jer oni vama nisu legitimni i sta god napisu mislite da je laz ima dosta Hrvatskih koji pisu realno slobodno uzmi procitajRigoletto je napisao/la:A sta cu ti odgovarat na te pizdarije, kazem ti, izgubljeni ste kao onomad burek u svemiru TLN-a pa sastavljate i sebi i drugima kojekakve bajke. Te stvari ti mogu proc samo u Sarajevu.

Gdje sam napisao da je Sarajevo krivo? Ja ti samo pokusavam rec gdje ti ta prica prolazi, a gdje ne. Ne brini ucio sam povijest u skoli, ja se sad bavim drugom tematikom i to me ne interesira previse.DembaBa21 je napisao/la:Vrlo promicljivo razmisljanje za sve je Sarajevo krivo,sve je izmisljeno samo smo mi upravu uzmi par knjiga ako te interesuje historija (povjest) ovih prostora pa procitaj ne moras Bosnjacke autore jer oni vama nisu legitimni i sta god napisu mislite da je laz ima dosta Hrvatskih koji pisu realno slobodno uzmi procitajRigoletto je napisao/la:A sta cu ti odgovarat na te pizdarije, kazem ti, izgubljeni ste kao onomad burek u svemiru TLN-a pa sastavljate i sebi i drugima kojekakve bajke. Te stvari ti mogu proc samo u Sarajevu.
Znam ja da kod vas normalna prica ne prolazi i da mi Bosnjaci sve lazemo tako su vas naucili jbg zato ti kazem uzmi par knjiga povjesti ovih prostor pricitaj prosiri vidike ne moraju biti Bosnjacki pisci imas dosta Hrvatskih historicara koji su napisali knjigeRigoletto je napisao/la:Gdje sam napisao da je Sarajevo krivo? Ja ti samo pokusavam rec gdje ti ta prica prolazi, a gdje ne. Ne brini ucio sam povijest u skoli, ja se sad bavim drugom tematikom i to me ne interesira previse.DembaBa21 je napisao/la:Vrlo promicljivo razmisljanje za sve je Sarajevo krivo,sve je izmisljeno samo smo mi upravu uzmi par knjiga ako te interesuje historija (povjest) ovih prostora pa procitaj ne moras Bosnjacke autore jer oni vama nisu legitimni i sta god napisu mislite da je laz ima dosta Hrvatskih koji pisu realno slobodno uzmi procitajRigoletto je napisao/la:A sta cu ti odgovarat na te pizdarije, kazem ti, izgubljeni ste kao onomad burek u svemiru TLN-a pa sastavljate i sebi i drugima kojekakve bajke. Te stvari ti mogu proc samo u Sarajevu.
- GoskGabela
- Kontakt:
Vidi pripadnika izmisljene nacije.
Nek jedan samo pokaze kako su im se izjasnjavali djedovi i predjedovi prije rata i kojim su jezikom pricali.
holdiday inn nacija , izgubljeni u vremenu i prostoru.
Prije svakog popisa treba krug99 izdati naputke kako se izjašjnavati
Nek jedan samo pokaze kako su im se izjasnjavali djedovi i predjedovi prije rata i kojim su jezikom pricali.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Evo jos jednogGoskGabela je napisao/la:Vidi pripadnika izmisljene nacije.

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, MostarskiSin, Pact1921 i 83 gosta.