Ti sine i živiš u vječnoj bajci. Realnost je takva da svakoga iz kroacije zaboli kur.ac za vas sve. Jedino vas drži HDZ, a i to ti je ku.rč.eva vijeka, jer sve je manje glasova, pojede ih njemačka...UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ispravak krivog navoda,pojede ih Irska... Ljudi ne shvaćaju da su samo glasačka mašinerija HDZ-a.Za sve ostale u Hrvatskoj (Dalmatince,Zagorce,Slavonce)oni su Bosanci,i tu se priča završava.Sad ih ona **** loži pred izbore jer nema šanse pobjediti bez glasova iz BiH.Na Irsku nek ne računaju jer je za izbore za EU parlament glasalo 59 osoba u Irskoj i jedna za HDZ...I da kako znam,pa radim u Hrvatskoj eto kako.*p!p!t@* je napisao/la:Ti sine i živiš u vječnoj bajci. Realnost je takva da svakoga iz kroacije zaboli kur.ac za vas sve. Jedino vas drži HDZ, a i to ti je ku.rč.eva vijeka, jer sve je manje glasova, pojede ih njemačka...UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mislio sam da ih samo ja mogu ovako raspametiti, ali vidim i ti si majstor zanata, aferim.UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Boze dragi sta smo ti uradili,nabili smo ti taki kompleks da po citav dan razmisljas o VelezuVirtu4l je napisao/la:Mislio sam da ih samo ja mogu ovako raspametiti, ali vidim i ti si majstor zanata, aferim.UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.

Velez nekom nabijao komplex, Zrinja motaj zicu gasi se. Kolektivno vjesanje u Zapadnom Mostaru. Velez dominira, to je komplex.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Greška kolega, vas možda na skeli nazivaju bosancima, mene za skolovanja i sada u uredu u Hrvatskoj nitko nikad nije tako nazvao. Pređi s parizera na tirolsku i porast ćeš im u očima.emil02in je napisao/la:Ispravak krivog navoda,pojede ih Irska... Ljudi ne shvaćaju da su samo glasačka mašinerija HDZ-a.Za sve ostale u Hrvatskoj (Dalmatince,Zagorce,Slavonce)oni su Bosanci,i tu se priča završava.Sad ih ona **** loži pred izbore jer nema šanse pobjediti bez glasova iz BiH.Na Irsku nek ne računaju jer je za izbore za EU parlament glasalo 59 osoba u Irskoj i jedna za HDZ...I da kako znam,pa radim u Hrvatskoj eto kako.*p!p!t@* je napisao/la:Ti sine i živiš u vječnoj bajci. Realnost je takva da svakoga iz kroacije zaboli kur.ac za vas sve. Jedino vas drži HDZ, a i to ti je ku.rč.eva vijeka, jer sve je manje glasova, pojede ih njemačka...UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Izviru kompleksi iz svakog posta fine prigradske raje, kultura na nivou. Oni ce određivat nekom tko je i šta je i tko koga voli ili ne

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
U tac daunaMostarwolf1981 je napisao/la:Bolje ovjeri zdravstvenu knjizicu mozda ce ti trebat ako opet naletite u dreznicuRigoletto je napisao/la:Ovjerimo im kartu za federalku

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vidis kako je kolega krmak napredovao i kako prenosi iskustva po forumu sta je potrebno da bi ga u tudjoj zemlji neko gledao drugacijeRigoletto je napisao/la: Greška kolega, vas možda na skeli nazivaju bosancima, mene za skolovanja i sada u uredu u Hrvatskoj nitko nikad nije tako nazvao. Pređi s parizera na tirolsku i porast ćeš im u očima.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Škutore okani se interneta jeli se počela rakija peć?crozla je napisao/la:Velez nekom nabijao komplex, Zrinja motaj zicu gasi se. Kolektivno vjesanje u Zapadnom Mostaru. Velez dominira, to je komplex.
Pijes li kafu, ima li gostijuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidis kako je kolega krmak napredovao i kako prenosi iskustva po forumu sta je potrebno da bi ga u tudjoj zemlji neko gledao drugacijeRigoletto je napisao/la: Greška kolega, vas možda na skeli nazivaju bosancima, mene za skolovanja i sada u uredu u Hrvatskoj nitko nikad nije tako nazvao. Pređi s parizera na tirolsku i porast ćeš im u očima.![]()
sa krofna makarske rivijere do zamjena mirisnih patrona po aparatima hr ureda. Dusa moja
jos mi vise ne zulja parizer nego tirolsku
uspio si brato ponosan sam na tebe
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rakitanka, logorusha.DembaBa21 je napisao/la:Škutore okani se interneta jeli se počela rakija peć?crozla je napisao/la:Velez nekom nabijao komplex, Zrinja motaj zicu gasi se. Kolektivno vjesanje u Zapadnom Mostaru. Velez dominira, to je komplex.
Nije prvi put da Zrinja mota zicu i da se ustaase masovno vjesaju

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da, al'ne u tvom vremenu. Nova.magla.mma_hz je napisao/la:Nije prvi put da Zrinja mota zicu i da se ustaase masovno vjesaju![]()
Navikli ste vi na logorushecrozla je napisao/la:Da, al'ne u tvom vremenu. Nova.magla.mma_hz je napisao/la:Nije prvi put da Zrinja mota zicu i da se ustaase masovno vjesaju![]()

Odakle vama pare??Treba Virtuala dovesti da vas malo pretabiri,da vas malo preceslja
FK SARAJEVO.
Opet ispomoc trebas, bidno. Nemas viziju.mma_hz je napisao/la:Navikli ste vi na logorushecrozla je napisao/la:Da, al'ne u tvom vremenu. Nova.magla.mma_hz je napisao/la:Nije prvi put da Zrinja mota zicu i da se ustaase masovno vjesaju![]()
Odakle vama pare??Treba Virtuala dovesti da vas malo pretabiri,da vas malo preceslja
Bolja je Praljkovacacrozla je napisao/la:Rakitanka, logorusha.DembaBa21 je napisao/la:Škutore okani se interneta jeli se počela rakija peć?crozla je napisao/la:Velez nekom nabijao komplex, Zrinja motaj zicu gasi se. Kolektivno vjesanje u Zapadnom Mostaru. Velez dominira, to je komplex.

Praljkovaca je ponos Hercegovine. To ti je krv za cast!
Ma obara s nogacrozla je napisao/la:Praljkovaca je ponos Hercegovine. To ti je krv za cast!

Uvijek, otvara Nove perspektive, a one su takve, kakve su.DembaBa21 je napisao/la:Ma obara s nogacrozla je napisao/la:Praljkovaca je ponos Hercegovine. To ti je krv za cast!
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Jet2Holiday i 14 gostiju.