Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Ooooooo ajmo bijeli **** vas sada rodjeniiiii oooo Ultrasi Ce svima nama **** pusitiii..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Unproforumas
- Kontakt:
Da im je onaj momak bacio bananu, odma bi ih pripitomio.
Rokoko87 je napisao/la:Post je postao/la Mancini koji je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sretno Veležu protiv hungariziranih kurtizana!
Sreća će im sigurno trebatGiljotina je napisao/la:Sretno Veležu protiv hungariziranih kurtizana!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Bolje ovjeri zdravstvenu knjizicu mozda ce ti trebat ako opet naletite u dreznicuRigoletto je napisao/la:Ovjerimo im kartu za federalku

Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
-
- Kontakt:
Sa takvom gramatikom i nisi ni za sta bolje, samo za neke zabiti gdje te niko ne vidi i ne cuje, ne daj Boze vidi kako pises.UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
-
- Kontakt:
Sta Splicani imaju sa Hercegovinom, a sta vi sa Hrvatskom? Neka neostvarena zelja mozdaUZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Aj ne seri, sad će vam Srbin bit reis!

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
A vama Komsic predsjednik

Mrs u njemacku stoko, svakako nemate svoje drzave

Mrs u njemacku stoko, svakako nemate svoje drzave
- tikatakaboys
- Kontakt:
Poslje Zukorlića prekucavamo Šešelja i postavljamo za prvog!
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!
Caca ispravljas mi gramatiku, a onda napises gramaticki nepravilnu recenicu. Kao drugo zaboli me qurac za gramatiku na nekom pisanom forumu, namjerno cu pisat nepravilno, na majku sebi skako ajavnu.Mostarwolf1981 je napisao/la:Sa takvom gramatikom i nisi ni za sta bolje, samo za neke zabiti gdje te niko ne vidi i ne cuje, ne daj Boze vidi kako pises.UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
-
- Kontakt:
idi u split yebo ti dida prababu pokojnu i pivaj sa 30 tisuca rvata kako vas RA gu.zi gdje god dodjete
-
- Kontakt:
Prsili smo se goloruci kad ste bili braca sa nevesinjcima i ostalim sa istoka koji su dolazili iznad Mostara, a sada mozemo sta hocemo.UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.

#musvdg
- djulbastije
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Naljutice ti se cacaRigoletto je napisao/la:Ovjerimo im kartu za federalku
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
Mostarci ? HHahahHhHahahahahahahahahhahaha MOSTARCI??? HahahahahahaUZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
Sto nisi ostao onda tamo? Piccka ti materina seljacino ustaska. Krvi cemo vam se napit svaki put kad se sretnemo. Piccketine ustaske srednjobosanske
Mostar u srcu Velež do groba !
Samo to vam je i ostalo, da pjevate borbene, jos malo ostat ce neki pisani trag i da ste kao ovdje postojali, ali neka svako ide gdje ga srce vuce.UZM je napisao/la:Jucer 30 tisuca ljudi pjeva ponosna moja je zemlja Hercrgovina, na poljudu uz Splicane, Mostarci najbrojniji, bogati boga jes to dobro. I onda dodjes u Mostar i docekaju te klosari iz Vrapcica da ti se prse. Doslovno koda sam iz bajke u kurcinu doso.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, WeekendOffender i 83 gosta.