Ja sam jučer baš skinuo 2 igre sa ovog skidrowreloaded, sve ok bilo, stim da još 2 koje sam tražio nisam našao, vjerovatno ih nema postavljenih.Chinaglia je napisao/la:kakva je ova stranica "steamunlocked", jel rega il je prevara neka u pitanju
moram priznat da neam blage o skidanju igara, ne sjecam se kad sam posljednju skinuo
il ovaj "skidrow", jel to rega
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ima li mjesta za krilo?Sheyi je napisao/la:Igra li ko Fifa 20 Pro Clubs?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
https://www.facebook.com/groups/1194259277414534/gaston je napisao/la:Ima li mjesta za krilo?Sheyi je napisao/la:Igra li ko Fifa 20 Pro Clubs?
Evo komso udji u grupu.
Liga je počela, sada je drugo kolo, ima 12 ekipa i tek je prva sezona. Javi se tamo u grupi i vidi ima li mjesta u nekoj od ekipa.
Ako još neko zeli, bujrum.

aha, okTesnjak1991 je napisao/la:Ja sam jučer baš skinuo 2 igre sa ovog skidrowreloaded, sve ok bilo, stim da još 2 koje sam tražio nisam našao, vjerovatno ih nema postavljenih.
ovaj "grid", uz njega vjerovato neki "call of duty" i "nba 2k20" mi djeluje zanimljivo :kafa:
i "formula 1" ako je nadjem
dal je neko na skidrow-u skidao sljedece igre: call of duty, pes, nba, f1... da ne skidam velike torrente ako nisu ispravni
ma ispravan ti je skidrow skrozChinaglia je napisao/la:dal je neko na skidrow-u skidao sljedece igre: call of duty, pes, nba, f1... da ne skidam velike torrente ako nisu ispravni
samo pazi da skidas sa skidrowreloaded tacka com ima ih more drugih sa nazivom skidrow
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Skidajte sa fitgirla
ma jbg, citam komentare i neki hvale, neki pisu da im ne radi itd... ne bih da budem od onih kojima ne radi, a skidam satima :mrgreen:ItsRamiz je napisao/la:ma ispravan ti je skidrow skrozChinaglia je napisao/la:dal je neko na skidrow-u skidao sljedece igre: call of duty, pes, nba, f1... da ne skidam velike torrente ako nisu ispravni
samo pazi da skidas sa skidrowreloaded tacka com ima ih more drugih sa nazivom skidrow
na skidrowreloaded ne mogu pronaci f1, al nasao sam ovaj link, ne znam jel valja, sta ti mislis
https://fitgirl-repacks.site/grid-ultimate-edition/MElloo je napisao/la:Skidajte sa fitgirla
jel to pouzdano, da odmah stavim ovu igru na download... volim trke, sta ti je reci
Na fit je sve pouzdano ja od tamo skidam odavnoChinaglia je napisao/la:https://fitgirl-repacks.site/grid-ultimate-edition/MElloo je napisao/la:Skidajte sa fitgirla
jel to pouzdano, da odmah stavim ovu igru na download... volim trke, sta ti je reci
ok, hvala
stavio sam ovu na skidanje, pa cemo vidjeti
stavio sam ovu na skidanje, pa cemo vidjeti
Još neke od jačih (a i provjerenih) stranica za igre koje koristim i preporučujem:
codexpcgames.com
nosteam.ro (malo smaraju reklame na sajtu al su rega i imaju solidnih multiplayer izdanja)
repack-mechanics.com
A piratebay izbjegavam zbog nesigurnosti u zadnje godinu - dvije, pa preporuka za 1337x.to
codexpcgames.com
nosteam.ro (malo smaraju reklame na sajtu al su rega i imaju solidnih multiplayer izdanja)
repack-mechanics.com
A piratebay izbjegavam zbog nesigurnosti u zadnje godinu - dvije, pa preporuka za 1337x.to

Rocket League is 50% off on all platforms right now!
Preporucujem

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Ja sam prije jedno tri, cetiri mjeseca skinuo f1 2018 sa fitgirla.Chinaglia je napisao/la:https://fitgirl-repacks.site/grid-ultimate-edition/MElloo je napisao/la:Skidajte sa fitgirla
Evo torrenta, sacuvao sam ga.

https://ufile.io/wi5m53n3
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
stavio sam i f1 na skidanje, tj prvo cu skinut f1, pa grid
neka skida preko noci dok spavam :kafa:
neka skida preko noci dok spavam :kafa:
dal si imao problem kad pokrenes igrumirgerr je napisao/la:
kod mene je crna slika i nista se ne desava :mrgreen:
Ko pravi najbolje džojstike za računar?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kako prejak live event na fortnajtu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Microsoft. Nea boljeg dzojstika od onog XBOX360 za PC, jos uzmes wireless resiver, ljepota.TonySosa je napisao/la:Ko pravi najbolje džojstike za računar?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Belito, Jabroni, rio_Ferdy88 i 7 gostiju.