Brate nisam rekao od donacija da je placen Jagodic,naveo sam primjer,zasto se neke stvari ne iznose u javnost,zasto se suti,na nasoj stranici mozes samo vidjet ako je dosao koji igrac,ako su uzeli preparate za travu i tako to samo dobre stvari,a kada neko napusti niko nista,zasto nisu pbjavili kada je mali Kadija otisao iz kluba,zasto nisu objavili koliko je para sakupljeno u subotu,zasto nisu objavili,zasto poslije kazni sute,da li su se obratili kome povodom kazni,nisu,usrali se picke,pokrili se ponjavom i izviruju kao misevi,a najavljivali su borbu proti korupcije u fudbalu,sta je sad,gdje je zapelo,vidim tebi je to smijesno,meni nije bratecrvenobijeli je napisao/la:Platili jagodica od donacije![]()
![]()
cudo ne kontas, a to sve znasDevilsAdvocate je napisao/la:Ne kontam koji ce ti **** preplacen trener kad imas ekipu za sredinu tabele, stavi nekog uhljupa ionako cemo prodavat sve sledecu polusezonu..
Bash sam glupsyzomir je napisao/la:cudo ne kontas, a to sve znasDevilsAdvocate je napisao/la:Ne kontam koji ce ti **** preplacen trener kad imas ekipu za sredinu tabele, stavi nekog uhljupa ionako cemo prodavat sve sledecu polusezonu..
Ekipa nije losa samo im treba neko sa autoritetom,kada drekne sa klupe da pretrnu,a ne da se otresaju i nadgovaraju sa trenerom,i kapiten mora naredjivati saigracima kada im ne uspije neka akcija da nema deranja jedan na drugog i psovanja,a ovako nisu losi,mada mislim da mogu puno viseDevilsAdvocate je napisao/la:Ne kontam koji ce ti **** preplacen trener kad imas ekipu za sredinu tabele, stavi nekog uhljupa ionako cemo prodavat sve sledecu polusezonu..
Ne moramo citati sve sa portala imamo nasu stranicu na facebook-u mislim da je u redu da se objavljuju detalji oko kazne,jer mi gledaoci smo koliko toliko pomogli klubu u vezi kazne,i mislim da je fer sa vase strane da se objavljuju i dobre i lose stvari na stranici,jesam li u pravu,nije fer da mi koji smo ostali do 8 sati cekajuci sudije,neke stvari saznajemo ili rekla kazala ili preko nekih portala,mislim da svaka vijest o klubu treba da nasa stranica prvo objavi pa tek portali poslije a ne obrnutodesetkamarakane je napisao/la:Tako je combe, a ovaj mlaco iz sportsport lupa ko Maksim jer ovaj portal nema vise informacija iz kluba jer ovaj portal nije dozvolio otvoreno pismo da se objavi, zalba je ulozena mislim da je i to neko pitao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.