22. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 8. KOLA

Tabela poslije 8. KOLA

Tabela poslije 8. KOLA

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
OK.Nastavi tipovati.BelminM23 je napisao/la:Isto ako nisam izbačen, nastavio bih tipovati.
Nije postavljena.Ide ispravka.Hvala.BoixosNois1899 je napisao/la:Je li samo do mene ili nije uopće postavljena tabela za 3. ligu?
EvoZonked je napisao/la:Trazim klub
Samo prva liga me zanima
Cekam ponude
, hoće policajac da igra u tvom timu, ima li mjesta za njegaMonolog je napisao/la:
Likovi su kompletniMokes je napisao/la: Evo, hoće policajac da igra u tvom timu, ima li mjesta za njegaMonolog je napisao/la:
Jesi li igrao ranije?Zonked je napisao/la:Trazim klub
Samo prva liga me zanima
Cekam ponude
Da za Manchester par sezona do bana ove sezone u drugom koluPivopija je napisao/la:Jesi li igrao ranije?Zonked je napisao/la:Trazim klub
Samo prva liga me zanima
Cekam ponude
Delfin, mi smo popunjeni, tesko ces naci prazno mjesto u prvoj ligi, probaj kod Fk Bilder. Evo pogledaj listu izostanaka kod svih ekipa pa mozda nadjes nesto za sebe.Zonked je napisao/la:
Koja je tvoja ekipa?
ja mislio ti zabio makar duplo vise od mene a ono isto imamoS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuj hardena doveli i očekuju nešto.
Kojeg bolan nivoaharden je napisao/la:ja mislio ti zabio makar duplo vise od mene a ono isto imamoS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuj hardena doveli i očekuju nešto.
kakav si igrac pokazuje da ti je ovo najbolja sezona a ja debelo ispod svog nivoa
Ko si ti?Mokes je napisao/la: Trebaš ti još pure jesti da stigneš nivo @Sarmelina (Coutinha), a da ne govorim o legendama ove lige![]()
Tvoj i donijev nabijačharden je napisao/la:Ko si ti?Mokes je napisao/la: Trebaš ti još pure jesti da stigneš nivo @Sarmelina (Coutinha), a da ne govorim o legendama ove lige![]()
To SVILAR neka legenda?
FINALE Kupa 27.11.2018.
(Takmiče se pobjednici 1/2 finala)
Blue Train - SK Stolac Hercegovina 3:2
Mokes
AEK-Ajax 0-2 GOOL
CSKA Moscow-Plzen 2-0
AS Roma-Real Madrid 2-1
Bayern-Benfica 1-1
Hoffenheim-Shakhtar 1-1
Juventus-Valencia 2-0
Lyon-Manchester City 2-2 GOOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.