inače sam Telemachom zadovoljan, svi sportski kanali su tu, dosta i filmskih, EON platforma, net nije sad nešto aman zanam brz ali nije ni sad da upload-ujem pa da mi treba brži

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Isto vjeruj, da hoce nazvat da pokusa pregovarat da mi daju arene HD djabeRaonffa je napisao/la:Meni su isto isključili i obične Arene (Arene HD su svakako bile dio ovog promo perioda), moram otići ovih dana, vjerovatno mi je istekao ugovor.
Pa vidi da li ti je HBO u paketu ili nije, ako je u paketu i HBO od imabob je napisao/la:Jesu li ovo na telemachu nesto mijenjali pakete glede hbo ... mislim da mi je u sklopu paketa hbo imam sva tri do prije mjesec sam mogao koristiti i hbo go ... sad ne mogu vise hbo go koristiti kanali mi ostali al aplikacija jok jbt vise sam furao aplikaciju nego gledao na tv kanalebas mi je dilema uzeti bht ili ostati na telemachu ...
Bili su svi kanali otključani do 30.9. pa si zbog toga mogao gledati. Vjerovatno nemaš hbo u svom paketu.bob je napisao/la:Jesu li ovo na telemachu nesto mijenjali pakete glede hbo ... mislim da mi je u sklopu paketa hbo imam sva tri do prije mjesec sam mogao koristiti i hbo go ... sad ne mogu vise hbo go koristiti kanali mi ostali al aplikacija jok jbt vise sam furao aplikaciju nego gledao na tv kanalebas mi je dilema uzeti bht ili ostati na telemachu ...
Imam vec 4 godine i vise sve .... sad gledam podijelili su paket imaju dva: hbo premium 12 km (gdje je i hbo go ukljucen) i hbo paket 8 km (nema hbo go) ja sam ovaj od 8km i to mi je vec mislim preko 4 godina stim sto je sad izgleda izmjenjen paket pa samo mi izbacili hbo go cccarelinho je napisao/la:Bili su svi kanali otključani do 30.9. pa si zbog toga mogao gledati. Vjerovatno nemaš hbo u svom paketu.bob je napisao/la:Jesu li ovo na telemachu nesto mijenjali pakete glede hbo ... mislim da mi je u sklopu paketa hbo imam sva tri do prije mjesec sam mogao koristiti i hbo go ... sad ne mogu vise hbo go koristiti kanali mi ostali al aplikacija jok jbt vise sam furao aplikaciju nego gledao na tv kanalebas mi je dilema uzeti bht ili ostati na telemachu ...
NormalaHeller je napisao/la:Thepiratebay i dzaba
sljivo je napisao/la:Nisam prije upratio, al otkad ovo NBA ide na Arenama, i to odmah bruku nekih tekmi.
od ove sezonesljivo je napisao/la:Nisam prije upratio, al otkad ovo NBA ide na Arenama, i to odmah bruku nekih tekmi.
pogledaj na televizori.baBrokula je napisao/la:Ima li dobrih OLED TV-a da se kupi
imaBrokula je napisao/la:Ima li dobrih OLED TV-a da se kupi
LG C8 ako vec imas lovuBrokula je napisao/la:Ima li dobrih OLED TV-a da se kupi