skidrowreloaded tacka comDerdiyok je napisao/la:davaj linkove odakle da skidam ba ne yebi i ti sad
piratebay oni uvijek drugu domenu imaju pa samo ukucas u gugl piratebay i prvi link

eto dosta od mene nisam skinuo nista ima po godine
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
skidrowreloaded tacka comDerdiyok je napisao/la:davaj linkove odakle da skidam ba ne yebi i ti sad
ne, ali imam namjeru nekadSheyi je napisao/la:Igra li ko Fifa 20 Pro Clubs?
Ukratko sta je to, tek sam fut naucioItsRamiz je napisao/la:ne, ali imam namjeru nekadSheyi je napisao/la:Igra li ko Fifa 20 Pro Clubs?
Sumnjam ja da si ti ikad išta skino.ItsRamiz je napisao/la:skidrowreloaded tacka comDerdiyok je napisao/la:davaj linkove odakle da skidam ba ne yebi i ti sad
piratebay oni uvijek drugu domenu imaju pa samo ukucas u gugl piratebay i prvi link![]()
eto dosta od mene nisam skinuo nista ima po godine
Melisa je mitSarmelino je napisao/la:virusi ne postoje ja nisam nikad ni 1 vidio to je mit
Pa to, igras jednu poziciju u klubu koji pokrenes s drustvom, mi smo igrali FIFU 19, prava zaraza, evo sada smo poceli na FIFA 20, pokusava se uspostaviti neka onlajn liga u saradnji s nekim momcima, zato sam pitao ima li jos nekoga odavde da igra.Azpi je napisao/la:Ukratko sta je to, tek sam fut naucioItsRamiz je napisao/la:ne, ali imam namjeru nekadSheyi je napisao/la:Igra li ko Fifa 20 Pro Clubs?
Pa nije ništa specijalno.sljivo je napisao/la:Minimum za RDR2:
Processor: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300
Memory: 8GB
Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
HDD Space: 150GB
*Za bobu sam iznad granice.
Igram jareeds je napisao/la:Jeli neko igrao DESTINY 2?
Vidim da je na Steamu sada free to play, pa me zanima da li je to full verzija i jeli ista igrica kao sto je bila i na PS4?
Ne razumijem, tj buni me sto kada sam gedao preko youtuba walktrough igre, sasvim dragaciji intro u igri ima, drugacije skroz izgleda sve nego preko steam-a...
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 18 gostiju.