Možda ipak bude renoviranje San Siraarminz je napisao/la:Nista. Gradit stadion u susjednom gradu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Možda ipak bude renoviranje San Siraarminz je napisao/la:Nista. Gradit stadion u susjednom gradu
Sarrifufna je napisao/la:Spradate se kako Juve ne moze napunit stadion kuci (da, vise navijaca u Torinu ima Torino), a sada vam Juventusovi navijaci (da, ima ih vise u Milanu nego u Torinu) u gradskom vijecu grada Milana ne daju da napravite stadion.
Odlican, uvijek i bioVrebac je napisao/la:Jesam li ja ono procitao da je Handa sada dobar golman?
Nije , nije znao istrcavat a nezna ni penale branit!arminz je napisao/la:Odlican, uvijek i bioVrebac je napisao/la:Jesam li ja ono procitao da je Handa sada dobar golman?
Sarrifufna je napisao/la:Spradate se kako Juve ne moze napunit stadion kuci (da, vise navijaca u Torinu ima Torino), a sada vam Juventusovi navijaci (da, ima ih vise u Milanu nego u Torinu) u gradskom vijecu grada Milana ne daju da napravite stadion.
I'm not sure Vecino ever got to touch the ball, which makes today's his best performance of the season so far
Nadam se da si sarkastičan.Vrebac je napisao/la:Ni ovaj Conte nema pojma, isti kao Celo nista nam nije novo donio!
Eriksen je bolja opcija, samo ne znam koliko je realno da ce preci kod nas, pored interesa iz R. Madrida. Mimo 4 navedena igraca, sumnjam da se neko kvalitetan moze dovesti u januarskom prelaznom roku.SiamoNoi je napisao/la:Samo ne Rakitić.Mrtav igrač,a bit će i gore kad dođe u Italiju.
Prirodne su.Mago je napisao/la:Ubija Mauro u PSGu. Sta qrva raspala uradi dabogda joj silikoni poispadali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.