nadmasili su sami sebe

ja sam inace ucio u skoli ćirilicu i čitam knjige na njoj kao i latinicu al mi nesto ova njihova ide tesko xD
jbga nisam navikao na papansku

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sve za sebealeksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana na odmoru.AdisManiacZ je napisao/la:aleksander veliki je najgori admin na ovaj forum. fuj ko ga postavio?
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a koja pjesma o cetnicima..ja sam cuo onu banja luku i, lesinare..malo sam skakutao po kuci..ali nisam cuo tu pjesmu..ako neko zna nek napise
Svi ste vi gargamelDule 078 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Prije nego sto ista napisem o utakmici moram cestitati sudiji na fer i korektnom sudjenju a tu zasluge imaju i domacini koji nisu vrsili pritisak na sudija pred utakmicu...
Borac definitivno nema sampionsku ekipu. Ali zahvaljujuci dobroj taktici nalaze se ubjedljivo na vrhu. Sto se danasnje utakmice tice Borac je igrao na misice. Tako je proslo prvo poluvrijeme. Spretan i sretan pogodak postignut je nakon greske Stanica koji igra na neprirodnoj poziciji i po mom nekom vidjenju zablista svaku cetvrtu utakmicu.
Problem Zeljeznicara je napad. Sve ostalo je poprilicno dobro. Nije savrseno ali napad je katastrofalan. Lazar Popovic kod Amara ima potpuno drugi zadatak. Ruku na srce momak se bori i izgara u svakoj utakmici ali jednostavno nije on kapacitet napadaca kakvog bi klub popu Zeljeznicara trebao imati. Amar je svjestan toga i to so moglo vidje sa uvodjenjem malog Baljica kojemu treba jos 10-tak utakmica da bi se mogao racunati napadacem. Momka sam gledao 3 puta i par puta na treninzima. Uopste nije los, talentovan jeste ali nije borac kao Lazar. Damir Rovcanin je po meni propao nadam se da grijesim. Ukoliko Amar od nekuda iskopa golgetera Zeljo ce ponovo podici sampionski pehar. Ali poznato je da je Amara u stanju napraviti pitu od .... tako da se niko ne moze opustiti kad je Zeljo u vrhu.
Zajko Zeba zao mi je sto cu ovo reci je igrac za male utakmice. A zasto je to tako? Zato sto ne trci. Momak jednostavno ne zeli da trci a ovu je ligu prekucao davno. Mirsad Beslija je za mene pravi kapiten i ponajbolji igrac plavih trenutno. Samo da ga Culum ili Savic znaju rasteretiti on bi rasturao. To za rukom polazi malome Svraki koji na prvi pogled zna naprviti nepotreban prodor ali time otvara prostor Besliji i kad god je Svraka igrao Beslija je imao jedan od boljih nastupa.
Edin Visca - ogroman potencijal, zasigurno najveci u BiH trenutno. Amar ce od njega napraviti sjajnog igraca. To pokazuje cinjenica da kada udje sa klupe Visca igra mnogo bolje nego kada starta utakmicu. Danas protiv banjalucana blijedo kao i vecina igraca.
Zeljo ima nesto sto niko nema u PL BiH to je odbrana i strucni stab. Kerla je vec sada spreman da otme mijesto Nadarevicu. Bolji je od Pandze i Mravca u to sam uvjeren. I danas je imao dobar dan steta bi bilo ne zadrzati ga.
Poraz od Borca je zasluzen ali nije opasan. Zeljo je po mojoj malenkosti i dalje prvi favorit za titulu. Jer proljece je u vecini slucajeva plavo pa i kad su na klupi sjedili "strucnjaci" poput Sime i Demira. Proljetni raspored ide plavima na ruku i uz 4 gostujuce pobjede sto mislim da je moguce veoma lako ce zasjesti na sami vrh.
Problem Zeljeznicara po mome misljenju je taj napadac. Nisam strucan dovoljno da se Amaru mijesam u posao ali bi Zeljo sa dva napadaca bio mnogo uspjesniji ako nista u gostima.
Ili se okliznuo taj vas igrac i slucajno naletio Maletic i spretno onda dao gol..nasborik je napisao/la:GAZI, BORČE GAZI!!!
Šta kažete Borac dobio zbog jedne vaše greške u odbrani, jeste ali kardinalne i izigrana vam je odbrana ko da je iz mini - maxi lige, lika našeg fino napala (krenula) trojica vaših na njega sa loptom, ladno ostavi petom za Maletića, koji rutinski pravi prodor i izlazi sam pred golmana vašeg i hladnokrvno šalje loptu u mrežu.....Akcija za udžbenike! znači, mnogo smo jaki..... I DALJE MELJE BORČEVA MAŠINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.