U pozadini vidimo igrace juventusa kako se nose sa njom...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pristup je drugacije ali ne nuzno bolji, mi cemo dobijati manje timove ali i to je pitanje samo do kada jer ti ovakvi porazi psiholoski nazaduju ekipu a protivnika ti jacaju.neroazzurni je napisao/la:glupost druze, ti ako ne vidis skroz drugaciji pristup i igru Intera ove sezone onda nesto nije u redu...tanka klupa i slomljeni igraci za stat im na crtu
zasluzeno i cestitam
al cerat cemo se
Jedino ako vas vrijeđa kad kaže "oluja sa Istoka" ili "Torinska kupola"? Zovite i vi nas "Milanska katedrala" neće nikome smetatidinoo je napisao/la:E svasta procitat ovdje...al prozivat moderaciju za nesto a znas sta radi onaj siamo....jbg
Naravno da smijes. Ma dobro, usli mi sa 65 bod u LP ili sa 80 isto ti ga dodje. Imao je Liverpool 97 bodova pa nisu osvojili ligu, a sta je tu zakljucak, titule se broje a ne bodovi.dinoo je napisao/la:@tiffoso, ako se smije ukljuciti u vasu internu diskusiju...conte je tu da donese vise bodova, on ce to uraditi bolje od bilo koga, borbenost, pozrtvovanost...sve ono sto je falilo interu vec godinama,zamalo pa deceniju citavu.
A igru, ljepotu...zaboravi...barcu,juve...zaboravi...fokusiraj se na bodove i pobjede koje ce on donijeti a ni spaleti ni niko drugi nece(na kraju krajeva,imali su priliku).
Andrej je napisao/la:Conte to SKY “Juve was all in all superior. Congratulations and forza Juve”
tiffoso je napisao/la:nema igraca koji ce potegnuti i koji ce iz nicega napraviti nesto, igrac koji nije igrac sistema vec svoje kvalitete.
IstinaSarrifufna je napisao/la:tiffoso je napisao/la:nema igraca koji ce potegnuti i koji ce iz nicega napraviti nesto, igrac koji nije igrac sistema vec svoje kvalitete.
povuci rijec i izvini se, kanto smeca
Hm...tiffoso je napisao/la:Ne kazem ja da Conte ne zna osvojiti titulu, vec da je nece osvojiti sa ovim kadrom i pristupom, shodno tome je bolje investirati u kadar nego u trenera.
Pa da ali s druge strane je bio milan koji se raspadao, tj prolazio kroz fazu raspada,na kraju se to desilo Ibra i Silva otisli u Psg.Sarrifufna je napisao/la:Hm...tiffoso je napisao/la:Ne kazem ja da Conte ne zna osvojiti titulu, vec da je nece osvojiti sa ovim kadrom i pristupom, shodno tome je bolje investirati u kadar nego u trenera.![]()
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Juventus_F.C._2011./12.