Sportski komentatori
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
NZGOBIA umjesto Enzogbia...RodaLJega a treba Rodalega...Spaho kloc.
60 godina vjernosti.
Ja nikada nisam cuo niti jednog komentatora da cina Enzogbia. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako čitaš NvidiaDevil je napisao/la:Ja nikada nisam cuo niti jednog komentatora da cina Enzogbia.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
HAHAHAHA sad se sjetih, ovome sam se smijao i dan i noćStevie-G je napisao/la:Slobodan udaraca za Liverpool blizu kornera. Vugdalic: "Evo sada skracenog slobodnog udarca za Liverpool"![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Ova neznalica Šuko kad kaže KUBURI sa ozljedama sav se naježim. 

60 godina vjernosti.
- KB-TM87
- Kontakt:
Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu "

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
šta ona radi na Areni - mislim koje lige ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
ma njegovi biseri više i nisu interesantni postalo je tužno slušati nekoga ko ima preko 40 god (možda ima i manje ali sve jedno) da tako loše radi svoj posao a da toga nije ni svjestan.KB-TM87 je napisao/la:Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu "![]()
![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- legenda reala
- Kontakt:
E
brazzo je napisao/la:šta ona radi na Areni - mislim koje lige ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
ma njegovi biseri više i nisu interesantni postalo je tužno slušati nekoga ko ima preko 40 god (možda ima i manje ali sve jedno) da tako loše radi svoj posao a da toga nije ni svjestan.KB-TM87 je napisao/la:Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu "![]()
![]()
jel još neko čuo ili se meni učinilo da je dva puta rekao umjesto Bret Emerton ,Everton
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Basket svake vrste,ACB,NLB,College,VTB,repke...brazzo je napisao/la:šta ona radi na Areni - mislim koje lige ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Edin Avdic s OBN-a sada radi na Areni
sto se tice koše bog i batina . Zoran Sukno je katastrofa na tom BHT-u jedino Velid Spaho je dobar 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Ma najgori je onaj novi na eurosportu sreca pa on ne komentarise fudbal imam utisak da je iz zemuna
Duo bez kormilara na OBN i dvojka sa Jurosporta
Najjači komedija žešća uživancija je gledati tekme koje oni prenose
A Avdić što se tiče košarke Bog

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Prijenos Europa lige i kojekavih prvenstava na Europortu humorističko-sportski programLBJ MVP je napisao/la:Duo bez kormilara na OBN i dvojka sa JurosportaNajjači komedija žešća uživancija je gledati tekme koje oni prenose

ee to je njemu onda posao iz snovaBasket svake vrste,ACB,NLB,College,VTB,repke...

- legenda reala
- Kontakt:
ma nema od tog ništa sve što valja da mi prenosi Arena hoću euro na BHTbrazzo je napisao/la:Prijenos Europa lige i kojekavih prvenstava na Europortu humorističko-sportski programLBJ MVP je napisao/la:Duo bez kormilara na OBN i dvojka sa JurosportaNajjači komedija žešća uživancija je gledati tekme koje oni prenose
A Avdić što se tiče košarke Bog![]()
ee to je njemu onda posao iz snovaBasket svake vrste,ACB,NLB,College,VTB,repke...mada mislim da ne bi bio tako dobar na tekmama naše repke a ako budu prenosili naredno EP imaće priliku.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jesi vidio jbm im Arenu džaba satelit i da je nađeš kodirana je garant a trebalo bi biti na BHT-u bez obzira na to hoće li ovi raditi eurobasket ili ne samo što ćemo morat' slušati ove hamale jedini koji se može porediti sa Avdićem je Vladimir, čini mi se,sa BHT-a koji radi NLB ligu već duži niz godina a radio je i večeras prijenos Igokea - Zadar a donekle i Karamehmedović.legenda reala je napisao/la: ma nema od tog ništa sve što valja da mi prenosi Arena hoću euro na BHT
KB-TM87 je napisao/la:Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu "![]()
![]()
Nemoj Suke ba,,lav kad vodi utakmicu uvijek bude po 6-7 golova

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Re: E
Ma je govorio Everton,on je uz Ahmetovića najgori,a onaj Bilić nije ni za spominjati jer čovjek ni nezna dobro pričati pa se sav zbuni jer na silu želi pričati hrvatski pa nezna pola šta treba reći al to je zbog toga što radi na takvoj političkoj tv.legenda reala je napisao/la:brazzo je napisao/la:šta ona radi na Areni - mislim koje lige ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
![]()
jel još neko čuo ili se meni učinilo da je dva puta rekao umjesto Bret Emerton ,Everton
60 godina vjernosti.
-
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Edin Avdic s OBN-a sada radi na Arenisto se tice koše bog i batina . Zoran Sukno je katastrofa na tom BHT-u jedino Velid Spaho je dobar
i vlado majer na bht je dobar komentator,bar kad prenosi košarku
Jedan je Nebojša Višković
Kako se čovjek kulturno izvinu nakon što je rekao da je Asmir Begović Slovenac, poslije je ispričao roman o njemu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.