Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
cirù zabija za 1-1, lulic se iskupio asistencijom
Ovo postaje smiješno...u seriji A je sve penal.
kakva ludnica na renato dall'ara stadionu, cetiri gola i jos prilika, odbrane ne postoje
cirù dva komada :cool:
cirù dva komada :cool:
Ova Atalanta ce opet lagano da bude medju 4, znaci oni juve inter i napoli, ostali su svi daleko iza, Atalanta ce biti opet ekipa sa najvise datih golova.
Samo je steta sto za LP nemaju iskustva igranja
crveni karton za lucasa leivu, simone vadi immobilea i ubacuje parola :lol:
vadi igraca koji je napadac i koji je pri tome zabio dva gola, pa valjda treba izbacit j. correu, ako vec vadi igraca iz ofanzive... dobar potez je vadjenje luiz felipea iz igre i ubacivanje bastosa, jer je imao zuti karton, al to je trebao napravit jos na poluvremenu
poraz u ovoj tekmi ne bi mi tesko pao, cak stavise, nekako ga i prizeljkujem, jer simoneove odluke to i zasluzuju
vadi igraca koji je napadac i koji je pri tome zabio dva gola, pa valjda treba izbacit j. correu, ako vec vadi igraca iz ofanzive... dobar potez je vadjenje luiz felipea iz igre i ubacivanje bastosa, jer je imao zuti karton, al to je trebao napravit jos na poluvremenu
poraz u ovoj tekmi ne bi mi tesko pao, cak stavise, nekako ga i prizeljkujem, jer simoneove odluke to i zasluzuju
znao sam da ce profulat penal, pa otkud im ideja da j. correa sutira penal pored luis alberta i sergeja, kad je opce poznato da je decku najslabiji segmet u igri zavrsnica, tehnika suta... uz to je sutirao penal kao klasicni juznoamericki indijanac, raspalio po lopti, to im je u krvi
Ovo je faul Kalinića...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Iako imam određnu nelagodu zbog oluje sa istoka odlučio sam staviti milju na staru damu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
gasperini radi fenomenalan posao, nije to jedna sezona iznad ocekivanja, vec par sezona igraju u kontinuitetu... to je negdje 6, 7 ili 8 ekipa po kvalitetu, odgovorno tvrdim da su juve, inter, napoli, lazio i roma kvalitetniji, mozda i milan, viola i oni su tu negdjeronaldo99 je napisao/la:Ova Atalanta ce opet lagano da bude medju 4, znaci oni juve inter i napoli, ostali su svi daleko iza, Atalanta ce biti opet ekipa sa najvise datih golova.
- Sarrifufna
Dvica glat, sigurica ko Cityjeva titula.Osim13 je napisao/la:Večeras 0:0 u svakom smislu i pogledu

pocasni precjednik @ FK Formula
Imal kakvih vijesti o povredi Hysaja nije bas dobro izgledalo
Nije fer...Robrto Carlos u napadu igra 

alaj upališe na vrijeme, vidjeli smo proslavu golaOsim13 je napisao/la:Yebala vam Rijeka majku u picku
- Sarrifufna
Potrudi se molim te da ne propustis preostala 3 golaOsim13 je napisao/la:Yebala vam Rijeka majku u picku
pocasni precjednik @ FK Formula
Kako sam iskusno nulu osjetioSarrifufna je napisao/la:Dvica glat, sigurica ko Cityjeva titula.Osim13 je napisao/la:Večeras 0:0 u svakom smislu i pogledu

Brozović

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Yebala vam Rijeka majku u picku

Ja jos vracam unazad kad nista. Vraca me na tekmu Rijeke.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Rona vidio Godina odma mu se digao, konta igra protiv Atletica 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.