Efikasan i u klubu i u repci ... ostavi Bajica, Kodru, Prevljaka i Kojica nasmijane ...hurem je napisao/la:Ide ga fino ove sezone.
Stjepan Lončar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Stjepan Lončar
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kakve li planove novi trener Rijeke ima sa njim

12 GOOOOL!!! Joao Escoval! Varaždin - Rijeka 0:1. Nakon ubačaja Kvržića, Puljić je glavom prenio loptu, a Escoval je poentirao
35 Kvržić je ubacio opasnu, prizmenu loptu, Stolnik je uklizao ispred Nevistića i umalo pospremio loptu u vlastitu mrežu
36 [GOOOLLL!!!] @NKVarazdin - Rijeka 0:2. U 36. minuti Lončar je izveo korner, Halilović je ostao sam u kaznenom prostoru i poentirao
56 Nova prilika za Rijeku. Kvržić je ubacio, lopta se odbila od braniča Varaždina do Gorgona koji je ostao sam, ali nije dobro pucao

Strijelac u pobjedi protiv niželigaša u kupu.
Igra odlično protiv Lokomotive, novi trener ga je vratio u vezni red i to mu pravo godi.
Ponovno je svaki korner koji on izvede šansa za Rijeku, kod njeg nema onih Pjanićevih loših kornera, poslije svakog koji izvede ako i ne padne gol ipak bude gužva i opasno.
-
- Kontakt:
Tesko nama ako je ovaj levat buducnost reprezentacije. Rijeka je losija ekipa od Sarajeva, Zelje i Zrinjskog.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
3. mjesto u HNL-u > 1. mjesto u BHT Premijer Ligi
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

levat ce za max 2 godine da igra u ligi 5Wandelanoite je napisao/la:Tesko nama ako je ovaj levat buducnost reprezentacije. Rijeka je losija ekipa od Sarajeva, Zelje i Zrinjskog.
-
- Kontakt:
Dzaba ti to mjesto kad su oni qrac od ekipe ovaj Marina iz Gorice nije u Sirokom na klupi mogao biti, a zajebava se protiv njih. Smijesna su ekipa, ko god ih je gledao reci ce isto.BoixosNois1899 je napisao/la:3. mjesto u HNL-u > 1. mjesto u BHT Premijer Ligi
MES QUE UN CLUB!
Iz ex yuge samo dinamo i zvijezda su extra klubovi.BoixosNois1899 je napisao/la:3. mjesto u HNL-u > 1. mjesto u BHT Premijer Ligi
Ovi ostali sve u 5 deka
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa ne bih bas rekao! Partizan je takodje jako dobro vodjena ekipa, a i igracki su iznad svih ostalih...Salih1984 je napisao/la:Iz ex yuge samo dinamo i zvijezda su extra klubovi.BoixosNois1899 je napisao/la:3. mjesto u HNL-u > 1. mjesto u BHT Premijer Ligi
Ovi ostali sve u 5 deka
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa i kad izbacis Dinamo i Zvezdu iz racunice, opet njihove lige imaju vise nastupa u grupama nego mi. Samo je Rijeka zadnjih 5-6 godina tri puta igrala grupe EL dok je nas najveci domet u tom periodu cetvrto pretkolo sa Gladbachom i poraz od ukupno 10:2.
To da smo u pet deka sa HNL i srpskom ligom, je siroko rasprostranjeno misljenje sada vec decenijama.
Ta njihova mala prednost je u tome sto nas svi mrze , sto oni imaju bolje menadzere i sto nam kradu nam talente.
Ta njihova mala prednost je u tome sto nas svi mrze , sto oni imaju bolje menadzere i sto nam kradu nam talente.
-
- Kontakt:
Kad sam ja govorio da je Rijeka qarina neki moji gutaci sperme se smijali, evo vam sad i dokaz. Rijeka u nasoj ligi bi bila u rangu Tuzla Citya smijesna su ekipa.
MES QUE UN CLUB!
Jest jest rijeka kao tuzla city. De nara ohladi malo. Ta rijeka je vise europa ligu igrala nego svi klubovi iz velike plbih.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Bilo nekad.
Ova trenutna Rijeka je ocajna u rangu Slaven Belupa, Gorice, Lokomotive.
MES QUE UN CLUB!
I kao takva je bolja od plbih klubova.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne tako davno neki su mislili da mora što prije debitovati za BiH jer postoji mogućnost da ga pozove i Hrvatska 

jos jedan 'talenat' iz BiHPL