NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 06 okt 2019, 11:53

Muslimovic bi bio pun pogodak. Ucio je od najjaceg (Dase), brzo bi se uklopio sa nasim kokosarima.
Da nije sela oko Gracanice nikog ne bi trenirao. Bratstvo ne racunam jer tu trener sluzi reda radi da bude Dasi na usluzi.
Probo skoknut do Tesnja, ljudi ga se jedva kotarisali.

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 06 okt 2019, 13:17

Milenko Bošnjaković vam je slobodan..

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 06 okt 2019, 14:44

Toliku euforiju prije pocetka sezone napravise,a sada se opet seru po nama,Sefik prica nesto ha hu te na bet ovo ono,dobise kaznu zaveza,ne cuje se,idi bratr ostavku dadni,nek klub vode Miro i Edo,mislio sam da je Ensar pametniji a i on se predo Saldi,ajmo se organizovat da istjeramo ljude koji steze Zvijezdi,goni ih u picku materinu,Mile ako se vrati u klub ja sam sa Zvijezdom zavrsio,odo gledat Bosnu Mionicu,a Zvijezdu nek gledaju Salda Ensar i Sefik popisam im se u usta

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 06 okt 2019, 15:01

Agent12 je napisao/la:Milenko Bošnjaković vam je slobodan..
Nemoj Milenka zivota ti u Premier ligi cojk samo zna kukat, zahvaljuje se publici i place za ekipom sprdnja ziva a u ovoj Prvoj ligi to ne prolazi u njoj ne bi prezivio udar bi dobio.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 okt 2019, 16:16

HMKAHH je napisao/la:
Nemoj Milenka zivota ti u Premier ligi cojk samo zna kukat, zahvaljuje se publici i place za ekipom sprdnja ziva a u ovoj Prvoj ligi to ne prolazi u njoj ne bi prezivio udar bi dobio.
Pa imao je odlicne rezultate dok je vodio Slaven i to sa nikakvim kadrom
Napustio je TC jer su pustili Velezu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 06 okt 2019, 16:31

SMR187 je napisao/la:
HMKAHH je napisao/la:
Pa imao je odlicne rezultate dok je vodio Slaven i to sa nikakvim kadrom
Napustio je TC jer su pustili Velezu
Pa vodio je Slaven sezona 17/18 ako se ne varam 13 utakmica dobio samo kuci na kraju jedva ostali 3-4 boda od ispadanja i to te godine usli Gorazde i Novi Travnik iz Premier lige ispo Vitez pa samo dvije ekipe ispale uz Iskru i Travnik...licno nemam nista protiv njega al trener u rangu Vojvodica,Jusufbegovica..ako Zvijezda misli vratit Lazarevica ocigledno se ide na ono sto je se radilo proslih godina muljanje pustanje i dolazak do nekih parica da bi pojedinci nesto zaradili i pokrili ove kazne koje su se dobile.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 okt 2019, 07:04

spiska je napisao/la:Ako smo pizde dozvolit ćemo da nam se vrati Lazarević ako nismo onda se trebamo dignuti svi, trenutno Zvijezdkm upravlja klan radi kojeg ne trener i otišao da se razumijemo na glasanju za trenera ja nisam bio za Hadžića da dodjem al eto igrom slučaja upoznali smo se i mogu vam reci da smo izgubili ljudinu veliku, u svakom smislu, on ne pase Ensaru, Šefiku i Saldi! Zato je čovjek otišao a mogao bi roman napisati sta su sve radili! Ljudi se igraju da opstinekim parama, radi našeg poštenja i navodnog duga prema ljepotanu carinskom u gubitku ćemo biti 30.000 km a sve radi prvog medijskog istupa našeg predsjednika! Puna podrška za Miru Halilovica, Edu Smajlovića, Hasana Begovića i malog moranjka oni su donekle ispravni al ne mogu protiv ovog tamo klana to je i jedan od razloga zašto ja nisam dio kluba jer ja ne klimam glavom nego hoću da radim a i da pričam!!! Ekipu imamo da se sprdamo sa ligom!
Sta se to desava nije mi jasno, cujem i juniori gube svaku utakmicu ko ih vodi, njih je poslu sezonu vodio Klopic vrlo uspjesno do pred samu zavrsnicu za ulazak u juniorsku premijer ligu i onda dolazi novi umjesto njega i nista. Uspjesno su radili i D. Taletovica koji ima pro licencu i Mrki isto al i njih su smjenili, neke stvari mi bas nisu jasne.

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 07 okt 2019, 17:12

pogledam danas kaznu koju je Široki dobio i tačno me bude stid države u kojoj živim... Zvijezdu kazniti sa 5000 i 3 utakmice a njima samo 3000 i 2 utakmice žalosno.... ovo se mora pod hitno prekinuti ovome se treba stati u kraj već jednom.

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 07 okt 2019, 20:47

Ma nema dok klubovi nestanu i neudruze se da nece igrat jedno kolo pa nek onda sve kazne ako smiju i ako kazne ne igrat nikako prvenstvo jer ovo se samo zbog njih u savezu igra i predsjednika klubova koji prodavaju utakmice gledam tabelu banovici jednu pobjedu imaju i to protiv nas 5 0 ccc gdje celo je bo nas

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 07 okt 2019, 23:48

Kakvi klubovi,navijaci bi se slozili svi,ali predsjednici ne bi i neki treneri,jer neki klubovi ne bi bili to sto jesu da im se ne stima

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 08 okt 2019, 19:32

Ima li ko informacija ko bi nam mogao doci osim matorog

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 okt 2019, 13:17

Kladionicar nam dode za trenera. Opet bolje on vec Matoro go vance.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 09 okt 2019, 13:29

Vlado je dobar trener treba ga podržat

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 09 okt 2019, 13:38

Samo neka nije Lazo,Vladi treba pruziti priliku,ako nije uspjeo sa Jedinstvom,mozda mu se sa nama posreci,mislim da imamo kvalitetniju ekipu od Jedinstva,u svakom slucaju necu ga pljuvat dok ne vidim 2-3 utakmice,Vlado sretno !!

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 09 okt 2019, 14:15

Vlado zvani prodavač magle, jednom tamo negdje iznenađujuće uzeo 4. mjesto s nekim levatskim klubom i 20 godina kasnije svi misle da je neki trener. Bolji vam je Lazo bio, bez zayebancije
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 okt 2019, 14:15

Mene vise zanima odakle im pare za Vladu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 09 okt 2019, 14:45

SMR187 je napisao/la:Mene vise zanima odakle im pare za Vladu
Lik koji ima možda najveća primanja od trenera u prvoj ligi, najskuplji. Drugo, gdje god radi potpisuje ugovor na par godina nije na crno ko ovi naši, me možeš mu nista ostat dužan, uvijek ima crno na bijelo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 okt 2019, 14:59

najrodjeniji je napisao/la:Vlado zvani prodavač magle, jednom tamo negdje iznenađujuće uzeo 4. mjesto s nekim levatskim klubom i 20 godina kasnije svi misle da je neki trener. Bolji vam je Lazo bio, bez zayebancije
Bio je prvak BiH sa Borcem 2011. godine.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 okt 2019, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 okt 2019, 16:19

HeliosIzDomzala je napisao/la:
Lik koji ima možda najveća primanja od trenera u prvoj ligi, najskuplji. Drugo, gdje god radi potpisuje ugovor na par godina nije na crno ko ovi naši, me možeš mu nista ostat dužan, uvijek ima crno na bijelo.
Pa i ja kontam. A nasi govore da rade sve u okviru budzeta. Zato su doveli Hadzica, jer nije trazio platu koja izlazi iz tih granica, da bi mogli malo dodati na igracki kadar. Sad kako mogu zamijeniti tog trenera, sa najskupljim u ligi, to mi nije jasno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 09 okt 2019, 17:37

SMR187 je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:
Pa i ja kontam. A nasi govore da rade sve u okviru budzeta. Zato su doveli Hadzica, jer nije trazio platu koja izlazi iz tih granica, da bi mogli malo dodati na igracki kadar. Sad kako mogu zamijeniti tog trenera, sa najskupljim u ligi, to mi nije jasno.
Lijepo,bilo je nekoh donacija da se plati kazna,niko se iz kluba nije oglasio koliko je prikupljeno novca niti je kp objavio sliku uplatnice da je placena kazna,mi cemo opet sljedece dvije tekme placati kartu a gledat iza ograde,a te ce pare neko iskoristit,kazna se platit nece

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.