Sportski komentatori

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 11 nov 2010, 18:22

NZGOBIA umjesto Enzogbia...RodaLJega a treba Rodalega...Spaho kloc.
60 godina vjernosti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2010, 18:24

Ja nikada nisam cuo niti jednog komentatora da cina Enzogbia. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 11 nov 2010, 18:31

Devil je napisao/la:Ja nikada nisam cuo niti jednog komentatora da cina Enzogbia. :?
Kako čitaš Nvidia :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 nov 2010, 19:22

Stevie-G je napisao/la:Slobodan udaraca za Liverpool blizu kornera. Vugdalic: "Evo sada skracenog slobodnog udarca za Liverpool" :roll: :roll:
HAHAHAHA sad se sjetih, ovome sam se smijao i dan i noć :D :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 nov 2010, 15:59

slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 13 nov 2010, 17:31

Ova neznalica Šuko kad kaže KUBURI sa ozljedama sav se naježim. :roll:
60 godina vjernosti.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 nov 2010, 20:31

Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu " :lol: :oops: :shock:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 00:24

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
šta ona radi na Areni - mislim koje lige ?
KB-TM87 je napisao/la:Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu " :lol: :oops: :shock:
ma njegovi biseri više i nisu interesantni postalo je tužno slušati nekoga ko ima preko 40 god (možda ima i manje ali sve jedno) da tako loše radi svoj posao a da toga nije ni svjestan.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

legenda reala
Kontakt:

E

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2010, 00:28

brazzo je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:slušam edina avdića na arenasportu i po milioniti put uživam u njegovim komentarima košarke
KB-TM87 je napisao/la:Biser Šuko na utakmici između Tottenhem-a i Blackuburn-a u 59. minuti govori : " Evo šanse za Diufa, ili ne, ovo je ipak bio Džejson Roberts, nisam ga primjetio, izgleda da je ušao na poluvremenu " :lol: :oops: :shock:
ma njegovi biseri više i nisu interesantni postalo je tužno slušati nekoga ko ima preko 40 god (možda ima i manje ali sve jedno) da tako loše radi svoj posao a da toga nije ni svjestan.

jel još neko čuo ili se meni učinilo da je dva puta rekao umjesto Bret Emerton ,Everton
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2010, 00:28

brazzo je napisao/la:
Basket svake vrste,ACB,NLB,College,VTB,repke...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 nov 2010, 00:29

Edin Avdic s OBN-a sada radi na Areni 8-) sto se tice koše bog i batina . Zoran Sukno je katastrofa na tom BHT-u jedino Velid Spaho je dobar :|
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 nov 2010, 00:31

Ma najgori je onaj novi na eurosportu sreca pa on ne komentarise fudbal imam utisak da je iz zemuna

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 nov 2010, 01:10

Duo bez kormilara na OBN i dvojka sa Jurosporta :lol: Najjači komedija žešća uživancija je gledati tekme koje oni prenose
A Avdić što se tiče košarke Bog ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 01:27

LBJ MVP je napisao/la:Duo bez kormilara na OBN i dvojka sa Jurosporta :lol: Najjači komedija žešća uživancija je gledati tekme koje oni prenose
Prijenos Europa lige i kojekavih prvenstava na Europortu humorističko-sportski program 8-)
ee to je njemu onda posao iz snova ;) mada mislim da ne bi bio tako dobar na tekmama naše repke a ako budu prenosili naredno EP imaće priliku.
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2010, 01:35

brazzo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Duo bez kormilara na OBN i dvojka sa Jurosporta :lol: Najjači komedija žešća uživancija je gledati tekme koje oni prenose
Prijenos Europa lige i kojekavih prvenstava na Europortu humorističko-sportski program 8-)
ee to je njemu onda posao iz snova ;) mada mislim da ne bi bio tako dobar na tekmama naše repke a ako budu prenosili naredno EP imaće priliku.
ma nema od tog ništa sve što valja da mi prenosi Arena hoću euro na BHT
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 01:46

legenda reala je napisao/la: ma nema od tog ništa sve što valja da mi prenosi Arena hoću euro na BHT
jesi vidio jbm im Arenu džaba satelit i da je nađeš kodirana je garant a trebalo bi biti na BHT-u bez obzira na to hoće li ovi raditi eurobasket ili ne samo što ćemo morat' slušati ove hamale jedini koji se može porediti sa Avdićem je Vladimir, čini mi se,sa BHT-a koji radi NLB ligu već duži niz godina a radio je i večeras prijenos Igokea - Zadar a donekle i Karamehmedović.

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 14 nov 2010, 01:49

Nemoj Suke ba,,lav kad vodi utakmicu uvijek bude po 6-7 golova :lol: :mrgreen:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Re: E

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 14 nov 2010, 06:50

legenda reala je napisao/la:
brazzo je napisao/la:

jel još neko čuo ili se meni učinilo da je dva puta rekao umjesto Bret Emerton ,Everton
Ma je govorio Everton,on je uz Ahmetovića najgori,a onaj Bilić nije ni za spominjati jer čovjek ni nezna dobro pričati pa se sav zbuni jer na silu želi pričati hrvatski pa nezna pola šta treba reći al to je zbog toga što radi na takvoj političkoj tv.
60 godina vjernosti.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 nov 2010, 09:57

juznjak> je napisao/la:Edin Avdic s OBN-a sada radi na Areni 8-) sto se tice koše bog i batina . Zoran Sukno je katastrofa na tom BHT-u jedino Velid Spaho je dobar :|

i vlado majer na bht je dobar komentator,bar kad prenosi košarku

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2010, 11:26

Jedan je Nebojša Višković 8-) Kako se čovjek kulturno izvinu nakon što je rekao da je Asmir Begović Slovenac, poslije je ispričao roman o njemu ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.