NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Dema, pa moguce od sinoc, ja sam mislio na startere za cijelu sezonu, ali svakako da imaju odlicne mlade igrace, mada je ta petorka sinoc bila radi povreda.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Da sinoc je bila ta petorka i ove povrede su nesto najbolje sto se njima moglo desit nece se moc borit za PO,vidjet ce koliko ovi momci vrijede,moci ce ih lagao uigravat,jos kad se zna da ce svi napredovat i kad se rijese ova 2 igraca a zna se da oni sad imaju prostora pod salary cap-om i mogu ga jos napravit.Mogu imat jako mladu i jako jeftinu ekipu uz sljedeci draft i dovodenje kroz ove trade jos nekog i potpis nekog free agenta na kraju sezone.Uglavnom mogli bi za sljedecu sezonu slozit strasnu ekipu.adriano_leite je napisao/la:Dema, pa moguce od sinoc, ja sam mislio na startere za cijelu sezonu, ali svakako da imaju odlicne mlade igrace, mada je ta petorka sinoc bila radi povreda.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kevin love u posljednjih 5 tekmi 19,2 poena - 18,4 skokova - 2,6 asista
kao sto rece ovaj gore,Love is in the Airkakavdanakneiskustvu je napisao/la:kevin love u posljednjih 5 tekmi 19,2 poena - 18,4 skokova - 2,6 asista
E mozes sad zamislit trenera koji njemu daje po 24 minute na pola tih utakmica
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:kao sto rece ovaj gore,Love is in the Airkakavdanakneiskustvu je napisao/la:kevin love u posljednjih 5 tekmi 19,2 poena - 18,4 skokova - 2,6 asista
E mozes sad zamislit trenera koji njemu daje po 24 minute na pola tih utakmica
ne mogu zamisliti
Ljubav
je igracina,gledao sam sinoc tu tekmu,i stvarno covek ima jaku volju,bori se kao zivotinja i uspeva u tome,vecinu skokova uzme iz zagradjivanja i pri tome kao da neda svojim saigracima da uzmu loptu u tome skoku,vladao je terenom pogotovo u 3/4 kada je Amare bio na klupi zbog licnih.
Sa druge strane Milicic na terenu kao slina.
,ja nisam video kosarkasa sa ocajnim izbacajem od Darka kao da vruc krompir baca,a pri tome ne zna da uradi fintu suta,barem ga ja nisam video.
[youtube][/youtube]
Evo malo i Griffina ne znam da li je bio ovaj klip.
Sa druge strane Milicic na terenu kao slina.
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ljubavje igracina,gledao sam sinoc tu tekmu,i stvarno covek ima jaku volju,bori se kao zivotinja i uspeva u tome,vecinu skokova uzme iz zagradjivanja i pri tome kao da neda svojim saigracima da uzmu loptu u tome skoku,vladao je terenom pogotovo u 3/4 kada je Amare bio na klupi zbog licnih.
Sa druge strane Milicic na terenu kao slina.,ja nisam video kosarkasa sa ocajnim izbacajem od Darka kao da vruc krompir baca,a pri tome ne zna da uradi fintu suta,barem ga ja nisam video.
![]()
[youtube][/youtube]
čini mi se da je love imao 15 skokova u jednoj četvrtini sinoć,rekord timberwolwesa,ispravite me ako griješim
LAC za 2-3 godine ce moci nesto vise da urade
griffin zvijer sveg mi samo im fali jedan play i ekipa je kompletna
nego sta bi raptorsima tacnije sta bi orlandu?
Thomas Müller - Fußballgott
Ma bice tih utakmica oni ove sezone pokusavaju popravit napadacki ucinak Howarda malo mijenjaju igru dok to ne posloze moze se desit ovako nesto.Bledsoe ovaj Rookie play uopste nije losdon_burza je napisao/la:LAC za 2-3 godine ce moci nesto vise da urade
Mislim da je postao kompetan rekorder Minesotte po broju skokova,i drugi igrac posle Barkleya mislim 1996. po broju skokova.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Ljubavje igracina,gledao sam sinoc tu tekmu,i stvarno covek ima jaku volju,bori se kao zivotinja i uspeva u tome,vecinu skokova uzme iz zagradjivanja i pri tome kao da neda svojim saigracima da uzmu loptu u tome skoku,vladao je terenom pogotovo u 3/4 kada je Amare bio na klupi zbog licnih.
Sa druge strane Milicic na terenu kao slina.,ja nisam video kosarkasa sa ocajnim izbacajem od Darka kao da vruc krompir baca,a pri tome ne zna da uradi fintu suta,barem ga ja nisam video.
![]()
[youtube][/youtube]
čini mi se da je love imao 15 skokova u jednoj četvrtini sinoć,rekord timberwolwesa,ispravite me ako griješim
nije los dobar je samo jos tu treba vremena
ja mislim da su dobro prosli na draftu sto se njeg tice
neznam od koga su ga trejdovali od denvera ili oklahome
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Mislim da je postao kompetan rekorder Minesotte po broju skokova,i drugi igrac posle Barkleya mislim 1996. po broju skokova.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Ljubavje igracina,gledao sam sinoc tu tekmu,i stvarno covek ima jaku volju,bori se kao zivotinja i uspeva u tome,vecinu skokova uzme iz zagradjivanja i pri tome kao da neda svojim saigracima da uzmu loptu u tome skoku,vladao je terenom pogotovo u 3/4 kada je Amare bio na klupi zbog licnih.
![]()
[youtube][/youtube]
drugi igrač poslije barkleya koji je imao preko 30 skokova na utakmici ,i taj barkley je fenomen,sa 33 godine je imao 33 skoka na jednoj tekmi,a samo 198 cm visine
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:nije los dobar je samo jos tu treba vremena
o kome pričaš?
Koga Griffina?don_burza je napisao/la:nije los dobar je samo jos tu treba vremena
On je izabran od LAC na draftu a igrao je za Oklahoma univerzitet.
A ako mislis na Lova on je izabran na draftu za Memphis,pa presao u trejdu za "Vukove".
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Eric Bledsoe
aha,ok,ja mislio ti o loveu
Devil je napisao/la:Koga Griffina?don_burza je napisao/la:nije los dobar je samo jos tu treba vremena
On je izabran od LAC na draftu a igrao je za Oklahoma univerzitet.![]()
A ako mislis na Lova on je izabran na draftu za Memphis,pa presao u trejdu za "Vukove".
mislio sam na erica bledosea
evo sad sam naso da je njeg oklahoma izabrala i da je trejdovan u cliperse
-
TMKalifornija
- Kontakt:
hehe bili smo bez David Lee-a pa normalno, Bulls su pravo dobri. Derek Rose je strasan igrac.SaltCityAttack je napisao/la:TMKalifornija je napisao/la:jel iko ovdje navija za Golden State Warriors. To je moj najdrazi klub![]()
Monta Ellis i Steph Curry su zakon
Sinoc su nastradali u Chicagu....bez obzira na onaj poraz ipak mislim da GSW imaju finu ekipicu....Ellis ce vjerovatno biti ukljucen u trade u februaru i cisto sumnjam da ce tu ostati
veceras pobjedu u Milwaukee
Gotivim ja GSW zbog perverznog run'gun basketa.Njih je uzivancija gledati za relaksaciju.
Ali zato kada odbranu odigraju slavi se kao osvajanje prstena.
Ali zato kada odbranu odigraju slavi se kao osvajanje prstena.
Kevin Love
Odličan igrač sa malom minutažom,ali opet igra istu poziciju kao Beasley,a bar meni je Beasley bolji igrač
Odličan igrač sa malom minutažom,ali opet igra istu poziciju kao Beasley,a bar meni je Beasley bolji igrač
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.