Zar se smije psovati sudiji bez obzira na razlog? ili je to Zeba povlastena persona u ovom takmicenju pa ako ima razlog, on smije.Mancini je napisao/la:A zna li se zašto je psovao?ASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
Ne smiju mu pokazati crveni pa ga moraju čekati da završi.
Ovo treba snimak izbaciti, smiješno bilo.
Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
Evo ja sam maloprije saznao da nije psovao. Oni znaju što su "pali" u igri u drugom poluvremenu. Oni vaši izgleda samo kao domaćini dobri!?ASD je napisao/la:Zato što mu je dao žuti zbog bacanja flaše od pod.Mancini je napisao/la:A zna li se zašto je psovao?ASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
To je uradio nakon primljenog gola.
Što se tiče meča, nije loša Olimpik ekipa. Kvalitetniji su od Budućnosti ali su danas se zadnjih 20 minuta pogubili da su trebali izgubiti. Mislim da je 5 stopostotnih šansi bilo i da su 2-3 puta igrači Budućnosti promašili s par metara prazan gol. Vidjećeš na pregledu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nije psovao, nego je vikao “zasto sam dobio zuti”. Mala razlikaASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
- ASD
- Kontakt:
Psovao je sto posto i pravio ruzne gestikulacije gdje se unosio u facu pomocnom sudiji.
Bilo koji drugi igrač u ligi bi za prekid od 3 minute dobio crveni.
Meni nije jasno zašto su pali. Fizička sprema ekipe je dobra. Svi osim Zebe što je logično su puno trčali.
Edit: Beširević i Stjepanović su dva odlična mlada igrača.
Meni nije jasno zašto su pali. Fizička sprema ekipe je dobra. Svi osim Zebe što je logično su puno trčali.
Imamo istu informaciju.alensa33 je napisao/la:Nije psovao, nego je vikao “zasto sam dobio zuti”. Mala razlikaASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Informacija > Ocevid
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Malo je glupo dati Zebi zuti karton zbog bacanja flase pred svojom klupom u prekidu.ASD je napisao/la:Psovao je sto posto i pravio ruzne gestikulacije gdje se unosio u facu pomocnom sudiji.
Sto se tice utakmice, mislim da ovaj rang odavno nije vidio bolju, komotno je moglo zavrsiti 7:7.
- ASD
- Kontakt:
Pa jeste pred svojom klupom ali se desilo par metara od pomocnog sudije i bas je bila losa reakcija.
Po kriterijima gdje je jedno 6 igraca Buducnosti dobilo zuti uglavnom zbog slicnih stvari nema se sta prigovoriti.
Po kriterijima gdje je jedno 6 igraca Buducnosti dobilo zuti uglavnom zbog slicnih stvari nema se sta prigovoriti.
- legenda reala
- Kontakt:
fino izgleda tabela aaaaASD je napisao/la:![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Veliko nelegenda reala je napisao/la:fino izgleda tabela aaaaASD je napisao/la:![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Što baaa, mi drugi najbolja gol razlika ligeASD je napisao/la:Veliko nelegenda reala je napisao/la:fino izgleda tabela aaaaASD je napisao/la:![]()
Nešto mi slabo iskorištavate najboljeg napadača lige, ne bazirate izgleda igru nikako na njemu, kakva su vam krila ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Odmah sam rekao da ste dobra ekipa.legenda reala je napisao/la:
Što baaa, mi drugi najbolja gol razlika lige![]()
Nešto mi slabo iskorištavate najboljeg napadača lige, ne bazirate izgleda igru nikako na njemu, kakva su vam krila ??
Imate sigurno kvalitet da se borite za viši rang.
Krila su ponajgora u ligi. Nije on loš, samo eto, daleko je od gola zbog loših krila.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobri smo, jbe nas malo povreda Hasanovića pa moramo igrati u skroz nekoj drugoj formaciji zbog u21 igrača, al Hrelja danas opravdo povjerenje izborio penal i kasnije i zabio za dva nula imali smo još sijaset šansi al lud ovaj golman Slavena. Hasanović je bio danas na klupi nadam se da se vraća protiv Travnika pa da možemo ići tamo sa najjačom ekipom da se potučemo i Travnik je pravo dobra ekipa može biti svegaASD je napisao/la:Odmah sam rekao da ste dobra ekipa.legenda reala je napisao/la:
Krila su ponajgora u ligi. Nije on loš, samo eto, daleko je od gola zbog loših krila.
Ma on je takav napadač mnogo učestvuje u igri asistria vraća se u defanzivu osvaja lopte, al treba mu dobro krilo koje će iskoristiti njegove kvalitete Šehić i Dženis su se prošle godine proslavili na njegov račun izbacivao ih je u šanse ko na traci a i on je zabijao nakon akcija s njima dvojicom i povratnih lopti na šesnesterac
- ASD
- Kontakt:
Hrelja je dobar talenat. Baš svi koji su gledali utakmicu Budućnost-Goražde juniori to kažu, a bilo je puno ljudi.
Jel Aljukic nikako ne pomaze?ASD je napisao/la:Odmah sam rekao da ste dobra ekipa.legenda reala je napisao/la:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ja ne znam da li je neko gledao utakmicu jučer u Konjicu ali ovi što pričaju da su pokradeni u najmanju ruku preuveličavaju. Pa Igmanu su poništena 2 gola, 2 penala nisu svirana, Igman pogodio prečku,stativu, bio bolji čitavu utakmicu... I na kraju neko ih naziva divljacima i lopovima.
Support your local club !
Ja bi ipak vjerovao maloprije dobivenoj informaciji od neopipljivih izvora.ASD je napisao/la:Psovao je sto posto i pravio ruzne gestikulacije gdje se unosio u facu pomocnom sudiji.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba trazit' da mu se ponisti kartonbr. 28 Zeba Zajko (1015585) u 77. min (Nesportsko ponašanje, bacanje flaše sa vodom na zemlju)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Evo ja sam maloprije saznao da nije bacao flašu sa vodomZoom088 je napisao/la:Treba trazit' da mu se ponisti kartonbr. 28 Zeba Zajko (1015585) u 77. min (Nesportsko ponašanje, bacanje flaše sa vodom na zemlju)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Daj izvor pa da na miru odgledam ovu utakmicu u DK
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Google Adsense [Bot], schalke i 16 gostiju.