FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- zlaya_tm87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Znam ja vrlo dobro sta ti hoces da kazes, ali mi onda nije jasno sto se ta vasa grupica ne cuje kada dodjete na Grbavicu a na Grbavici imate sto bi se reklo PUNI PANSION za navijenje, a to je limeni krov koji daje troduplo jaci zvuk nego kada si pod otvorenim nebom. E tu lezi problem. Ja samo kazem culi ste se kada su obje tribine navijale a tada je bio omjer 6 000 : 200, ali kada ste navijali samo vi a ne ona natkrivena tribina gdje je i loza onda su se culi MANIJACI i to debelo. PozdravRBA 1987 je napisao/la:? ", вјероватно " ¥ за ту ", - је ? се - ' на ? / $ $, ? се " ?, па " " су ' ? ? се ¥ у тв преносу... Зато " " " " уз тв % право ?, а " су " / ? ' паузе $ се ? ' са "...
"...
Amar, amar, sisaj, sisaj...
ubij turcina...
jeb.em te sarajevo...
bosna nije nasa drzava...
da li takz. navijaci kako ono bjese
golubovi, vrpaci, imaju ijednu pesmu posvecenu malom smorcu ?
Objektivan sam maximalno, ono se NE MOZE nazivati navijackom skupinom ni u jednom pogledu...
EDIT
Ona koreo...
ono blam desetljca na ovim prostorima 
ubij turcina...
jeb.em te sarajevo...
da li takz. navijaci kako ono bjese

Objektivan sam maximalno, ono se NE MOZE nazivati navijackom skupinom ni u jednom pogledu...
EDIT
Ona koreo...

Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 13 nov 2010, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
Tako je kad hoćeš da se praviš da si nešto a nisi to i ne možeš biti i ne znaš
Ne znate ni " vašu " ćirilicu

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
e nek si nam rekao.ajd sad lagano po gasu...KB-TM87 je napisao/la:Tako je kad hoćeš da se praviš da si nešto a nisi to i ne možeš biti i ne znaš![]()
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Nije. Imali su Cigani parolu na kojoj je onaj kružić kod slova Lj bio na pogrešnoj strani.Strauss je napisao/la:Amar, amar, sisaj, sisaj...
ubij turcina...
jeb.em te sarajevo...
da li takz. navijaci kako ono bjesegolubovi, vrpaci, imaju ijednu pesmu posvecenu malom smorcu ?
EDIT
Ona koreo...ono blam desetljca na ovim prostorima
kad god izgubite prodali utakmicu... ne seri matereti !tik-tak je napisao/la:UTAKMICA KUPLJENA
Haj tu je bio kruzic evo ovdje slovo neznaju napisatelSaik je napisao/la:Nije. Imali su Cigani parolu na kojoj je onaj kružić kod slova Lj bio na pogrešnoj strani.Strauss je napisao/la:Amar, amar, sisaj, sisaj...
ubij turcina...
jeb.em te sarajevo...
da li takz. navijaci kako ono bjesegolubovi, vrpaci, imaju ijednu pesmu posvecenu malom smorcu ?
EDIT
Ona koreo...ono blam desetljca na ovim prostorima

Ja sam bio na stadonu, utakmica prosijek nista speakularno, Borac je takticki odbro odigrao dao go i laganu privodio utakmicu kraju, kakav je Zeljo bio govori podataka da nisu imali ni poluprilike na utakmici. U svakom slucaju pobijeda koja dosta vrijedi. Sada jos uzeti Leotar i lagano biti na 8 razlike preko zime, sto bi trebalo biti dovoljno, naravno ako se ovako nastavi igrati i na prolece, u sta ne sumnjam jer ce ove pripreme Jagodic da prodje pa bi trebali biti jos jaci nego ove jeseni.
Cestitke Borcu na tituli!
, koja je fakat fer i posteno osvojena, svidalo se to nekom ili ne! 

SrdjanBL je napisao/la:Ja sam bio na stadonu, utakmica prosijek nista speakularno, Borac je takticki odbro odigrao dao go i laganu privodio utakmicu kraju, kakav je Zeljo bio govori podataka da nisu imali ni poluprilike na utakmici. U svakom slucaju pobijeda koja dosta vrijedi. Sada jos uzeti Leotar i lagano biti na 8 razlike preko zime, sto bi trebalo biti dovoljno, naravno ako se ovako nastavi igrati i na prolece, u sta ne sumnjam jer ce ove pripreme Jagodic da prodje pa bi trebali biti jos jaci nego ove jeseni.
Ili nisi gledao istu utakmicu kao ja ili se na TV-e to bolje vidjelo.Uglavnom Culum je imao idealnu sansu kada je Avdukic odbranio njegov sut glavom iskosa.
Mislim da su u kornerima bili poravnati a u faulovima ste vi pobjedili

Proljece je nase samo laganini

Koreografija je nevidjeno nesto na ovim prostorima pa cak i sire.Mislim da vam i Argentinci zavide

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Borcu cestitka na jesenjoj tituli. Pravo mangupski. Svaka cast.
Ovaj uspijeh dobija jos vise na tezini jer Borac nema tako jaku ekipu kako to izgleda na tabeli. Zeljo, Sarajevo, Siroki, pa i Celik su igracki poprilicno jaci ali je Borac prvi. Zasto? Zato sto je Borac igrao mangupski. Nije se bojao gotovanja i nije se zalio na sudije. Borac uz Zelju, Celika i Sirokog ima najjaci strucni stab. Veoma pametno se radi u klubu.
Sto se igre tice, nije to nekak prelijepa igra ali donosi bodove. Nesto u stilu Murinha. Po meni najiskrenije Borac nema sampionsku ekipu. Ali nije ni Zeljo imao prosle godine pa je slavio. Sta ce donijeti novi prelazni rok vidjecemo ali opet bodovna zaliha nije ni mala u odnosu na pratioce. Proljece ce biti mnogo teze, gostovat ce se kod jacih ekipa sto odma stvara pritisak na domace utakmice gdje se nece smijeti gubiti bodovi.
Jos moram pohvaliti navijace. Pokazuju koliko im je stalo do kluba. Fer i korektnim navijanjem otvorili su sebi vrata kod "muslimanskih" klubova tj. navijaca. Mada je taj prefiks muslimanski malo poglup ali eto da malo vise docaram. Borac i njegovi navijaci su prosle godine slavili kup u sred Sarajeva na Grbavici bez da nisu imali nikakvih problema niti je bilo ikakvih incidenata. Za mene je licno to pokazatelj da je ova drzava ne samo moguca nego ima mijesta i za napredak. Jer kad navijaci iz BL dodju Sarajevo i vrate se kuci zivi i zdravi ne izvrijedjani na nacionalnoj osnovi i kada navijaci iz Sarajeva dodju u BL i takodje se vrate bez incidenata ne izvrijedjani to je za mene najveci uspjeh bh nogometa.
Samo sanjam dan kada ce Zeljo i Borac dobiti prave stadione. FK. Sarajevo, Siroki i Celik donekle imaju uslovne stadione ali Gradski stadion u BL i Grbavica placu za dobrim investitorom. Kad kazem uslovne mislim na to da se mogu na njima igrati evropske utakmice i da na njima moze igrati reprezentacija.
Ovaj uspijeh dobija jos vise na tezini jer Borac nema tako jaku ekipu kako to izgleda na tabeli. Zeljo, Sarajevo, Siroki, pa i Celik su igracki poprilicno jaci ali je Borac prvi. Zasto? Zato sto je Borac igrao mangupski. Nije se bojao gotovanja i nije se zalio na sudije. Borac uz Zelju, Celika i Sirokog ima najjaci strucni stab. Veoma pametno se radi u klubu.
Sto se igre tice, nije to nekak prelijepa igra ali donosi bodove. Nesto u stilu Murinha. Po meni najiskrenije Borac nema sampionsku ekipu. Ali nije ni Zeljo imao prosle godine pa je slavio. Sta ce donijeti novi prelazni rok vidjecemo ali opet bodovna zaliha nije ni mala u odnosu na pratioce. Proljece ce biti mnogo teze, gostovat ce se kod jacih ekipa sto odma stvara pritisak na domace utakmice gdje se nece smijeti gubiti bodovi.
Jos moram pohvaliti navijace. Pokazuju koliko im je stalo do kluba. Fer i korektnim navijanjem otvorili su sebi vrata kod "muslimanskih" klubova tj. navijaca. Mada je taj prefiks muslimanski malo poglup ali eto da malo vise docaram. Borac i njegovi navijaci su prosle godine slavili kup u sred Sarajeva na Grbavici bez da nisu imali nikakvih problema niti je bilo ikakvih incidenata. Za mene je licno to pokazatelj da je ova drzava ne samo moguca nego ima mijesta i za napredak. Jer kad navijaci iz BL dodju Sarajevo i vrate se kuci zivi i zdravi ne izvrijedjani na nacionalnoj osnovi i kada navijaci iz Sarajeva dodju u BL i takodje se vrate bez incidenata ne izvrijedjani to je za mene najveci uspjeh bh nogometa.
Samo sanjam dan kada ce Zeljo i Borac dobiti prave stadione. FK. Sarajevo, Siroki i Celik donekle imaju uslovne stadione ali Gradski stadion u BL i Grbavica placu za dobrim investitorom. Kad kazem uslovne mislim na to da se mogu na njima igrati evropske utakmice i da na njima moze igrati reprezentacija.
- zeljovac87
- Kontakt:
Sarajevo ima bolju ekipu od Borca? Čelik?PL BiH -1 je napisao/la:Borcu cestitka na jesenjoj tituli. Pravo mangupski. Svaka cast.
FK. Sarajevo, Siroki i Celik donekle imaju uslovne stadione ali Gradski stadion u BL i Grbavica placu za dobrim investitorom. Kad kazem uslovne mislim na to da se mogu na njima igrati evropske utakmice i da na njima moze igrati reprezentacija.
Ako stvarno misliš ovo što si napisao onda je tvoje poznavanje fudbala na vrlo niskom nivou.
Ako se zanosiš da će se u BL igrati reprezentativne utakmice, onda si stvarno nepopravljivi optimista

Sto se pokazanog tice nemaju. Sto se igrackoga kadra tice da. Mada opet je sve to u pet deka ipak pricamo o PL BiH. Dobro to je moje neko skromno misljenje nisam svetac a nisam ni sturcnjak al mislim da nesto znamzeljovac87 je napisao/la:Sarajevo ima bolju ekipu od Borca? Čelik?PL BiH -1 je napisao/la:Borcu cestitka na jesenjoj tituli. Pravo mangupski. Svaka cast.
FK. Sarajevo, Siroki i Celik donekle imaju uslovne stadione ali Gradski stadion u BL i Grbavica placu za dobrim investitorom. Kad kazem uslovne mislim na to da se mogu na njima igrati evropske utakmice i da na njima moze igrati reprezentacija.
Ako stvarno misliš ovo što si napisao onda je tvoje poznavanje fudbala na vrlo niskom nivou.
Ako se zanosiš da će se u BL igrati reprezentativne utakmice, onda si stvarno nepopravljivi optimista

Dobro sad o reprezentaciji necemo. To nije fudbalska rasprava to je politicka rasprava. Tu temu prosto izbjegavam.
- zeljovac87
- Kontakt:
Mogao bih sad da ti nabrajam pojedinačne kvalitete fudbalera Sarajeva i Čelika pa da ih upoređujem sa Borčevim a da na spominjem naše. Bojim se da ova ekipa Borca nije pokazala onoliko koliko može a po imenima (o kojima pišeš) može puno više.PL BiH -1 je napisao/la: Sarajevo ima bolju ekipu od Borca? Čelik?
Sto se pokazanog tice nemaju. Sto se igrackoga kadra tice da. Mada opet je sve to u pet deka ipak pricamo o PL BiH. Dobro to je moje neko skromno misljenje nisam svetac a nisam ni sturcnjak al mislim da nesto znam![]()
Dobro sad o reprezentaciji necemo. To nije fudbalska rasprava to je politicka rasprava. Tu temu prosto izbjegavam.
Reprezentacija u Banjaluci i ne treba da igra. Sad nikako, a za nekih 20-ak godina, možda.
U šta sve napisa ni u čemu se ne slažem. Ajmo redom:PL BiH -1 je napisao/la:Borcu cestitka na jesenjoj tituli. Pravo mangupski. Svaka cast.
1. Pa ko ima jaku ekipu ako Borac nema kakav bre Čelik, vječiti favorit za osvajanje titule prije početka sezone, to su više neke vaše želje a onda poslije tuku Trebinjce jer nisu ispoštovali neki dil koji ih zamolo nije gurnuo u 2. ligu i tako redom, nas je sjebao Marić ali ne sekirajte se vi, ovaj Vladin stroj će na proljeće da melje, manekeni će ili proigrati ili letjeti kao Vukelja.
2."Nema incidenata ni verbalnih", ja ne znam jel ti gledaš Englesku ili ovu Bh premjer ligu
3.Borac je pobjedio Sarajevo, taj izvikani Čelik, Željezničaru uzeo kup sve to u gostima, oderali Travnik i ne znam zašto bi se bojali tih preostalih gostovanja, od koga da cvikamo od Zrinjskog ili Širokog pa kad su oni nas uzeli na Gradskom možemo i mi njih tamo, oni su fer ekipa i tamo se može igrati uopšte ne sumnjam u pobjedu
4.Ovo oko stadiona je suvišno komentarisati, Gradski ispunjava sve Evropske standarde a s proljeća kreće dogradnja dvije tribine, nama ne treba ništa više od te "ruine", a da će reprezentacija igrati u Bl, ne znam na koju misliš RS, Srbije ili BiH... pa ne mogu komentarisati, ali reprezentacija može što se tiče uslova već sad igrati
@ Dejan, BL
Zivi bili pa se u moje rijeci uvjerili.
Sto se drzave tice to je politika i ja za BiH ne brinem i ne zelim da ulazim u politiku. Politicke forune ne pratim. Jos nesto ja ne pisem da bi se neko samnom slagao. Ja imam pogled iz neke svoje perspektive, gledam stvari iz svoga ugla, lose bi bilo da smo svi isti. A sad da se prepucavamo ko vise zna o sportu to bi bio apsud i presipanje iz supljeg u prazno.
Forum je mijesto da se iznese licno misljenje. Ti imas svoje koje ne znas bas na najbolji nacin ispoljiti a ja imam svoje i kazem ono sto vidim. Jos cu ti reci da Borac na proljece gostuje prva utakmica kod Sirokog Brijega kasnije i ko Zeljeznicara, Zrinjskog koji ce se probudti kod Slobode gdje Manchester tesko bod uzima, i Veleza kojem gori pod nogama.
Opet hajmo sacekati ima jos dosta da se igra. Ni Sirokom titula nije daleko. Mada ruku na srce Borcu je najbliza i ja mu opet cestitam a na jeftine provokacije ja ne padam tako da znas za ubuduce
Zivi bili pa se u moje rijeci uvjerili.
Sto se drzave tice to je politika i ja za BiH ne brinem i ne zelim da ulazim u politiku. Politicke forune ne pratim. Jos nesto ja ne pisem da bi se neko samnom slagao. Ja imam pogled iz neke svoje perspektive, gledam stvari iz svoga ugla, lose bi bilo da smo svi isti. A sad da se prepucavamo ko vise zna o sportu to bi bio apsud i presipanje iz supljeg u prazno.
Forum je mijesto da se iznese licno misljenje. Ti imas svoje koje ne znas bas na najbolji nacin ispoljiti a ja imam svoje i kazem ono sto vidim. Jos cu ti reci da Borac na proljece gostuje prva utakmica kod Sirokog Brijega kasnije i ko Zeljeznicara, Zrinjskog koji ce se probudti kod Slobode gdje Manchester tesko bod uzima, i Veleza kojem gori pod nogama.
Opet hajmo sacekati ima jos dosta da se igra. Ni Sirokom titula nije daleko. Mada ruku na srce Borcu je najbliza i ja mu opet cestitam a na jeftine provokacije ja ne padam tako da znas za ubuduce

Forum po svojoj definiciji znaci iznosenje razlicitih stavova i misljenja, tako da PL BiH -1 100% si tu upravu i to je tvoje misljenje i treba da se postuje 

- Principatus
- Kontakt:
Dalje vazi drugi dio mog zadnjeg posta za tebe, a prvi za kolegu ti.
No sada stvarno: Ciao.
No sada stvarno: Ciao.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.