PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Grob te yebo šta ti ovdje vidiš??? Hahahahaha nema lopte ni na mapi kakav je kvalitet...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Da hoce izdahnuti vise abd
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
simidobar je napisao/la:Bosanci i Hercegovci... ja ne izdvajam moj narod po necijem ceifu, dok rat nije poceo veze nisam imao ko je koje vjere, sve se slavilo i svi smo jedva cekali na neki razlog za slavlje..IlProfessore je napisao/la:Mi smo brate Bošnjaci
Ni dan-danas me ne interesuje neko "pleme" nego kvalitet covjeka..
Divim se ljudima poput Srdjana A., to je moj Bosanac, volim ga ko brata..
Divim se navijacima poput rahmetli Djilde.. Fudbalerima kao pokojnom Keliju..
Hvala dragom Bogu pa nam je dao takve ljude...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
simidobar je napisao/la:Mozda previse slusas ove vase moderne vozdove.. U Bosni su vazda bili Bosanci.. Srbi i Hrvati su nase fasisticke komsije, samo uz pomoc Tita i na fin nacin su mogli uc u nasu BiH-a, inace su redovno po pi*ki dobijali od Bosanaca..Demi je napisao/la:A realno kako ce te vi pjevati i raditi slicno protiv Srba i Hrvata kad ste od njih i nastaliIlProfessore je napisao/la: A ne što onaj papak Karačić kaže da je ono sinoć folklor na bh. tribinama. Jeste folklor, ali u tzv. rs-u i u ostalim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci manjina ili u približnom broju kao i druga dva naroda.
Sad jos ispada da su Srbi bili fasistiIlProfessore je napisao/la: nekog fašističkog kluba H ili S komponente
Nemoj zaboravit i da bi se deda Vucic odrekao ovog Vucica, jer su oni Bosanci a ne Srbi...
Ban Jelacic, ponos Hrvata je iz Buzima i uvijek je sa ponosom spominjao svoje Bosansko porijeklo..
Sta su "cetnici" ? Poznata humanitarna organizacija ?
Ako te jos dalje interesuje postoji mapa u Francuskoj 7 vijekova p.n.e., gdje nema ni Srba ni Hrvata samo Bosna..
https://miruhbosne.wordpress.com/2015/0 ... -nove-ere/
Je*o li te dobrica cosic i srpski lazovi u gu*icu..
" "!
1926
1926
@Demi
Mozes ti prijatelju to podijelit na 50.000 perioda i tako pokusat opravdat fasizam koji smo pretrpjeli..
Cinjenice kazu da je postojala prije..
Naravno da je Hrvat, rodio se tamo.. nije moguce da se Grci, Rusi, Bugari itd. usudjuju zvat ne srpskim imenima, svi pravoslavci su srbi..
I molim te ako znas objasni kako to da u Srbiji postoji Reis i srpski muslimani a u Bosni ne mogu postojat Bosanski pravoslavci ?
PS imas priliku da sam istrazis u Francuskoj.. a mozda ti I Google pomogne..
Mozes ti prijatelju to podijelit na 50.000 perioda i tako pokusat opravdat fasizam koji smo pretrpjeli..
Cinjenice kazu da je postojala prije..

Naravno da je Hrvat, rodio se tamo.. nije moguce da se Grci, Rusi, Bugari itd. usudjuju zvat ne srpskim imenima, svi pravoslavci su srbi..

I molim te ako znas objasni kako to da u Srbiji postoji Reis i srpski muslimani a u Bosni ne mogu postojat Bosanski pravoslavci ?
PS imas priliku da sam istrazis u Francuskoj.. a mozda ti I Google pomogne..
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 05 okt 2019, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
. Citava Zapadna Hercegovina dovozi otpad u Uborak. Treba prebaciti na Pecaru, ugasiti SB a tamo da ne zjapi prazan stadion deponiju napraviti, s obzirom da se na tom stadionu ne mogu igrati utakmice u normalnim okolnostima

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakve veze ima sto su prije bili hriscani ovdje?
Drzava se zvala Bosna, gradjani u njoj su se nazivali Bosnjani/Bosnjaci i tako se osjecali.
Znaci ja sad predjem na hriscanstvo automatski nisam vise Bosnjak nego Hrvat? Ili da predjem u pravoslavlje automatski sam Srbin?
Previse vi mjesate vjeru i nacionalnu pripadnost.
Drzava se zvala Bosna, gradjani u njoj su se nazivali Bosnjani/Bosnjaci i tako se osjecali.
Znaci ja sad predjem na hriscanstvo automatski nisam vise Bosnjak nego Hrvat? Ili da predjem u pravoslavlje automatski sam Srbin?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta ce papak, veze nema jel dos'o il je pos'o..ElCartel11 je napisao/la:Kakve veze ima sto su prije bili hriscani ovdje?
Tesla jeo hljeb sa Hrvatske zemlje, igrao/skolovao/odrastao se sa Hrvatima, Srbija je za njega uradila sta ? Okitila se poslije njegove smrti.. Dala ime nekim institucijama.. Cuj Tesla Srbin...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A sto smoriste 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A sto smoriste

Ja se izvinjavam..

Kakva srpska država? Što volim ovaj narativ da su južni slaveni=srbiDemi je napisao/la:simidobar je napisao/la:
Mozda previse slusas ove vase moderne vozdove.. U Bosni su vazda bili Bosanci.. Srbi i Hrvati su nase fasisticke komsije, samo uz pomoc Tita i na fin nacin su mogli uc u nasu BiH-a, inace su redovno po pi*ki dobijali od Bosanaca..
Nemoj zaboravit i da bi se deda Vucic odrekao ovog Vucica, jer su oni Bosanci a ne Srbi...
Ban Jelacic, ponos Hrvata je iz Buzima i uvijek je sa ponosom spominjao svoje Bosansko porijeklo..
Sta su "cetnici" ? Poznata humanitarna organizacija ?
Ako te jos dalje interesuje postoji mapa u Francuskoj 7 vijekova p.n.e., gdje nema ni Srba ni Hrvata samo Bosna..
https://miruhbosne.wordpress.com/2015/0 ... -nove-ere/
Je*o li te dobrica cosic i srpski lazovi u gu*icu..Izvinjavam se na oftopiku
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam sto se hvatate na izjave tih dzukela sto zele da unesu nemir i sa jedne i sa druge i sa trece strane
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nisam brato tebi napisao nego uopste. Okle vise volja za pisanjem kad svako gura po svom. Niti ti njega mozes ubjediti u nesto niti on tebesimidobar je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A sto smoriste![]()
![]()
Ja se izvinjavam..

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bas tako. Sasvim normalna utakmica kod njih 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sve razumijem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nisam brato tebi napisao nego uopste. Okle vise volja za pisanjem kad svako gura po svom. Niti ti njega mozes ubjediti u nesto niti on tebesimidobar je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A sto smoriste![]()
![]()
Ja se izvinjavam..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.