ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ma Nolo ce ostat prvi na kraju. Nadal ako to hoce mora redovno igrat jer je u indoor uslovima dosta losiji i od Djokovica i od Federera. Njegova jedina sansa da uzme br 1 na kraju je bila da igra redovno i skuplja bodove.
Umjesto da se covjek priprema za ovakve turnire, on igra neke egzibicije i kupi povredu. Jos tamo nesto skacu, raduju se vise nego kod poena za GS, wtf jebote 

Jes,al je vjerovatno na tom LC uzeo para kao sto uzme na sva 4gs inace 

Pa i ne bas. Ovdje branis bodove iz prethodne sezone tako da ti nije relevantno poredjenje. Ne krenes od nule kao u ostalim sportovima.japa je napisao/la:Znas li ti sta year end broj 1 znaci? To ti je kao titula sta ja znam u formuli 1 ili moto GPu, vozac (teniser) koji osvoji najvise bodova tokom godine zavrsi na prvom mjestu i najbolji je vozad (teniser) za tu godinu i to je tebi nebitno?
Nisi u pravu. Na kraju godine svatko ima onoliko bodova koliko osvoji u toj godini, dakle kao da je krenuo od nule.Kelner69 je napisao/la:Pa i ne bas. Ovdje branis bodove iz prethodne sezone tako da ti nije relevantno poredjenje. Ne krenes od nule kao u ostalim sportovima.japa je napisao/la:Znas li ti sta year end broj 1 znaci? To ti je kao titula sta ja znam u formuli 1 ili moto GPu, vozac (teniser) koji osvoji najvise bodova tokom godine zavrsi na prvom mjestu i najbolji je vozad (teniser) za tu godinu i to je tebi nebitno?
Race lista ti je mjerodavna za year No1,a na kraju ti ona bud i ista kao i ova druga lista gdje branis bodove, dakle koliko osvojis u toku godine na kraju ti se svede na te bodove, i tako opet u krugKelner69 je napisao/la:Pa i ne bas. Ovdje branis bodove iz prethodne sezone tako da ti nije relevantno poredjenje. Ne krenes od nule kao u ostalim sportovima.japa je napisao/la:Znas li ti sta year end broj 1 znaci? To ti je kao titula sta ja znam u formuli 1 ili moto GPu, vozac (teniser) koji osvoji najvise bodova tokom godine zavrsi na prvom mjestu i najbolji je vozad (teniser) za tu godinu i to je tebi nebitno?

Ovaj Goffin da ima bilo kakvu igru na mrezi, bio bi top 5 igrac. Lik je odlican shot maker, izgradi poziciju i ne osvoji poen samo zato sto ne zna kad krenut naprijed.
Goffinu tacno ono malo fali da pobjedi ove velike, igra odlicno al dzaba
-
- Kontakt:
Ne sjećam se da sam gledao ikad lošiji turnir iz serije 500, ja nisam zapamtio, gdje faktički nema nijednog ozbiljnog igrača, koji bi mogao Djokovića ugroziti, da ne osvoji titulu!
Dokaz tome je i polufinale Millman - Opelka i Millman u finalu!
Ovaj turnir realno nije ništa više od solidne 250 serije, jer sam uživo gledao par turnira iz serije 250 koji su za ovaj Tokyo 2019, realno Masters!
Lik otišao prvi put u Tokyo da igra, jer u ovoj konkurenciji u Pekingu (koji je 16 puta jači turnir) , sa ovakvom igrom ne bi ni medju 4 došao!
Znao je i on to, pa linijom manjeg otpora do bodova, prpa je zbog Rafe, ali ok, to nije ništa nelegalno, samo dokaz da ne misli ni on više da je nepobjediv kao nekad!
Tako da ovi hvalospjevi i priče odmah o osvajanju Šangaja i sl su čista budalaština, dobro će on oznojiti shupak da osvoji tamo titulu!

Dokaz tome je i polufinale Millman - Opelka i Millman u finalu!

Ovaj turnir realno nije ništa više od solidne 250 serije, jer sam uživo gledao par turnira iz serije 250 koji su za ovaj Tokyo 2019, realno Masters!

Lik otišao prvi put u Tokyo da igra, jer u ovoj konkurenciji u Pekingu (koji je 16 puta jači turnir) , sa ovakvom igrom ne bi ni medju 4 došao!
Znao je i on to, pa linijom manjeg otpora do bodova, prpa je zbog Rafe, ali ok, to nije ništa nelegalno, samo dokaz da ne misli ni on više da je nepobjediv kao nekad!
Tako da ovi hvalospjevi i priče odmah o osvajanju Šangaja i sl su čista budalaština, dobro će on oznojiti shupak da osvoji tamo titulu!

Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 05 okt 2019, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
thiem i zverev u rogerovoj polovini, ciciban i medvedev kod noleta
roger-čilić moguće u drugom kolu
roger-čilić moguće u drugom kolu
Prouci ti to ponovo malo bolje. kreces od nule i onaj koji osvoji najvise bodova tu godinu ce biti broj 1, to za branjenje bodova ti vise ima uticaj za sedmice na broju 1 ali na kraju godine se to izjednaci i br.1 uvijek bude onaj ko je osvojio najvise bodova te godine na ATP raceu dje svi krecu od nule. Dakle mozes ti biti citavu godinu na broju 1 ali na kraju godine ako nisi osvojio najvise bodova te godine neces biti br.1Kelner69 je napisao/la:Pa i ne bas. Ovdje branis bodove iz prethodne sezone tako da ti nije relevantno poredjenje. Ne krenes od nule kao u ostalim sportovima.japa je napisao/la:Znas li ti sta year end broj 1 znaci? To ti je kao titula sta ja znam u formuli 1 ili moto GPu, vozac (teniser) koji osvoji najvise bodova tokom godine zavrsi na prvom mjestu i najbolji je vozad (teniser) za tu godinu i to je tebi nebitno?
Mali sefkija ponovo lupa nebuloze. Djokovic je davno dogovorio nastup u Tokiu i dobio je cifru za to jer turniri iz serije 500 cesto placaju ovim najboljim igracima da dodju da ih igraju, tako da nastup u Tokiu ti vise ima veze sa lovom nego sa konkurencijom. Pazi ti teoreme visestruki GS sampion i br.1 se uplasio konkurencije sa nekog turnira 500 serijenikoneznanovic je napisao/la:Ne sjećam se da sam gledao ikad lošiji turnir iz serije 500, ja nisam zapamtio, gdje faktički nema nijednog ozbiljnog igrača, koji bi mogao Djokovića ugroziti, da ne osvoji titulu!![]()
Dokaz tome je i polufinale Millman - Opelka i Millman u finalu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj turnir realno nije ništa više od solidne 250 serije, jer sam uživo gledao par turnira iz serije 250 koji su za ovaj Tokyo 2019, realno Masters!![]()
Tako da ovi hvalospjevi i priče odmah o osvajanju Šangaja i sl su čista budalaština, dobro će on oznojiti shupak da osvoji tamo titulu!![]()
![]()
Da ne pričam o br. 1 na kraju godine, Nadal ako bude igrao dobro 2 turnira samo, mislim da će biti dovoljno, a svakako da je Nadal i zaslužio, jer poslije 2010 ima najuspješniju svoju GS u karijeri !
Uostalom i da ne bude, ništa to nije, jer njemu je cilj AO pa RG, da izjednači Federera i uvjeren sam da će tu one rasprave o GOAT-u polako dobijati drugu dikenziju.![]()

-
- Kontakt:
Mali Šefkija je za tebe u svakom pogledu VELIKI...japa je napisao/la:Mali sefkija ponovo lupa nebuloze. Djokovic je davno dogovorio nastup u Tokiu i dobio je cifru za to jer turniri iz serije 500 cesto placaju ovim najboljim igracima da dodju da ih igraju, tako da nastup u Tokiu ti vise ima veze sa lovom nego sa konkurencijom. Pazi ti teoreme visestruki GS sampion i br.1 se uplasio konkurencije sa nekog turnira 500 serijenikoneznanovic je napisao/la:Ne sjećam se da sam gledao ikad lošiji turnir iz serije 500, ja nisam zapamtio, gdje faktički nema nijednog ozbiljnog igrača, koji bi mogao Djokovića ugroziti, da ne osvoji titulu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj turnir realno nije ništa više od solidne 250 serije, jer sam uživo gledao par turnira iz serije 250 koji su za ovaj Tokyo 2019, realno Masters!![]()
Tako da ovi hvalospjevi i priče odmah o osvajanju Šangaja i sl su čista budalaština, dobro će on oznojiti shupak da osvoji tamo titulu!![]()
![]()
Da ne pričam o br. 1 na kraju godine, Nadal ako bude igrao dobro 2 turnira samo, mislim da će biti dovoljno, a svakako da je Nadal i zaslužio, jer poslije 2010 ima najuspješniju svoju GS u karijeri !
Uostalom i da ne bude, ništa to nije, jer njemu je cilj AO pa RG, da izjednači Federera i uvjeren sam da će tu one rasprave o GOAT-u polako dobijati drugu dikenziju.![]()
Od znanja o tenisu, pa svega dalje, pa lagano možeš

Nevidljiv si druže na ovoj temi, niko tvoje znanje o tenisu ne smatra ozbiljnim, a sa mnom ti u rasprave niti možeš ulaziti, niti te ja shvatam ozbiljno.

Ti si jedan tastatura klaun, cirkus obični i ništa više!

Infantilu jedan, znao je prije 3 mjeseca, a ne prije mjesec da će Peking biti dobar turnir, ali tvoj mozak to ne može shvatiti.

Ako je imao povredu, zašto bi išao u Peking ako nije 100%?!

Samo debil bi to uradio, da ima 562 GS ako nije ok zdravlje, siguran sam da Peking osvojio ne bi!
A te priče za malu djecu, prodaji nekom sa tvojim IQ, da je zbog para išao a ne zbog bodova za br. 1 i lakših mečeva dok ne tempira formu za Masterse!

Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 05 okt 2019, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
I mene ovo zanima.nikoneznanovic je napisao/la:b]Znači Nole imao lupam 4000 više od Rafe prošle godine na kraju sezone, a Rafa ove godine osvojio npr. 2000 bodova više od njega...
KAKO RAFA MOŽE BITI BR. 1 END, U TOM SLUČAJU?!
-
- Kontakt:
Ma lupeta gluposti druže, nema ti šta biti nejasno!Kelner69 je napisao/la:I mene ovo zanima.nikoneznanovic je napisao/la:b]Znači Nole imao lupam 4000 više od Rafe prošle godine na kraju sezone, a Rafa ove godine osvojio npr. 2000 bodova više od njega...
Jasno kao dan, čak i onima koji površno prate tenis!
Obicno se ne upustam u rasprave tipa "infantilu, pajseru " i sl, ali ovdje samo da komentiram ovu definiciju br. 1 na kraju godine "SPOJ ODBRANJENIH TURNIRA OD PROŠLE GODINE I POENA IZ OVE GODINE"nikoneznanovic je napisao/la:Mali Šefkija je za tebe u svakom pogledu VELIKI...japa je napisao/la:Mali sefkija ponovo lupa nebuloze. Djokovic je davno dogovorio nastup u Tokiu i dobio je cifru za to jer turniri iz serije 500 cesto placaju ovim najboljim igracima da dodju da ih igraju, tako da nastup u Tokiu ti vise ima veze sa lovom nego sa konkurencijom. Pazi ti teoreme visestruki GS sampion i br.1 se uplasio konkurencije sa nekog turnira 500 serijenikoneznanovic je napisao/la:Ne sjećam se da sam gledao ikad lošiji turnir iz serije 500, ja nisam zapamtio, gdje faktički nema nijednog ozbiljnog igrača, koji bi mogao Djokovića ugroziti, da ne osvoji titulu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od znanja o tenisu, pa svega dalje, pa lagano možeškad prozivaš...
Nevidljiv si druže na ovoj temi, niko tvoje znanje o tenisu ne smatra ozbiljnim, a sa mnom ti u rasprave niti možeš ulaziti, niti te ja shvatam ozbiljno.![]()
![]()
Ti si jedan tastatura klaun, cirkus obični i ništa više!![]()
Infantilu jedan, znao je prije 3 mjeseca, a ne prije mjesec da će Peking biti dobar turnir, ali tvoj mozak to ne može shvatiti.![]()
![]()
Ako je imao povredu, zašto bi išao u Peking ako nije 100%?!![]()
Samo debil bi to uradio, da ima 562 GS ako nije ok zdravlje, siguran sam da Peking osvojio ne bi!
A te priče za malu djecu, prodaji nekom sa tvojim IQ, da je zbog para išao a ne zbog bodova za br. 1 i lakših mečeva dok ne tempira formu za Masterse!
P.S Čuj znalca, onaj ko osvoji u godini najviše bodova bude na kraju br. 1 !?!?!?![]()
Pa ti pravila bodovanja ne znaš, a pametuješ ljudima!![]()
Dobro ti je čovjek rekao!![]()
Ovaj br. 1 za kraj godine je SPOJ ODBRANJENIH TURNIRA OD PROŠLE GODINE I POENA IZ OVE GODINE, TJ RACE br. 1!
Znači Nole imao lupam 4000 više od Rafe prošle godine na kraju sezone, a Rafa ove godine osvojio npr. 2000 bodova više od njega...
Tačno si pajser!![]()
Ovdje se ne radi o nikakvom spoju... dovoljno je reci "Broj osvojenih poena u toku godine"

- BosniaBoston
- Kontakt:
Broj osvojenih poena prosle godine - neodbranjeni ove godine + osvojeni ove godine=ranking na kraju ove godine
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
@hm59
Takve rasprave je on zaslužio kod mene davno i kod drugih forumaša, to su od prije zaostali računi ( jel to ne vidiš da proziva "mali šefkija", "lupam nebuloze" i sl, čitaj malo zašto pajser, paja, i sl) , tako da vidi se da si novi ovdje, bar od ljetos...
Takve rasprave je on zaslužio kod mene davno i kod drugih forumaša, to su od prije zaostali računi ( jel to ne vidiš da proziva "mali šefkija", "lupam nebuloze" i sl, čitaj malo zašto pajser, paja, i sl) , tako da vidi se da si novi ovdje, bar od ljetos...

Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 05 okt 2019, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sa nekim ljudima stvarno ne treba nikako ulaziti u bilo kakve rasprave...
-
- Kontakt:
Nemaš se šta raspravljati, pokušao si ispasti pametan, bez ikakve potrebe...hm59 je napisao/la:Sa nekim ljudima stvarno ne treba nikako ulaziti u bilo kakve rasprave...
Objasnio ti je eto BosniaBoston ISTO TO i nemoj da ti bude kriv Shevchet, Bosnia bilo ko za tvoje neznanje!

Kad pogriješiš, reci izvini, a ne da kažeš sa nekim ljudima ovdje ne treba raspravljati !
Mani tih dječijih fora, stari smo mi za toga...
Jedno je kad ne znaš nešto, pogriješiš pa se izviniš, što si replicirao bezze, a drugo nakon toga da još ostavljaš ovako bezobrazan komentar, ljigav...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.