dr.van nostrand je napisao/la:Lllarramendi Asier !kakavdanakneiskustvu je napisao/la:laimbeer bill
ko je taj?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dr.van nostrand je napisao/la:Lllarramendi Asier !kakavdanakneiskustvu je napisao/la:laimbeer bill
pardon , moj lapsus , mislio sam na illarramendi Asier medjutim imam zamjenukakavdanakneiskustvu je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Lllarramendi Asier !kakavdanakneiskustvu je napisao/la:laimbeer bill
ko je taj?
pardon , moj lapsus , mislio sam na illarramendi Asier medjutim imam zamjenukakavdanakneiskustvu je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Lllarramendi Asier !kakavdanakneiskustvu je napisao/la:laimbeer bill
ko je taj?
the scouser je napisao/la:Livorno
mogo si reć LlodraČak Noris je napisao/la:mislim da ne bi bilo loše davati i nekakav link za pojmove koji nisu baš poznati
a zasto Llanelli nije uredu? zar vam i za to treba link? Ako treba onda vam nije mjesto na ovoj temi...[/quote]dr.van nostrand je napisao/la:mogo si reć LlodraČak Noris je napisao/la:mislim da ne bi bilo loše davati i nekakav link za pojmove koji nisu baš poznatihaj nastavljamo
Llodra
a zasto Llanelli nije uredu? zar vam i za to treba link? Ako treba onda vam nije mjesto na ovoj temi...[/quote]dr.van nostrand je napisao/la:mogo si reć LlodraČak Noris je napisao/la:mislim da ne bi bilo loše davati i nekakav link za pojmove koji nisu baš poznatihaj nastavljamo
Llodra
Onouhakakavdanakneiskustvu je napisao/la:raymond felton
ako neko stavi havlicek john nastavlja se sa HN, a da je neko stavio Havlicek(John) e onda na EK !brazzo je napisao/la:ee jbm mu dajte pojasnite da li treba nastaviti od zadnja 2 slova npr. havlicek john prezimena havlicek ili imena john![]()
aj' kad odgovorite da dalje stavljam pojmove
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], L-Train, VolimBiH96 i 2 gosta.