SMR187 je napisao/la:Feget spiner
Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
HahahahahahahahaNK Slaven Živinice: Fudbal je muška igra, a ne balet
Gosti iz Čapljine se žale na žestoke startove, a oni su zaradili osam žuti kartona i čitavu utakmicu provocirali naše igrače....
Mi smo uvijek bili fer i korektni domaćini i tako će ostati nismo mi krivi što smo puno bolji bili od Čapljine.
Nema potrebe da u drugima traže krivca za poraz.
Support your local club !
Znaci strasno brate , ono sto se gore desilo je bilo strasno trazili da se igra 3 za 3 ko svake godine mi htjeli igrat normala ove godine nek bolji pobjedi dadnu sucima pare eo da nas po kradu ni pola jada ali bog te mazo ljudi su isli da izmasakriraju svakog igraca startovi nad peharom i albijanicem su monstruozni udaranje hasinovica laktovima i sakama ugasili nam toplu vodu hahaha stali na inu na autoputu da se okupamo. Hvala bogu pa ce ispast ove godine ionako , a znas i sam da mi vazda odlucimo tko ispada tko ulazi hahahah nek igraju sa PrilukomKonjicBOY je napisao/la:HahahahahahahahaNK Slaven Živinice: Fudbal je muška igra, a ne balet
Gosti iz Čapljine se žale na žestoke startove, a oni su zaradili osam žuti kartona i čitavu utakmicu provocirali naše igrače....
Mi smo uvijek bili fer i korektni domaćini i tako će ostati nismo mi krivi što smo puno bolji bili od Čapljine.
Ionako im je to rang za onaj seljakljuk gore fuj
Iznad svih Čapljina ! Đaka City !
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A vidi, znaš i sam da ni Čapljina nije cvjetić što se tog dogovaranja tiče (nije niko da se razumijemo) ali ovi iz Živinica su mi posebna priča. Ne mogu da vjerujem da jedna ekipa jedva zabije gol u gostima a na domaćem terenu ih Barcelona ne može pobijediti. Meni lično je Čapljina uvijek draga bila jer nikada nije povalila Igmana, kad je god trebalo dobili smo bodove, faktički smo komšije, naši smo što bi rekli. Ali ovo što radi Slaven,nemam komentar. Oni i Podgrmeč u vakatDjaka94 je napisao/la:Znaci strasno brate , ono sto se gore desilo je bilo strasno trazili da se igra 3 za 3 ko svake godine mi htjeli igrat normala ove godine nek bolji pobjedi dadnu sucima pare eo da nas po kradu ni pola jada ali bog te mazo ljudi su isli da izmasakriraju svakog igraca startovi nad peharom i albijanicem su monstruozni udaranje hasinovica laktovima i sakama ugasili nam toplu vodu hahaha stali na inu na autoputu da se okupamo. Hvala bogu pa ce ispast ove godine ionako , a znas i sam da mi vazda odlucimo tko ispada tko ulazi hahahah nek igraju sa PrilukomKonjicBOY je napisao/la:HahahahahahahahaNK Slaven Živinice: Fudbal je muška igra, a ne balet
Ionako im je to rang za onaj seljakljuk gore fuj
]
Hahahahahahahaha[/quote]
Znaci strasno brate , ono sto se gore desilo je bilo strasno trazili da se igra 3 za 3 ko svake godine mi htjeli igrat normala ove godine nek bolji pobjedi dadnu sucima pare eo da nas po kradu ni pola jada ali bog te mazo ljudi su isli da izmasakriraju svakog igraca startovi nad peharom i albijanicem su monstruozni udaranje hasinovica laktovima i sakama ugasili nam toplu vodu hahaha stali na inu na autoputu da se okupamo. Hvala bogu pa ce ispast ove godine ionako , a znas i sam da mi vazda odlucimo tko ispada tko ulazi hahahah nek igraju sa Prilukom
Ionako im je to rang za onaj seljakljuk gore fuj[/quote]
A vidi, znaš i sam da ni Čapljina nije cvjetić što se tog dogovaranja tiče (nije niko da se razumijemo) ali ovi iz Živinica su mi posebna priča. Ne mogu da vjerujem da jedna ekipa jedva zabije gol u gostima a na domaćem terenu ih Barcelona ne može pobijediti. Meni lično je Čapljina uvijek draga bila jer nikada nije povalila Igmana, kad je god trebalo dobili smo bodove, faktički smo komšije, naši smo što bi rekli. Ali ovo što radi Slaven,nemam komentar. Oni i Podgrmeč u vakat
[/quote]
Ehhh Podgrmeca smo mi izbacili gore 2:2 imali ono 2:0 a svw radi istih stvari ko slaven sto je radio. Seljaci ma Igman ko klub i Konjic ko grad za zivinice je california pa **** ti sve kad ne amije u svlacionici vodu pito kao da sumpor pijes haha
Hahahahahahahaha[/quote]
Znaci strasno brate , ono sto se gore desilo je bilo strasno trazili da se igra 3 za 3 ko svake godine mi htjeli igrat normala ove godine nek bolji pobjedi dadnu sucima pare eo da nas po kradu ni pola jada ali bog te mazo ljudi su isli da izmasakriraju svakog igraca startovi nad peharom i albijanicem su monstruozni udaranje hasinovica laktovima i sakama ugasili nam toplu vodu hahaha stali na inu na autoputu da se okupamo. Hvala bogu pa ce ispast ove godine ionako , a znas i sam da mi vazda odlucimo tko ispada tko ulazi hahahah nek igraju sa Prilukom
Ionako im je to rang za onaj seljakljuk gore fuj[/quote]
A vidi, znaš i sam da ni Čapljina nije cvjetić što se tog dogovaranja tiče (nije niko da se razumijemo) ali ovi iz Živinica su mi posebna priča. Ne mogu da vjerujem da jedna ekipa jedva zabije gol u gostima a na domaćem terenu ih Barcelona ne može pobijediti. Meni lično je Čapljina uvijek draga bila jer nikada nije povalila Igmana, kad je god trebalo dobili smo bodove, faktički smo komšije, naši smo što bi rekli. Ali ovo što radi Slaven,nemam komentar. Oni i Podgrmeč u vakat
Ehhh Podgrmeca smo mi izbacili gore 2:2 imali ono 2:0 a svw radi istih stvari ko slaven sto je radio. Seljaci ma Igman ko klub i Konjic ko grad za zivinice je california pa **** ti sve kad ne amije u svlacionici vodu pito kao da sumpor pijes haha
Iznad svih Čapljina ! Đaka City !
Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Samo postenoOsim13 je napisao/la:Dok proberemo, strpi se
Zadnja izmjena: Tzv987, dana/u 04 okt 2019, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Izasli su svima osim Zvijezda-OrasjeSMR187 je napisao/la:Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kod vas ima delegat i kontrolor, još nema sudija. Ostalo je delegirano. Mogao bi vama stojić biti, tj. Orašju..fender13 je napisao/la:Izasli su svima osim Zvijezda-OrasjeSMR187 je napisao/la:Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
Neće stojić mogli bi PL sudijeHeliosIzDomzala je napisao/la:Kod vas ima delegat i kontrolor, još nema sudija. Ostalo je delegirano. Mogao bi vama stojić biti, tj. Orašju..fender13 je napisao/la:Izasli su svima osim Zvijezda-OrasjeSMR187 je napisao/la:Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
Sude Music i cetvrti Sivac iz premijer lige sudci ko i proslo kolo u Gabeli Bojo i Paradzik vraca kompenzira savez lakrdiju protiv Olimpika.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Neće Mirza imati veze s tim. U Igmanu pola igrača iz Kaknja + trener. Nema potrebe išta da se gura i pomaže.
Nema sanse da se pusti utakmica Igmanu ili tako nesto.
Iako nastupamo bez komplet veznog reda,vjerujte da ovi omladinci mogu dobiti Igmana,mada su navijaci prijateljski nastrojeni,to nece uticati da samu utakmicu.
Mislim da mozemo do 3 boda.
Iako nastupamo bez komplet veznog reda,vjerujte da ovi omladinci mogu dobiti Igmana,mada su navijaci prijateljski nastrojeni,to nece uticati da samu utakmicu.
Mislim da mozemo do 3 boda.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
Ne smiju mu pokazati crveni pa ga moraju čekati da završi.
Ovo treba snimak izbaciti, smiješno bilo.
A zna li se zašto je psovao?ASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ASD
- Kontakt:
Zato što mu je dao žuti zbog bacanja flaše od pod.Mancini je napisao/la:A zna li se zašto je psovao?ASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
To je uradio nakon primljenog gola.
Što se tiče meča, nije loša Olimpik ekipa. Kvalitetniji su od Budućnosti ali su danas se zadnjih 20 minuta pogubili da su trebali izgubiti. Mislim da je 5 stopostotnih šansi bilo i da su 2-3 puta igrači Budućnosti promašili s par metara prazan gol. Vidjećeš na pregledu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.