Skojevska je napisao/la:Hoćel bit i Denis Mujkić na dresu?
A Tandara Mandara ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Skojevska je napisao/la:Hoćel bit i Denis Mujkić na dresu?
Nista bez najveceg virtuoza i velike nade Milanskog Intera gospodina Ivana FaticaProbisvjet je napisao/la:Hocel bit Djidic i Karic?
Zapao ga golmanov dres ,odmah su uvidjeli ogroman talenatProbisvjet je napisao/la:
Mehidic i KosticProbisvjet je napisao/la:Hocel bit Djidic i Karic?
Semir Mujkanović ?Probisvjet je napisao/la:Hocel bit Djidic i Karic?
Ama kako se ne radi kad je Brandalik rekao da marketing tim već uveliko radi na sponzorskim vodičima za male i velike sponzore.bhpremierliga12 je napisao/la:Iskreno se nadam da ce na trg postaviti barem 3,4 one kucice sto na adventu budu sa svom opremom, dresovima, salovima, carapama, soljama, privjescima i da ce sto vise iskoristiti dan. Zatim zasto se ne uplati 20km na fb reklama za event nek se sponzorise i nek se stvori neki hype? Zasto se ne unajme neke osobe, pa se postavi stand u gradu, nekoliko njih na kojima ce se sponzorisati utakmica, izradi se 1000 letaka, pa da se dijeli? Pa covjece milion i jedna ideja, a nista se ne radi.
Uprava je trebala napraviti godišnje karte od 100 KM i ponudi raznoraznim firmama a za uzvrat da ih stave kao sponzore bilo na dres, bilo na stranicu, bilo na stadionu. Također sebi postaviti cilj da proda 10.000 takvih ulaznica. Da bi dobio novac moraš nešto i ponuditi, u ovom slučaju to je reklama.Sviuodbranu je napisao/la:Hajde bogati ko ga yebe ko da nemamo vecih problema....Neka uzme ko sta hoce to je kap u moru....
Razmislite malo ljudi, bitno bi bilo da imamo transparentnost i sve kako bi mi htjeli da nam mjesecno podnesu izvjestaj....
I mi smo krivi nema tribine prazne.
10 utakmica kuci.Karta 10 km i 5000 ljudi na tribinama.
Pola miliona km....Kakva finansijka injekcija klubu i lakse bi disali..
Ali uzimaju nam pare na biletarnici, tuzbe ovo ono....Moraju reviziju uraditi i reci ko uzima i po kom osnovu...
Moramo se svi organizovat yebem ga.Onda bi s pravom mogli nesto traziti. Sve bi mi ali da neko drugi.
Koliko je prodato onih zlatnih i srebrenih clanskih, zna li neko...klub se nije oglasio
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.