FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vala i red bi bio, za ono sto su nam uzeli bod na Grbavici a sesnesterac nam vidjeli nisulijevapolutka je napisao/la:zabićemo mi njima 2-3 gola pa nek nam i salem iz bordo saveza sudi
-
- Kontakt:
vi dont nouMamlaz je napisao/la:Kada se izvlace parovi za kup
Valjda na proljece oko 7 dana prije kup utakmica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
SVI U BL!!!
"Pale se baklje i dimne,
Na tribini pali ko god stigne,
Viju se zastave male,
Velike bijele i plave,
Bubnjeva zvuci se čuju,
To moji s juga pobjedu kuju,
Od tebe hoće samo da se boriš,
Da na terenu od želje izgoriš,
Ole Ole Oleoooooo,
Željo Leo Leo Leo Leoooo,
Ole Ole Oleoooooo,
Željo Leo Leo Leo Leoooo,"
"Pale se baklje i dimne,
Na tribini pali ko god stigne,
Viju se zastave male,
Velike bijele i plave,
Bubnjeva zvuci se čuju,
To moji s juga pobjedu kuju,
Od tebe hoće samo da se boriš,
Da na terenu od želje izgoriš,
Ole Ole Oleoooooo,
Željo Leo Leo Leo Leoooo,
Ole Ole Oleoooooo,
Željo Leo Leo Leo Leoooo,"
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Stvarno je lijep osjećaj ne sikirati se u hramu fudbala i ne strepiti od etno sela i drugih sela bar na svom stadionu. Za sve ti hvala Amare
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ako smo mi za bakljadu dobili 2 utakmice zatvorenog juga, onda Siroki treba dobiti 5 utakmica pred praznim tribinama, isto tako i Borac za bakljadu protiv Veleza treba istu kaznu kao i mi dobiti, a vidjet cemo je li se ta pravila samo na nas odnose, nema odjednom nikakvih vandrednih zakazivanja sjednica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pozdrav stari druže.Merhaba je napisao/la:Stvarno je lijep osjećaj ne sikirati se u hramu fudbala i ne strepiti od etno sela i drugih sela bar na svom stadionu. Za sve ti hvala Amare

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ali kakve izvještaje rade momci, jel moguće ovo?!
1921
1921

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
@1921ba da li je moguce da aktivirate opet onu emisiju “Upitnik” u kojoj su gostovali fudbaleri i davali intervjue?
- MocMahale444
1921ba sto se tice mene rade pravi posao i sve pohvale.
LjoZe
LjoZe

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pretežno sam na istoku otkako je napravljen, zbog pregleda jel.
I imam utisak da je raju stid navijat.Malo krenu pa se kao nešto sjebu i prestanu.
Jel do mene il je stvarno tako?
I imam utisak da je raju stid navijat.Malo krenu pa se kao nešto sjebu i prestanu.
Mozda to nije stid vec neko voli da se samo fokusira na teren i na ono sto se tamo desava i onda neko dugo navijanje ga “ometa” da sve fino isprati.Goodman je napisao/la:Pretežno sam na istoku otkako je napravljen, zbog pregleda jel.
Imam neki utisak da raja neće da se "ofira" kad npr krene nešto poznato, jug pa sjever dobar dio i onda na istoku hoće-neće.LjoZee je napisao/la:Mozda to nije stid vec neko voli da se samo fokusira na teren i na ono sto se tamo desava i onda neko dugo navijanje ga “ometa” da sve fino isprati.Goodman je napisao/la:Pretežno sam na istoku otkako je napravljen, zbog pregleda jel.
Kako mislite da navijaju kad su to navijaci, isprdci miismovica. Oni dolaze na tekme al im zao jer pobjedjujemo.. Pa sta ce drugo nema im vodje, to su zaludjenici tj misketovi isprdci..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
E hbga sad, ti kad lupis bas lupis. Valja opet malo "odmoriti" od ovoga, cujemo se posle pauze. Osim ako Amar ne proda klub u međuvremenu.
Kad se vratim da ste svi kao jedan. Pozz.

A kada kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit'
Mi ćemo te uvijek voljeti

Kad se vratim da ste svi kao jedan. Pozz.

A kada kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit'
Mi ćemo te uvijek voljeti
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zna li se termin protiv Borca?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zeljo gostuje u Kalesiji tokom reprezentativne pauze - Priblizimo naseg velikana “obicnom” covjeku, drugim dijelovima drzave, podignimo svijest o istinskom velikanu BH fudbala i probudimo plavo srce u navijacima sirom BiH. Ponovno izgradimo prijateljske odnose sa ostatkom fudbalske javnosti u nasoj drzavi.
Bravo za upravu i strucni stab. Sto kaze Tajo, neka se igraci malo zblize, sta fale neka se malo zajedno provozaju.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Bravo za upravu i strucni stab. Sto kaze Tajo, neka se igraci malo zblize, sta fale neka se malo zajedno provozaju.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.