FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni on vise izgleda ko nadandaren, jos je i sletio dobro kilabraco je napisao/la:Neko: Koliko si se napio?
Ja:
Završio dvadesetpeticu u švrakinom zato je i igrao onakoMamlaz je napisao/la:Meni on vise izgleda ko nadandaren, jos je i sletio dobro kilabraco je napisao/la:Neko: Koliko si se napio?
Ja:
Na ovoj slici podsjeca me na onog boksera iz Rocky IV, Ivan Drago mislim da se zvaobraco je napisao/la:Neko: Koliko si se napio?
Ja:

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Za derbi se naceo po onom laznjaku se vidi, zglajzo da valja, pripazili ga u Kinasvra pravobraco je napisao/la:Završio dvadesetpeticu u švrakinom zato je i igrao onakoMamlaz je napisao/la:Meni on vise izgleda ko nadandaren, jos je i sletio dobro kilabraco je napisao/la:Neko: Koliko si se napio?
Ja:
Posljednji meč kola u nedjelju u 17 sati i 30 minuta igraju Borac i Željezničar, a meć će suditi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem, obojica iz Mostara.
Boze pomozi
Boze pomozi

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemoj tako ,svi kazu da se nama stima, da su sudije nase, pa cak sta vise i na tudjim mecevima stimamo.LjoZee je napisao/la:Posljednji meč kola u nedjelju u 17 sati i 30 minuta igraju Borac i Željezničar, a meć će suditi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem, obojica iz Mostara.
Boze pomozi
- mohikanac12
- Kontakt:
Ide kafa. Pozdrav za @maxu, kako se mi lijepo upitamo šta ima, kakva je situacija.1921ba je napisao/la:

Edit. Ja se izvinjavam. Naravno pozdrav cijeloj ekipi najbolje klubske tv na Balkanu.
Mi smo Željini Željo je naš!

Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 03 okt 2019, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Preporucujem duze gledanje ovog gola Veselinovica. Kvalitet 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakvu sirinu imamo trenutno u ekipi
Mujezinovic, A Zec., Zajmovic, Hajdarevic svi u fantasticnoj formi ,a dvojica od ove cetvorice nece ni na klupi biti u Banja Luci

Mujezinovic, A Zec., Zajmovic, Hajdarevic svi u fantasticnoj formi ,a dvojica od ove cetvorice nece ni na klupi biti u Banja Luci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Evo snimak na SK imate

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- mohikanac12
- Kontakt:
Koga briga za sk kada imas 1921tv.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
fakat momci extra rademohikanac12 je napisao/la:
Koga briga za sk kada imas 1921tv.

moSa ljoŽe
- invincible1921
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Nema vise dolazit na Grbavicu i najavljivat bodove, sad sve ispod 5 sto primis je za udarat se nogom u guzicu
Kad se sjetim osimovog proslog mandata jbt zakasnis 5 minuta na utakmicu propustio vec dva gola....onda smo dosli bilo do toga da prije godinu etno sela najavljuju pobjede i ofanzivu na grbavici.
AMAR OSIM!
=\_1921_/=
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Papovka iz lukavice nam sudi u banjaluci. Nek’ nam je Allah na pomoci.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Harrison je napisao/la:Na ovoj slici podsjeca me na onog boksera iz Rocky IV, Ivan Drago mislim da se zvaobraco je napisao/la:Neko: Koliko si se napio?
Ja:

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA