FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja moram izdvojiti danas Osmankovica. Momak svaka ti cast. Bukvalno se bacao, borio do maksimuma da ne dozvoli da lopta prodje. Napredak u odnosu na neke prosle sezone kod tebe je bas bas vidljiv. Da kucnemo od drvo protiv uroka 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kucnite od ZajmovićaLjoZee je napisao/la:Ja moram izdvojiti danas Osmankovica. Momak svaka ti cast. Bukvalno se bacao, borio do maksimuma da ne dozvoli da lopta prodje. Napredak u odnosu na neke prosle sezone kod tebe je bas bas vidljiv. Da kucnemo od drvo protiv uroka

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zaim standardno lucidan, Asim dva puta sam na golmana i mizeriju napravi, rezultat je bio dobar pa je proslo, ali u jacoj utakmici ja bih u teren uletio da ga stociramkerimatomic1921 je napisao/la:Joj lijepog osjecaja poslije tekme. Rekoh ja jutros, treba trpati ovu pitarsku prćiju dok se ne useru. Velicu valjal se sad materi kuci. Bravo Amare!!!![]()
Veceras je vrijedilo doci samo da se vide Zaimove bravure. Jao kako je pokusao centrirati rabonom pri kraju tekme poslije solo prodora - ja sam se zacijenio od smijeha. Kakav kralj majko draga...
Asime pobratime, pa zabij 5 komada ako vec imas priliku. Uvijek kontra soluciju izaberes...
I Dacic je kralj. Krenuo da centrira, promasio loptu i opalio igraca mdk u glavu. Ludilo![]()
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 02 okt 2019, 22:16, ukupno mijenjano 5 puta.
Hahahhaahhahahahhahahah bukvalnoRaonffa je napisao/la:Kucnite od ZajmovićaLjoZee je napisao/la:Ja moram izdvojiti danas Osmankovica. Momak svaka ti cast. Bukvalno se bacao, borio do maksimuma da ne dozvoli da lopta prodje. Napredak u odnosu na neke prosle sezone kod tebe je bas bas vidljiv. Da kucnemo od drvo protiv uroka
Bogaja na nivou, to niko ne spominje?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pa cekamo tebe svog pulena da pohvalis.
@Raonffa i ja smo svog pulena vec pohvalili
@Raonffa i ja smo svog pulena vec pohvalili

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Idemo dalje, sada Borca lagano riješiti, najsporija su ekipa lige, naši su odmorili, Štila bolji za još jednu tekmu
Izvući GOŠK u Kupu

Izvući GOŠK u Kupu

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- mohikanac12
- Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la:
SLAVIĆEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE
Još jednom za laku noć.
Đe football Amareeeee

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:Bogaja na nivou, to niko ne spominje?
Kemo i njega stavio u dzep za svaki slusaj

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muha, hejteru!MocMahale444 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Bogaja na nivou, to niko ne spominje?
Samo nastavi da plešeš po terenu i da uveseljavaš svoje mnogobrojne fanove, a neki su čak i više od toga, a hejtere kao Muha nemoj doživljavati.
Velikan ovog sporta!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Daleko, daj Kakanj ili OlimpikBocaJuniors1905 je napisao/la:Idemo dalje, sada Borca lagano riješiti, najsporija su ekipa lige, naši su odmorili, Štila bolji za još jednu tekmu![]()
Izvući GOŠK u Kupu
moSa ljoŽe
Nema vise dolazit na Grbavicu i najavljivat bodove, sad sve ispod 5 sto primis je za udarat se nogom u guzicu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da će Pecaru suspendovati na dvije hefte. Taman dok traje reprezentativna pauza
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Volim te Zeljo!
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:Muha, hejteru!MocMahale444 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Bogaja na nivou, to niko ne spominje?
Samo nastavi da plešeš po terenu i da uveseljavaš svoje mnogobrojne fanove, a neki su čak i više od toga, a hejtere kao Muha nemoj doživljavati.
Velikan ovog sporta!
Bogicevic je igracina svoje klase.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E što oplakah kad je počeo da priča.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kriv Amar i za desavanja u SirokomOvako sudjenje nam je donio amar(znaju to u upravi vrlo dobro), a na upravi je da nadje nacin pa ga osujeti, iskontriraju ga ili sta vec.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Mi imamo Boga svoga, a na klupi sina njegovoga!
VTŽ
VTŽ
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.