PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BosniaBoston
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BosniaBoston » 02 okt 2019, 21:51

duplakruna46 je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Nece se nama nikad ovo desiti,nedamo na sebe za razliku od vas
Tako je, ne moze vam se nikada ovo desiti kada je Osim tu. Kada ga nema sasvim je regularno da vam se iste stvari desavaju kao nama veceras. Znate sta vam se radilo tokom ere Misimovica.
Ali djaba, ba.lija je gori od atomske bombe. Opravdavaj kad ti se moze.
Ne opravdavam samo kazem da smo mi veci autoritet sirom lige i manje prgavi.Niko nas ne voli,ali svaki klub nas postuje(pod klub ne mislim na neke maloumnike sa foruma).Vi malo malo pa u belaj udjete
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 okt 2019, 21:53

E moj Usro
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 okt 2019, 21:55

QUARTERBACK je napisao/la:musemic je ispao picka prava gledam sta im igraci izjavljuju a sta on i ne vjerujem da nije stao iza ekipe nego nekakve gluposti valja
Plata redovna, boli ga qrac.
JEDAN JE OD NAS!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 02 okt 2019, 21:56

BosniaBoston je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Nece se nama nikad ovo desiti,nedamo na sebe za razliku od vas
Tako je, ne moze vam se nikada ovo desiti kada je Osim tu. Kada ga nema sasvim je regularno da vam se iste stvari desavaju kao nama veceras. Znate sta vam se radilo tokom ere Misimovica.
Ali djaba, ba.lija je gori od atomske bombe. Opravdavaj kad ti se moze.
Ne opravdavam samo kazem da smo mi veci autoritet sirom lige i manje prgavi.Niko nas ne voli,ali svaki klub nas postuje(pod klub ne mislim na neke maloumnike sa foruma).Vi malo malo pa u belaj udjete
Da ispravim malo sta si htio reci. Vi ste veci autoritet kada je A. Osim u njoj. Vas autoritet sirom lige smo vidjeli, kada su vas gazale haman sudije sa 6 poraza u nizu. Samo Misimovic nije htio nista da ima sa organizacijom pa vas habali posteno. Normalno da vas postuju. Ali kakve veze to ima sa sudjenjem i nacionalizmom i opravdavanju istog od nekolicine vas?
Kakav belaj stalni. Mi samo belaj imamo svake sezone u Listici i nigdje vise. Izmarisu te, gadjaju svim i svacim i znas da ne mozes nista.
****, tako je kako je.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 okt 2019, 21:57

Ja licno ne opravdavam mozss vidjeti moje postove od malo prije o tome
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 okt 2019, 21:57

skoroalen je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:musemic je ispao picka prava gledam sta im igraci izjavljuju a sta on i ne vjerujem da nije stao iza ekipe nego nekakve gluposti valja
Plata redovna, boli ga qrac.
JEDAN JE OD NAS!
Dodji na sjever pa to reci kuknjava
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 okt 2019, 21:58

Jel to bilo neko agresorsko genocidaško ponašanje svojestveno samo širokobriježanima
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 okt 2019, 21:58

PEtari, puca nam qurac za vama, iskreno. Drago nam je sto ste ispali, iskreno. Nabijemo vas na qurac i vas i ove sto velicaju fasiste, sportskoj raji svaka cast. Nego vi sada postavite koji gif Grbavice kako gori, "sugavice", vrijedjate nam legende, "slagirane", radujte se kada Amara u smrdigradu gađaju flasama.

Ako niste gledali, potrazite na slikama parolu sa Juga Grbavice i sta se skandiralo.

Dupla kruna, pEtarima ćuna. Kmee :bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 02 okt 2019, 22:01

mohikanac12 je napisao/la:PEtari, puca nam qurac za vama, iskreno. Drago nam je sto ste ispali, iskreno. Nabijemo vas na qurac i vas i ove sto velicaju fasiste, sportskoj raji svaka cast. Nego vi sada postavite koji gif Grbavice kako gori, "sugavice", vrijedjate nam legende, "slagirane", radujte se kada Amara u smrdigradu gađaju flasama.

Ako niste gledali, potrazite na slikama parolu sa Juga Grbavice i sta se skandiralo.

Pa oni se prave uvijek svecima! A zašto Hebibović trči doslovno ispred Škripara i hvata se za medunožje!!! Šta bi se desilo da to uradi na Grbavici i otrči pred Manijake???? I onda se logično atmosfera prenese na tribine! Umjesto da su radili šutili i igrali svoju igru oni provociraju i još se čude!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 okt 2019, 22:03

UstanikSBII je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti kad bude te gospodski klub kao Željo sve 5 do tada :salut: dajte podršku ubicama, kmečeite zbog narkoman, ... :tralala:

Tesko je bilo sta rec poslije onih scena.

Bilo gdje na svijetu da se samo jednom desi ono sto vi radite godinama taj klub bi bio izbacen iz lige.

Dva prekida, sudija nije sudija nego vas igrac, nacionalizam, fasizam, pogodjen igrac.. uglavnom posr*li ste se na trofej..

Ideja sporta je da priblizava ljude a ne da siri mrznju kao sto to vi radite, godinama..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 okt 2019, 22:04

UstanikSBII je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:PEtari, puca nam qurac za vama, iskreno. Drago nam je sto ste ispali, iskreno. Nabijemo vas na qurac i vas i ove sto velicaju fasiste, sportskoj raji svaka cast. Nego vi sada postavite koji gif Grbavice kako gori, "sugavice", vrijedjate nam legende, "slagirane", radujte se kada Amara u smrdigradu gađaju flasama.

Pa oni se prave uvijek svecima! A zašto Hebibović trči doslovno ispred Škripara i hvata se za medunožje!!! Šta bi se desilo da to uradi na Grbavici i otrči pred Manijake???? I onda se logično atmosfera prenese na tribine! Umjesto da su radili šutili i igrali svoju igru oni provociraju i još se čude!

Stari, mani se mene i Željovaca, nemojte nas u tu pricu uvlaciti. Nas je stav jasan "ISTINA ZA VEDRANA", pa cemo posle toga pricati.

Samo sport, ostalo me ne interesuje niti podrzavam!

Biće Željo opet Šampion!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 02 okt 2019, 22:06

simidobar je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti kad bude te gospodski klub kao Željo sve 5 do tada :salut: dajte podršku ubicama, kmečeite zbog narkoman, ... :tralala:

Tesko je bilo sta rec poslije onih scena.

Bilo gdje na svijetu da se samo jednom desi ono sto vi radite godinama taj klub bi bio izbacen iz lige.

Dva prekida, sudija nije sudija nego vas igrac, nacionalizam, fasizam, pogodjen igrac.. uglavnom posr*li ste se na trofej..

Ideja sporta je da priblizava ljude a ne da siri mrznju kao sto to vi radite, godinama..
Zašto Hebibović trči prema Škriparima i havata se za Muda? Jesu osima staklenom bocom gadali? Jesu ga vrijedali na najbrutalnije načine diretno i osobno! Pa nije kmečao kao vaše pič.kice!!! Ako već provociraš pa budi manga do kraja a ne čim zagusti ko pi.čke zadnje!!!!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 okt 2019, 22:06

Nemoj petljat nas i vas.
Vi imate svoju bitku protiv 5arajeva i petara.
Mi svoju i to je vrlo razlicito.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 okt 2019, 22:06

Prošao je Puzigaća ispred Manijaka s podignuta tri prsta pa se ne sjećam da su mu glavu razbili. Ne opravdavajte svoj primitivizam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 02 okt 2019, 22:07

evo Usref se pretvorio u Antu i izdo Hordaše

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 okt 2019, 22:07

Nema ovde veceras zdrave zafrkancije. Laku noc Manijaci i ovi sto su ispali iz kupa.

Kmeee. :njanjanja:

Biće Željo opet Šampion!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 02 okt 2019, 22:08

Treba bojkotovati tekme s njima. Yebes vise i njihov ciganluk. Ne zato sto su kao hrvati nego zato sto su cobani.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 02 okt 2019, 22:08

mohikanac12 je napisao/la:

Stari, mani se mene i Željovaca, nemojte nas u tu pricu uvlaciti. Nas je stav jasan "ISTINA ZA VEDRANA", pa cemo posle toga pricati.

Samo sport, ostalo me ne interesuje niti podrzavam!
Ta je istina na policiji a djelom i na HZ al ne žele priznati da su tražili belaj! To je isto kao da žalim ovog momka u Bjelorusiji??? Pa šta će ti droga jadan ne bio!!! Oni su patološki manipulatori i samo okreću stvari! Kad oni podrže osuđenog ubicu Vuka to je ok ali kad netko drugi isto uradi to je fašizam :? Daj molim te
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 okt 2019, 22:09

mohikanac12 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Samo da ne uzmete nijednu kantu na kraju
Bice Raspelo jbo isusa :rol:
Al s amarovom kamatom :rol:
Jesi gladan haveru?

:rol:

Đe velez igra. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Danas 2 stvari moze mi bit 10 godina elham :rol: :bih:

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 02 okt 2019, 22:10

skoroalen je napisao/la:Prošao je Puzigaća ispred Manijaka s podignuta tri prsta pa se ne sjećam da su mu glavu razbili. Ne opravdavajte svoj primitivizam.
Eto kakvi za vas igraju! To što obadvojica nisu profesionalci njima na dušu! Hebibović je svjesno tražio problem! Trčati prema navijačima i držati se za mu.da i šta očekuje???
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.