PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unproforumas
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo da trenera ne povrijede. Ko ce onda rasturati FKS iznutra i ciniti ligu zanimljivom
- robertkosar
- Kontakt:
Djesi ustaso yebem ti sve zivo i mrtvo na groblju . dodji navijaj u sarajevu da ti glavu otkinem ko horozu mater svoju silovao dabogdaUstanikSBII je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Nemaš pravo više ništa na ovu temu reći.UstanikSBII je napisao/la:
Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabije
Mamicu vam ustašku, fašističku! YEBEM TE LIŠTICOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nema kad vas ovako guzimo to mi je dosta
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Crveni poispadali u kupu plavi prosli..
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osvajaju duplu 100%ManijakSaGrbavica je napisao/la:Pitari ove godine osvajaju opet duplu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ne psujte ba mrtve i djecu koji vam je?
Ccc
Ccc
Podjoh rec da Bog da i vama bilo onako.. pa se nasmija sam sebi.BosniaBoston je napisao/la:Osvajaju duplu 100%ManijakSaGrbavica je napisao/la:Pitari ove godine osvajaju opet duplu

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Ma kome haveru. Ne nerviraj se ba. To su ljudske gnjide.simidobar je napisao/la:Podjoh rec da Bog da i vama bilo onako.. pa se nasmija sam sebi.BosniaBoston je napisao/la:Osvajaju duplu 100%ManijakSaGrbavica je napisao/la:Pitari ove godine osvajaju opet duplu![]()
![]()
Samo im kazes
I oni dalje znaju sve sami. Sa njima tu zavrsis svaku raspravu!
I da, amin da i oni im najmiliji dozive onako nesto. Svako ko misli kao ove dvije gnjide!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nece se nama nikad ovo desiti,nedamo na sebe za razliku od vas
#Punoljetstvo
Pitari osim sto su losi i sto su ih ljudi satrali igrom pokazase da su i picqe
- mohikanac12
- Kontakt:
Velezu kup, 5arajevu prvenstvo.
Ćeliku i Slobodi vruć u ruke.

Ćeliku i Slobodi vruć u ruke.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Samo da ne uzmete nijednu kantu na kraju
Bice Raspelo jbo isusa
Al s amarovom kamatom
Bice Raspelo jbo isusa

Al s amarovom kamatom

- IlProfessore
- Kontakt:
A ne mogu ni ovih pitarskih vadiona, pa mi 2x nismo nastavljali meč protiv dodikistanaca iz BL, išlo se na sve ili ništa a oni nikada do sada to nisu uradili, pa neka ih ih siluju kad su piglu
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ne da nedate nego i podrzavate i rado koristite isto.BosniaBoston je napisao/la:Nece se nama nikad ovo desiti,nedamo na sebe za razliku od vas

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
Jesi gladan haveru?Sariel1987 je napisao/la:Samo da ne uzmete nijednu kantu na kraju
Bice Raspelo jbo isusa
Al s amarovom kamatom

Đe velez igra.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ko gubi ima pravo da se ljuti kad bude te gospodski klub kao Željo sve 5 do tada
dajte podršku ubicama, kmečeite zbog narkoman, ... 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MocMahale444
Ne znam šta bih rekao jer sam razočaran ovim fudbalom, a prije svega suđenjem i svim tim. Ako treba neka me kazne, ali je ovo sramota za sudije i bh. fudbal. Ovo je sramota šta se večeras desilo.
Čestitam Širokom na prolazu
", rekao je Lazić.
Prekid meča? I to je jedan od razloga. Sjedite 20 minuta u svlačionici. Kad smo izašli primili smo gol, a ne može niko reći 100% da li je to bilo do toga", dodao je trener Sarajeva.
Usref Mufasa!!!!
U ovom fudbalu morate sagnuti glavu i otići kući i to prihvatiti bez obzira da li ste pobijedili ili izgubili", rekao je Musemić

Čestitam Širokom na prolazu

Prekid meča? I to je jedan od razloga. Sjedite 20 minuta u svlačionici. Kad smo izašli primili smo gol, a ne može niko reći 100% da li je to bilo do toga", dodao je trener Sarajeva.
Usref Mufasa!!!!
U ovom fudbalu morate sagnuti glavu i otići kući i to prihvatiti bez obzira da li ste pobijedili ili izgubili", rekao je Musemić

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Tako je, ne moze vam se nikada ovo desiti kada je Osim tu. Kada ga nema sasvim je regularno da vam se iste stvari desavaju kao nama veceras. Znate sta vam se radilo tokom ere Misimovica.BosniaBoston je napisao/la:Nece se nama nikad ovo desiti,nedamo na sebe za razliku od vas
Ali djaba, ba.lija je gori od atomske bombe. Opravdavaj kad ti se moze.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
musemic je ispao picka prava gledam sta im igraci izjavljuju a sta on i ne vjerujem da nije stao iza ekipe nego nekakve gluposti valja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.