PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Koliko god mrzim kerove pitarske,ovo je trebalo biti 0:3.Majku im fasisticku adolfsku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Oj hebo li vam Miro Kraljevic majku vstasku! Hahhhhhah
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- Unproforumas
- Kontakt:
Ujedinjene Nacije ostro osudjuju izivljavanje na usrefovim bebama!
Trpaj jufkice
-
- Kontakt:
Hase i Vedran im se prevrću u grobu, kakva prodaja ugleda strašno, i nije to slučajno, sad će 10 godina od terorističkog čina a oni pos***i njemu na grob (ne navijači nego one p*****e koji sebe zovu igračima), odvratno
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 02 okt 2019, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nadaleko poznata pitarska kultura.visokohz je napisao/la:Utrpam ti mami idiote!!!Tekashi je napisao/la:Trpaj jufkice
- Unproforumas
- Kontakt:
UN ce zastititi zastitna lica FK Sarajeva, krstu i usrefa. Ostali su nebitni, nek se sami snadju. Izjavio je generalni sekretar UN-a Kota Adnan 

Bravo športski prijatelji, trpaj kobilju glavu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unproforumas
- Kontakt:
Kako mislis bravo, pa da ti trpaju glavu?Virtu4l je napisao/la:Bravo športski prijatelji, trpaj kobilju glavu![]()
-
- Kontakt:
matere mi, ovo je najveći poraz u historiji FKS, i ne naslađujem se i ne saosjećam nego komentiram, sad kad mrzitelji svega što je povezano s pitarima na idućoj utakmici (prije svega mislim na Željovce) pjevat njima Izađi mala, ma strašno
- robertkosar
- Kontakt:
Natrpam ti sve u familiji majmuneVirtu4l je napisao/la:Bravo športski prijatelji, trpaj kobilju glavu![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Fudbal je opet pobijedio.
Istjerase nas fasisti iz kupa.
Ugasicete se i vi uskoro ako Bog da..
Bas me interesuje koliku ce nam kaznu dat savez.

Istjerase nas fasisti iz kupa.

Ugasicete se i vi uskoro ako Bog da..
Bas me interesuje koliku ce nam kaznu dat savez.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Hajde da rezimiramo.
Sta ima veze, prolazi vam to, moze vam se i je.ebat ga, sta ima veze,ne vrijedi se nervirati.
Svaka cast.
Ipak BiH je ovo, ne volite,mrzite je, zasticeniji od nas u njoj, ali ipak na vasu zalost Bosna i Hercegovina.
Ovako nesto se ni u Banja Luci ne dozivljava, ali ipak su “oni”, oni najugrozeniji i pametno kontrolisu situaciju.
Svaka cast jos jednom!
Sta ima veze, prolazi vam to, moze vam se i je.ebat ga, sta ima veze,ne vrijedi se nervirati.
Svaka cast.
Ipak BiH je ovo, ne volite,mrzite je, zasticeniji od nas u njoj, ali ipak na vasu zalost Bosna i Hercegovina.
Ovako nesto se ni u Banja Luci ne dozivljava, ali ipak su “oni”, oni najugrozeniji i pametno kontrolisu situaciju.
Svaka cast jos jednom!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- Unproforumas
- Kontakt:
Sanse da FKS sa najvecim i jedinim vojnikom kluba na celu, odbrani duplu krunu su malo opale, ali zivot ide dalje. Sta je tu je.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma znam da ne bi to sam ja na sjeveru digao parolu podrške Vuku! A ja on je puno dao za taj isti sjever a što je osuđen za ubojstvo to je druga stvar poklopi se ušima!!!simidobar je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:
Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabije
Braca moj ne vodis se ti nikakvom logikom.
Jel se neko od vas potrudio da se ubica pronadje ?
Ne bih rekao, cak ga je policija pustila da pobjegne..
Kakvi god da smo mi sigurno ne bi podrzali ubistvo radi fudbala.
Istina mislio sam da ste svi isti, zaostali u vremenu i fasizmu, al mali Menolo je jako fino i kulturno dijete, daje nadu da i na dnu ipak postoji zivot.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Surovo ali istinito !!! Al bas u srz, nazalost.jolicnikola je napisao/la:Hase i Vedran im se prevrću u grobu, kakva prodaja ugleda strašno, i nije to slučajno, sad će 10 godina od terorističkog čina a oni pos***i njemu na grob (ne navijači nego one p*****e koji sebe zovu igračima), odvratno
P.S. Svima kojima su orgijanja listicana simpaticna, ista stvar im se ponovila aBd kao i nama dole

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- UstanikSBII
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Nemaš pravo više ništa na ovu temu reći.UstanikSBII je napisao/la:
Vodim se njihovom logikom da smo mi svi fašisti, ubice ... Pa zašto oni za mene ne bi bili svi vehabije
Mamicu vam ustašku, fašističku! YEBEM TE LIŠTICOOOOOOOO

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Unproforumas
- Kontakt:
Smjenite me!

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mrs u PM ustasoUstanikSBII je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Nemaš pravo više ništa na ovu temu reći.UstanikSBII je napisao/la:
Mamicu vam ustašku, fašističku! YEBEM TE LIŠTICOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nema kad vas ovako guzimo to mi je dosta
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.