FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Interensantno da Amar evo drugi put za redom igra Stilica u kupu a ostavlja na klupi u ligi. Sta mislite zasto to? Moj neki utisak je da Stilic i dalje nije ni blizu 100% forme pa ga zbog toga i ne forsira u prvoj postavi?
@igrajlopte 🐦
da vas iapostujem i ako sam na Grbavici
https://m.facebook.com/videos/live/m/re ... 1742/?_rdr
Znam kako je kad nigdje nema
https://m.facebook.com/videos/live/m/re ... 1742/?_rdr
Znam kako je kad nigdje nema

ŽELJEZNIČAR 1921
Zeca odma izbacit radi ovoga.Dakle odma.
Amar ako bude trazio umjesto 8 ,18 hiljada km mjesecno treba mu dati
Stvarno ne mogu da vjerujem da je to maltene ona ista ekipa sa kraja prosle sezone,da ih je amar preporodio malo je reci...svaka mu cast
12 utakmice bez poraza idemo dalje

Stvarno ne mogu da vjerujem da je to maltene ona ista ekipa sa kraja prosle sezone,da ih je amar preporodio malo je reci...svaka mu cast

12 utakmice bez poraza idemo dalje

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
ŠTA REĆI?????Rokoko87 je napisao/la:Zaja se sekunde nije promijenio
@Osim <|3
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mladost igrala sa drugom postavom. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bez pola tima laganica.
Šta ti rade moj Željo
Amaru da je 15 malo je za posao
12 u nizu bez poraza i dvije pobjede sa teniskim rezultatom od davne 2011 nismo imali pobjede vece od 5 golova razlike evo sada 3 puta u dva mjeseca
NABIJA BABUKA KOMPLEKSE I DALJE
Amaru da je 15 malo je za posao
12 u nizu bez poraza i dvije pobjede sa teniskim rezultatom od davne 2011 nismo imali pobjede vece od 5 golova razlike evo sada 3 puta u dva mjeseca
NABIJA BABUKA KOMPLEKSE I DALJE
mosa lošmi stićko tit-ula!
- mohikanac12
- Kontakt:
Strah i trepet
Eh da bas vidimo koliku ce kaznu dobit vlastela iz sirokog. Gasenje reflektora, vise prekida, baklje na terenu 

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
150 KM na 5 rata...jasan je napisao/la:Eh da bas vidimo koliku ce kaznu dobit vlastela iz sirokog. Gasenje reflektora, vise prekida, baklje na terenu
Jer si JEDAN JEDINI...........
Bravo, svaka čast momcima!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hat-trick kinga ne spominjes dezerteru?LjoZee je napisao/la:
<3

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
LjoZee je napisao/la:
<3

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Proximic, Tatamata1946 i 72 gosta.