PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma nisu oni fašisti i ubice, nisu...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
**** te zivot sta nam covjek radi. Aj Mujica balijice Allaha mi. Ovo nisam dozivio ni prije 15 godina. Hahahhaha
Ne vjerujem, u leglu skutorije tacno mora svirati.
Ne vjerujem, u leglu skutorije tacno mora svirati.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
- Kontakt:
pukli pitari protiv hercegovačkih cigana
-
- Kontakt:
Kolika li ce kazna biti 

- IlProfessore
- Kontakt:
A ne razumijem se baš najbolje u te pitarske bratske odnose, ginu za nk zrinjski, slave njihove titule kao svoje, a lafo furaju neki animozitet sa nk lišticom.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- robertkosar
- Kontakt:
Ove ustase treba kaznit do kraja prvenstva da neigraju u ovoj ustaskoj jazbini
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Haveru ne znam gledas li utakmicu. Ovo je nemoguce proci. Zabili nam prvi gol iz nepostojeceg faula, drugi gol lopta citava van terena. Svako bacanje igrqca Sirokog je faul. Nas faul nije nas faul. Nikada ovo nisam vidio.jolicnikola je napisao/la:pukli pitari protiv hercegovačkih cigana
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
- Kontakt:
pa to su pravi cigani, nisu više ustaše iz lištice nego cigani, stidim se takvih, pitari odite gledati Elif da ne gledate tu krađu
Yebem ti sestru mrtvu, kao i u porodici ako imas mrtvih, jel to razumijesIlProfessore je napisao/la:A ne razumijem se baš najbolje u te pitarske bratske odnose, ginu za nk zrinjski, slave njihove titule kao svoje, a lafo furaju neki animozitet sa nk lišticom.
Odite jel hahahahaahahaah Yebem te usta mrljava ta papanskajolicnikola je napisao/la:pa to su pravi cigani, nisu više ustaše iz lištice nego cigani, stidim se takvih, pitari odite gledati Elif da ne gledate tu krađu
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 02 okt 2019, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
- IlProfessore
- Kontakt:
Tišina, katotalibanuStroj1946 je napisao/la:Yebem ti sestru mrtvu, kao i u porodici ako imas mrtvih, jel to razumijesIlProfessore je napisao/la:A ne razumijem se baš najbolje u te pitarske bratske odnose, ginu za nk zrinjski, slave njihove titule kao svoje, a lafo furaju neki animozitet sa nk lišticom.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kulturni pitar.Doduse meni si dijete mrtvo i sve po spisku,napredujesStroj1946 je napisao/la:Yebem ti sestru mrtvu, kao i u porodici ako imas mrtvih, jel to razumijesIlProfessore je napisao/la:A ne razumijem se baš najbolje u te pitarske bratske odnose, ginu za nk zrinjski, slave njihove titule kao svoje, a lafo furaju neki animozitet sa nk lišticom.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 02 okt 2019, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Mi to cesto gledamo i kod kuce i na straniduplakruna46 je napisao/la:Haveru ne znam gledas li utakmicu. Ovo je nemoguce proci. Zabili nam prvi gol iz nepostojeceg faula, drugi gol lopta citava van terena. Svako bacanje igrqca Sirokog je faul. Nas faul nije nas faul. Nikada ovo nisam vidio.jolicnikola je napisao/la:pukli pitari protiv hercegovačkih cigana

-
- Kontakt:
Allahu dragi skim ja vazduh u istom gradu dijelim! Kakav ****!IlProfessore je napisao/la:A ne razumijem se baš najbolje u te pitarske bratske odnose, ginu za nk zrinjski, slave njihove titule kao svoje, a lafo furaju neki animozitet sa nk lišticom.
Mrs! Yebo te otac retardiraniBosniaBoston je napisao/la:Kulturni pitar.Doduse meni si dijete mrtvo i sve po spisku,napredujesStroj1946 je napisao/la:Yebem ti sestru mrtvu, kao i u porodici ako imas mrtvih, jel to razumijesIlProfessore je napisao/la:A ne razumijem se baš najbolje u te pitarske bratske odnose, ginu za nk zrinjski, slave njihove titule kao svoje, a lafo furaju neki animozitet sa nk lišticom.
-
- Kontakt:
a na pitarskoj temi svi su pukli, ma nek nas izbaci UEFA doživotno, kakav smo mi šljam od naroda, nije ovo prvi put nažalost
- IlProfessore
- Kontakt:
Čuj kulturni pitar.BosniaBoston je napisao/la: Kulturni pitar.Doduse meni si dijete mrtvo i sve po spisku,napredujes

To ti je nešto kao čudovište iz Loh Nesa, vjeruje se da postoje ali ih nikad niko nije vidio ni upoznao. Ybg, tako su baždareni, nije do njih, do Kobilje Glave je.
Prirodni rezervat Široki Brijeg, bigfut domaća životinja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Očekujem svakako žestoku kaznu od strane saveza!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.