FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- reds_forever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gerrard i Torres imaju platu od 120 000 funti,pa su se pobunili protiv bivsih vlasnika jer su vidjeli da vode klub u propast. Ovi mamlazi lafo nemaju sta da jedu,a staju na stranu ljudi koji vode mutna posla vec godinama.
Bio blekic u klubu ili ne, i prije je bilo dovoljno razloga da se pojedinci odstrane iz kluba.
Bio blekic u klubu ili ne, i prije je bilo dovoljno razloga da se pojedinci odstrane iz kluba.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, rekao je Muhamed Džakmićreds_forever je napisao/la:Gerrard i Torres imaju platu od 120 000 funti,pa su se pobunili protiv bivsih vlasnika jer su vidjeli da vode klub u propast. Ovi mamlazi lafo nemaju sta da jedu,a staju na stranu ljudi koji vode mutna posla vec godinama.
Na ciju su to stranu stali ?
- reds_forever
- Kontakt:
A zasto onda oni svoje probleme nisu ranije iznijeliBEZZA je napisao/la:
Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, rekao je Muhamed Džakmić
Na ciju su to stranu stali ?

Ja da gladujem,meni bi se davno smucilo od prica punih pozitivnosti koje su se vrtile oko kluba posljednjih par mjeseci

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
-
- Kontakt:
Sretnice nije nas niko izmanipulisao vec smo na strani BP tj. istinskih fanatika nase svetnje!BEZZA je napisao/la:Eto mirza daje ostavku, jos da otjerate 30 igraca ustv. kako vi to kazete izdajica. Fino zovite blekica pa organizujte klub po svom, dovedite svoje igrace, svoje ljude. Obavezno neka vam bude jedan popay u klubu inace sarajevski ugostitelj sa prosloscu cistom kao suza, covjekom kojeg ste prije par godina mrzili, govorili da je najvece zlo za klub i sl. Danas navijate protiv svog kluba, sram vas bilo. Igraci nemaju hljeba da jedu, vi ih provocirate. Eto vi biste trcali i ginuli na terenu da nemate plate vec duzi period. Onaj dokument iz kluba tumacite na svoj nacin, pa ono je papir koji dokazuje da su dali jedan dio rate za ugovor, a ne 3 plate odjednom. Danas ste pokazali da ste pokazali svoje pravo lice, jedan primitivac vas je izmanipulisao kao malu djecu.
Pozdrav za prave navijace FK Sarajeva !
Dobro je počeli su ...
Danas Mirza, sutra Merdanovic, pa baljak itd..
Sto se tice utakmice bijedno, jadno, dva pasa nisu sastavili..
Suljic danas za Kojasevica Messi
Na početku sezone smo toliko bili sigurni u Hamzića a on nam uze sigurna 4 boda iz džepa
P.S. Za viršla i svijeća boyse: Zašto **** niste izlazili u javnost prošle sezone kada vam plate nisu bile isplaćivane od februara, a kad vas se pitalo na treningu je li sve isplaćeno k'o mulci ste klimali glavom, a sada kada je tu bila uprava koja je imala podršku svih navijača jedva dočekali da zabiju nož u leđa
VRATIĆE SE BLEKIĆ ****' CE VAM MATER

Suljic danas za Kojasevica Messi

Na početku sezone smo toliko bili sigurni u Hamzića a on nam uze sigurna 4 boda iz džepa

P.S. Za viršla i svijeća boyse: Zašto **** niste izlazili u javnost prošle sezone kada vam plate nisu bile isplaćivane od februara, a kad vas se pitalo na treningu je li sve isplaćeno k'o mulci ste klimali glavom, a sada kada je tu bila uprava koja je imala podršku svih navijača jedva dočekali da zabiju nož u leđa

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne rimuje sedzenan01 je napisao/la:Dobro je počeli su ...![]()
Suljic danas za Kojasevica Messi![]()
Na početku sezone smo toliko bili sigurni u Hamzića a on nam uze sigurna 4 boda iz džepa![]()
P.S. Za viršla i svijeća boyse: Zašto **** niste izlazili u javnost prošle sezone kada vam plate nisu bile isplaćivane od februara, a kad vas se pitalo na treningu je li sve isplaćeno k'o mulci ste klimali glavom, a sada kada je tu bila uprava koja je imala podršku svih navijača jedva dočekali da zabiju nož u leđa![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E **** ga sad nije ni bitno da se rimuje, bitan je smisaoZagor je napisao/la:Ne rimuje sedzenan01 je napisao/la:Dobro je počeli su ...![]()
Na početku sezone smo toliko bili sigurni u Hamzića a on nam uze sigurna 4 boda iz džepa![]()
P.S. Za viršla i svijeća boyse: Zašto **** niste izlazili u javnost prošle sezone kada vam plate nisu bile isplaćivane od februara, a kad vas se pitalo na treningu je li sve isplaćeno k'o mulci ste klimali glavom, a sada kada je tu bila uprava koja je imala podršku svih navijača jedva dočekali da zabiju nož u leđa![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
-
- Kontakt:
Pa ako vam se Blekic vrati onda titule ni evrope bas necete vidjeti, isto kao sto igraci nece imati marke u dzepu. Kroz istu situaciju smo i mi prosli i iz iskustva kao stariji, jaci, mocniji, iskusniji vam govorimo, neka se stvari slegnu, a ona u upravu dodju ljudi koji su krv propisali ali na terenu a ne nekoj fotelji, igrajuci za sarajevo e onda ce vam Sarajevo krenuti uzlaznom putanjom a sve dok politika vrti kolo, tesko. Pozdravdzenan01 je napisao/la:E **** ga sad nije ni bitno da se rimuje, bitan je smisaoZagor je napisao/la:Ne rimuje sedzenan01 je napisao/la:Dobro je počeli su ...![]()
Ako je istina za muštuluka si.Pirke_TM87 je napisao/la:Evo preuzima vas na polusezoni SENER BAJRAMOVIC !!! Exclusiva
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
narod je stoka
ide slijepo za predvodnikom pa makar on vodio u propast
toliko od mene
toliko od mene
sektm87or je napisao/la:narod je stoka
toliko od mene
Amar ,Amar...Osim ,Osim

A da vam ne spominjem maticnu tribinu,tu se tek mozete naci u tvojim rijecima

Jest jest Pirke 87 , GLAVONJA je imo nedostiznu i nepravazidjenu karijeru u kojoj je propiso krv na terenu. Njemu uz rame je poznati fudbalski genije NB sa vise zutih kartona nego provedenih min na terenu..i on je naravno krvario na terenu. Poznati MAG NB
Haj ba ne rise sviju ti nego skontaj da je -8 nedostizna misija. Pogotovo sto je cetaljima dovoljno samo da pobjedjuju kuci i KRAJ.
A za nas ce biti bolje ,vjerovo ili ne i moracu te razocarati i reci da ce FCS na kraju biti 2 ili 3 pa je i na taj nacin uslo u predkola lige uefa. Ako ce te nas vi opet predstavljati u nekom kupu u evropi haj se ba potrudite da to bude malo dostojanstvenije a ne da svaki put popusite 5 ili 7 kom i ispadnete u prvom predkolu. Sto je jos krvavije 5 kom za 35 min ...ili 9 kom u dvije tekme !!!
Haj ba ne rise sviju ti nego skontaj da je -8 nedostizna misija. Pogotovo sto je cetaljima dovoljno samo da pobjedjuju kuci i KRAJ.
A za nas ce biti bolje ,vjerovo ili ne i moracu te razocarati i reci da ce FCS na kraju biti 2 ili 3 pa je i na taj nacin uslo u predkola lige uefa. Ako ce te nas vi opet predstavljati u nekom kupu u evropi haj se ba potrudite da to bude malo dostojanstvenije a ne da svaki put popusite 5 ili 7 kom i ispadnete u prvom predkolu. Sto je jos krvavije 5 kom za 35 min ...ili 9 kom u dvije tekme !!!
Uzasno menerviraju ove podjele od navijaca pa do ljudi koji vode klub. Istina je da baljak i co imaju velikog udjela u dugovima kluba,ali je isto tako istina da blekic i co nisu nista uradili. Pa zasto odose svi? Zasto nisu ostali i borili se,pa 6 ljudi je otislo? I sada ide huskanje navijaca i podjele. Napadaju se igraci koji igraju za pare,a ne za havu. Zamjera im se sto kazu da nemaju sta jesti. Ko to kaze da se cijelu polusezonu nisu borili ,onoliko koliko znaju i mogu naravno,ali da su se borili jesu. Ja ni u jednoj izjavi,a pregledao sam juce sve,nisam cuo da su se stavili na stranu stare uprave.
I pitate se sto normalni ljudi vise ne idu na utakmice!!!!
I nemojte privatizirati pravo na ljubav prema Sarajevu,clanska karta ne znaci ni ekskluzivno pravo na glas kada je Sarajevo u pitanju. Imao sam srecu da Sarajevo gledam jos od vremena kada je Pape driblao terenom i ovo sad je domu pacije,ali nikakvo udruzenje i nikakav uhljup na forumu ne moze meni i drugima koji imaju suprotno misljenje soliti pamet o neupucenosti i govoriti da prosetamo. Pametni ljudi imaju svoj mozak da procjene sta je i ko u pravu,ne treba im niko drzati predavanja na forumu....
Od kako se ovo desava vise pametnih postova na ovoj temi sam procitao od komsija nego od nasih....
I nemojte privatizirati pravo na ljubav prema Sarajevu,clanska karta ne znaci ni ekskluzivno pravo na glas kada je Sarajevo u pitanju. Imao sam srecu da Sarajevo gledam jos od vremena kada je Pape driblao terenom i ovo sad je domu pacije,ali nikakvo udruzenje i nikakav uhljup na forumu ne moze meni i drugima koji imaju suprotno misljenje soliti pamet o neupucenosti i govoriti da prosetamo. Pametni ljudi imaju svoj mozak da procjene sta je i ko u pravu,ne treba im niko drzati predavanja na forumu....
Od kako se ovo desava vise pametnih postova na ovoj temi sam procitao od komsija nego od nasih....
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 13 nov 2010, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dabogda izasli iz tih govana, ovo vam zelim jer znam da ima kod vas normalnih, a i znam da isti ti normalni nisu podjebavali kad smo mu bili u tim ****. Ali da vam kazem ja iskreno vjerujem Mirzi i igracima 

-
- Kontakt:
Nista se nebrini oni se bore za klub i dalje ali nece da se po njima pljuje zato sto ih debili koce i ismijavaju u klubu a oni su nemocni,vise ovako mogu da doprinesu raspitaj se malo a to znas gdje vec mozes uraditi svaki dan;)Denizmare je napisao/la:Uzasno menerviraju ove podjele od navijaca pa do ljudi koji vode klub. Istina je da baljak i co imaju velikog udjela u dugovima kluba,ali je isto tako istina da blekic i co nisu nista uradili. Pa zasto odose svi? Zasto nisu ostali i borili se,pa 6 ljudi je otislo? I sada ide huskanje navijaca i podjele. Napadaju se igraci koji igraju za pare,a ne za havu. Zamjera im se sto kazu da nemaju sta jesti. Ko to kaze da se cijelu polusezonu nisu borili ,onoliko koliko znaju i mogu naravno,ali da su se borili jesu. Ja ni u jednoj izjavi,a pregledao sam juce sve,nisam cuo da su se stavili na stranu stare uprave.
ev sutio sam i citao pa sad da vidimo na cemu smo....
kao prvo,danas niko nije navijao protiv sarajeva!
drugo,igraci su imali nasu NESEBICNU podrsku,i prihvatili su je ,da bi zatim za istne pare pobjegli upravi staroj u krilo.....
trece,igraci lazu za plate,svi redom,nisu dobili sve ,ali lazu,da Bog sacuva
cetvrto,i to da razjasnimo,BLEKIC vise nije direktor kluba....
e da kreenemo od mirze postenjacine......
otisao u najboljim danaima iz sarajeva BEZ ijedne marke odstete!
dolazi kao dorektor kluba i u toj sezoni dok nije zbrisao bili smo cini mi se 15.... 16 :.........
vraca se u najgorim danima za klub kao NEKVALIFIKOVAN trener i potpisuje ugovor vrijedan 140 000 km malo gore ,dole,nebitno.......obecava EVROPU u situaciji kada je imao tekme kuci protiv konkurenata....NISTA!
obecao je ako ne izbori da ce otici ...nije otisao:.pocinje druga sezona,priprema igraca NULA....taktika nula,igra nula....opet ne oldlazi....TOLIKO O POSTENJU! i i dalje nema licencu......tjera ALMIRA TURKOVICA,i dovodi Šuru REPUHA....i na kraju PSUJE NAVIJACIMA,PRICA BAJKE I CUVA PUNCU LEDJA DA OSTANE U KLUBU!ja mu za ostavku ne vjerujem dok god on ne ode.... a nebi se zacudio da na kraju DOBIJE otkaz da moze uzeti 140 000
igraci!....izigrali su nas (Neki nisu) i lazu javno i na svoj obraz...ja jos nisam cuo da facebook radi 24h bez struje...kao ni to da neko nema za struju,ni da jede a u POZNATIM nocnim klubovima za dva sata ljuljne po 200 km .....dao Bog da i ja tako NEMAM! odmah bi potpisa!
ili primjer kada poslije nekoliko sati sto su kukali ode se u konzum pa se kupi 4 lite vina ,meza grickalice ....i ide se proslaviti KLADIONICARSKI DOBITAK NA REZULTAT 1-1-----TOLIKO O "NASIM" IGRACIMA.----KOJI SU ZASLUZILI UPRAVO nista SA SVOJIM ZALAGANJEM I IGROM (CAST IZUZETCIMA)
urpava,BEZ BLEKICA,svi radili po 12 h (kao i blekic) dok je STARA garnitura drkala po kafama i smisljala plan kako da opstruira DEBLOKADU rauna fks jer BOZE moj nece moci onda kontrolisati pare na privatnom racunu,valja sve sto se UPLATI i PLATI staviti na racun! onda nema da od UEFE dobijemo 400000 eura i da ih POJEDE MACA....u toj frci i planovima posebno se istice kolonija oko fazlagica,tj varesanovic,repuh i navedeni FAZLAGIC.......tu nesmijemo da zaboravimo ni POPAYa KOJI AKO NIJE GORI NIJE NI BOLJI OD OSTALIH, S TIM DA AKO NISTA,bar ih je popljuvao .....javno.....ito ne prvi put.....a da je STETOCINA jeste...
navijaci,njima treba dici spomenik,boriti se ovako za svoj klub! znaci VRH,da se zna istina stali suu na stranu igraca naspram blakica,i sviju ....nek se zna!
i ovo da se zna da su hinje imale podrsku nakon svakog poraza,remija,pobjede u svakom je.benom dijelu bosne,90 minuta pa su i nakon vucaranja po terenu dobivvali podrsku,DOBRO to oni znaju,ali sitan novac ih je KUPIO.....
ti isti igraci ne postuju ni minimum sportskog zivota ni sportske kulture,ni sveti dres....svaki od njih ima pravo ako nema plata reci NEMA IH JA IDEM IZ KLUBA I MORA DOBITI RASKID UGOVORA...ali nisu jer LAZU,kao sto nije istina ,istina je da je veliki broj njih trebalo dobiti NOGU iz kluba na polusezoni zbog losih partija......i tada se napravio klan! uz sve to ,POSJETILI su ih na treningu SAME i pitali ,.fali li vam ista...REKLI SU nista nam ne fali ,sve je super divno,.....
NE PODRZAVAM NI OVOG NI ONOG NI PETOG NI DESETOG,zna se koga HZ podrzava.....F.K. SARAJEVO! ......
da se osvrnem i na ove "STARIJE NAVIJACE"
pa gpspoda doraga u vasim NAJBOLJIM godinama upravo VI ste pustili da ova gamad udje u klu , zar ne? Upravo vi ste bili na sjeveru,istoku,zapadu,kada su ovi mesetari radili od kluba sta su htjeli i nabijali 4 000 000 ,cetiri miliona duga...pa vas nisam cuo da ste nesto POKUSALI....nego su neki uzimali PLATE od uprave da navijaci sute i pjevaju DIVNO NAM JE! stariji navijaci,pa gdje ste svi kada je trebalo uzeti GODISNJE,molim vas? pa nije valjda da smo mi na SJEVERU tako balavi,pa da pomognemo klubu,a vi pametni da odmognete.......
samo jos na kraju da kazem nesto,ako mislite da HZ ,BP, i pitari,zele zlo svome klubu,zapitajte se jednu stvar....
ZA KOGA VI NAVIJATE?
kao prvo,danas niko nije navijao protiv sarajeva!
drugo,igraci su imali nasu NESEBICNU podrsku,i prihvatili su je ,da bi zatim za istne pare pobjegli upravi staroj u krilo.....
trece,igraci lazu za plate,svi redom,nisu dobili sve ,ali lazu,da Bog sacuva
cetvrto,i to da razjasnimo,BLEKIC vise nije direktor kluba....
e da kreenemo od mirze postenjacine......
otisao u najboljim danaima iz sarajeva BEZ ijedne marke odstete!
dolazi kao dorektor kluba i u toj sezoni dok nije zbrisao bili smo cini mi se 15.... 16 :.........
vraca se u najgorim danima za klub kao NEKVALIFIKOVAN trener i potpisuje ugovor vrijedan 140 000 km malo gore ,dole,nebitno.......obecava EVROPU u situaciji kada je imao tekme kuci protiv konkurenata....NISTA!
obecao je ako ne izbori da ce otici ...nije otisao:.pocinje druga sezona,priprema igraca NULA....taktika nula,igra nula....opet ne oldlazi....TOLIKO O POSTENJU! i i dalje nema licencu......tjera ALMIRA TURKOVICA,i dovodi Šuru REPUHA....i na kraju PSUJE NAVIJACIMA,PRICA BAJKE I CUVA PUNCU LEDJA DA OSTANE U KLUBU!ja mu za ostavku ne vjerujem dok god on ne ode.... a nebi se zacudio da na kraju DOBIJE otkaz da moze uzeti 140 000

igraci!....izigrali su nas (Neki nisu) i lazu javno i na svoj obraz...ja jos nisam cuo da facebook radi 24h bez struje...kao ni to da neko nema za struju,ni da jede a u POZNATIM nocnim klubovima za dva sata ljuljne po 200 km .....dao Bog da i ja tako NEMAM! odmah bi potpisa!
ili primjer kada poslije nekoliko sati sto su kukali ode se u konzum pa se kupi 4 lite vina ,meza grickalice ....i ide se proslaviti KLADIONICARSKI DOBITAK NA REZULTAT 1-1-----TOLIKO O "NASIM" IGRACIMA.----KOJI SU ZASLUZILI UPRAVO nista SA SVOJIM ZALAGANJEM I IGROM (CAST IZUZETCIMA)
urpava,BEZ BLEKICA,svi radili po 12 h (kao i blekic) dok je STARA garnitura drkala po kafama i smisljala plan kako da opstruira DEBLOKADU rauna fks jer BOZE moj nece moci onda kontrolisati pare na privatnom racunu,valja sve sto se UPLATI i PLATI staviti na racun! onda nema da od UEFE dobijemo 400000 eura i da ih POJEDE MACA....u toj frci i planovima posebno se istice kolonija oko fazlagica,tj varesanovic,repuh i navedeni FAZLAGIC.......tu nesmijemo da zaboravimo ni POPAYa KOJI AKO NIJE GORI NIJE NI BOLJI OD OSTALIH, S TIM DA AKO NISTA,bar ih je popljuvao .....javno.....ito ne prvi put.....a da je STETOCINA jeste...
navijaci,njima treba dici spomenik,boriti se ovako za svoj klub! znaci VRH,da se zna istina stali suu na stranu igraca naspram blakica,i sviju ....nek se zna!
i ovo da se zna da su hinje imale podrsku nakon svakog poraza,remija,pobjede u svakom je.benom dijelu bosne,90 minuta pa su i nakon vucaranja po terenu dobivvali podrsku,DOBRO to oni znaju,ali sitan novac ih je KUPIO.....
ti isti igraci ne postuju ni minimum sportskog zivota ni sportske kulture,ni sveti dres....svaki od njih ima pravo ako nema plata reci NEMA IH JA IDEM IZ KLUBA I MORA DOBITI RASKID UGOVORA...ali nisu jer LAZU,kao sto nije istina ,istina je da je veliki broj njih trebalo dobiti NOGU iz kluba na polusezoni zbog losih partija......i tada se napravio klan! uz sve to ,POSJETILI su ih na treningu SAME i pitali ,.fali li vam ista...REKLI SU nista nam ne fali ,sve je super divno,.....
NE PODRZAVAM NI OVOG NI ONOG NI PETOG NI DESETOG,zna se koga HZ podrzava.....F.K. SARAJEVO! ......
da se osvrnem i na ove "STARIJE NAVIJACE"
pa gpspoda doraga u vasim NAJBOLJIM godinama upravo VI ste pustili da ova gamad udje u klu , zar ne? Upravo vi ste bili na sjeveru,istoku,zapadu,kada su ovi mesetari radili od kluba sta su htjeli i nabijali 4 000 000 ,cetiri miliona duga...pa vas nisam cuo da ste nesto POKUSALI....nego su neki uzimali PLATE od uprave da navijaci sute i pjevaju DIVNO NAM JE! stariji navijaci,pa gdje ste svi kada je trebalo uzeti GODISNJE,molim vas? pa nije valjda da smo mi na SJEVERU tako balavi,pa da pomognemo klubu,a vi pametni da odmognete.......
samo jos na kraju da kazem nesto,ako mislite da HZ ,BP, i pitari,zele zlo svome klubu,zapitajte se jednu stvar....
ZA KOGA VI NAVIJATE?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
jedino mi je zao sto je Blekic otisao i BP jer su trn u oku svima evo vidite komsije svaki post Blekic ovo Blekic ono!
Ne bih da se ubjedjujem sa bilo kim o bilo cemu. Nisam niciji podanik i sam donosim zakljucke kao i vecina forumasa.
Ali,ako laze 30 igraca treba ih sve do jednog otjerati,pitanje je da li lazu, forumasi iz BP kazu da je tako,ako jeste noga...
Drugo pitanje je isto bez odgovora,otisao je Blekic,ok,zasto odose ostali,sto nisu ostali da naprave sto su obecali?
To su moje konstatacije i pitanja koja su jos bez odgovora. A sto se tice ovih glasnogovornika na forumu,niko nikog nije nigdje pustio,vecina nas su navijaci FCS ne uposlenici da nekog pustamo ili ne. Ali ako mislite da je dobro unositi razdor medju navijace i svojatati pravo na misljenje onda ok nemamo o cemu razgovarati...
Ali,ako laze 30 igraca treba ih sve do jednog otjerati,pitanje je da li lazu, forumasi iz BP kazu da je tako,ako jeste noga...
Drugo pitanje je isto bez odgovora,otisao je Blekic,ok,zasto odose ostali,sto nisu ostali da naprave sto su obecali?
To su moje konstatacije i pitanja koja su jos bez odgovora. A sto se tice ovih glasnogovornika na forumu,niko nikog nije nigdje pustio,vecina nas su navijaci FCS ne uposlenici da nekog pustamo ili ne. Ali ako mislite da je dobro unositi razdor medju navijace i svojatati pravo na misljenje onda ok nemamo o cemu razgovarati...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, boki86, Burberry46 i 44 gosta.