Nije ti ovo ispuni mi želju , selam #tobejarabiiguita je napisao/la:Samo jos ovo i necu vise smarati sa ovim.Posto sam bas iziritiran ovim pitanjem o plati na zvanicnom pressu danas sto je neumjesno i neprofesionalno ,malo sam se raspitao zbog cega to sve,kazu istrazivacko novinarstvo. Sto malo ne budete istrazivacki novinari pa istrazite o potrosenom novcu naseg kluba na sve ovo sto sam u ranijem postu naveo.Sa se ne ponavljam.Koliko je sve to kostalo novca klub za sve te godine.Ko je sve to aminovao i dozvolio.I tako dalje.Eto istrazili ste o Amarovoj plati.Hajde budite korektni i mudonje pa istrazi te i ovo ,Puno navijaca Zelje to interesuje.Ako ste zbog nekoliko ljudi sa vise nickova danas na pressu pitali Amara to sto ste pitali valjda je profesionalno i korektno da istrazi te i ovo jer mnogo nas zeli da ima tu informaciju.Mnogo vise od nekoliko ljudi sa vise nickova.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@iguita tako ti oni rade od pocetka. Faca s ulica i onaj tm8782 sami ili preko par onih seljacica, drugih nickova puste neku pricu na forum, neofirno nesto pitaju, nakon toga izlazi u medijima...par onih seljacica dobiju neke info u pp i osjete se vazni, posebno onaj iz Varesa i jedan admin tamo. Seljacka posla. Tako su vodili hajku na svakog ko drugacije misli, pa se psovalo prvo ovom portalu, pa ftv, pa ****, pa sc...samo eto dobar bio onaj pitarski portal i forum
Da ne pricamo o forumima kako su ismijavali ozbiljne forumase i seljackim forama tjerali ljude. Zato im sad tamo pisu slovenska ojebina koja je morala promijeniti nick, faca s ulica, admin i nekoliko ljudi. Cirkus.

Cuva Bog Zelju svog!
**** to vise, nego ko je vama odigrao najbolje ovaj dio sezone kod nas?
Po meni Mesa i Dado ispred svih, imali su nekih losijih partija, ali generalno su odlicno odigrali veci dio sezone. Moze se i Bojo staviti s njima medju najbolje. Imali smo Zeca na jednom krilu koji realno i ne igra toliko odbranu pa se moralo to zatvarati iz veznog reda, najcesce Bojo. Onda bi Dado i Mesa sami ostajali na sredini. Mislim da smo tu najvise napredovali. Sjetite se samo proslih sezona kad nismo mogli sansu stvoriti, samo se nabijala lopta. Prvo na Stevanovica, pa na Zakarica i Voju, onda na Krpica. Psovali sve veznjacima jer smo fakat bili sterilni naprijed, a nazad promaha pa i odbrana izgledala smijesno. Sad smo tu zgusnuti i odma sve bolje izgleda.
Po meni Mesa i Dado ispred svih, imali su nekih losijih partija, ali generalno su odlicno odigrali veci dio sezone. Moze se i Bojo staviti s njima medju najbolje. Imali smo Zeca na jednom krilu koji realno i ne igra toliko odbranu pa se moralo to zatvarati iz veznog reda, najcesce Bojo. Onda bi Dado i Mesa sami ostajali na sredini. Mislim da smo tu najvise napredovali. Sjetite se samo proslih sezona kad nismo mogli sansu stvoriti, samo se nabijala lopta. Prvo na Stevanovica, pa na Zakarica i Voju, onda na Krpica. Psovali sve veznjacima jer smo fakat bili sterilni naprijed, a nazad promaha pa i odbrana izgledala smijesno. Sad smo tu zgusnuti i odma sve bolje izgleda.
Cuva Bog Zelju svog!
Nek si mi rekao . A mozda mi i neko ispuni zelju.Ko zna. Mozda je vec istrazio .Ko zna. SelamTransfer1312 je napisao/la:Nije ti ovo ispuni mi želju , selam #tobejarabiiguita je napisao/la:Samo jos ovo i necu vise smarati sa ovim.Posto sam bas iziritiran ovim pitanjem o plati na zvanicnom pressu danas sto je neumjesno i neprofesionalno ,malo sam se raspitao zbog cega to sve,kazu istrazivacko novinarstvo. Sto malo ne budete istrazivacki novinari pa istrazite o potrosenom novcu naseg kluba na sve ovo sto sam u ranijem postu naveo.Sa se ne ponavljam.Koliko je sve to kostalo novca klub za sve te godine.Ko je sve to aminovao i dozvolio.I tako dalje.Eto istrazili ste o Amarovoj plati.Hajde budite korektni i mudonje pa istrazi te i ovo ,Puno navijaca Zelje to interesuje.Ako ste zbog nekoliko ljudi sa vise nickova danas na pressu pitali Amara to sto ste pitali valjda je profesionalno i korektno da istrazi te i ovo jer mnogo nas zeli da ima tu informaciju.Mnogo vise od nekoliko ljudi sa vise nickova.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sutra A.Zec 2 gola lagano...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jedno je sigurno. Veseli ce ofulat minimum jednu sansu ako bude igrao 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kažu uspostavljen sistem- srušio se kao kula od karata
U plusu zavrsili i platili bi doprinose za oktobar, novembar da Amar nije blokirao račun (72000) - na računu krompir
Dezertirali sa skupštine jer im Amar nije dao da govore - A predali izvještaj o radu koji predsjednik treba da podnese. Valjda su mislili da će to mimikom da izlože.
Prodali malog Sabana-pare potrošili prije nego su legle
Doveli 2 voza igrača i masno zaradili na raskidima
Pokupili ideju od Amara za izgradnju tribine (desetogodišnje karte) - kažu mi napravili
I što je najvažnije **** fudbal bitno je sa plaćamo najviše poreza državi
U plusu zavrsili i platili bi doprinose za oktobar, novembar da Amar nije blokirao račun (72000) - na računu krompir
Dezertirali sa skupštine jer im Amar nije dao da govore - A predali izvještaj o radu koji predsjednik treba da podnese. Valjda su mislili da će to mimikom da izlože.
Prodali malog Sabana-pare potrošili prije nego su legle
Doveli 2 voza igrača i masno zaradili na raskidima
Pokupili ideju od Amara za izgradnju tribine (desetogodišnje karte) - kažu mi napravili
I što je najvažnije **** fudbal bitno je sa plaćamo najviše poreza državi
moSa ljoŽe
Dado, Mesa, Bojo, Krpic, pa i Kemo. s druge strane vise sam ocekivao od Erica. Nadam se da ce raditi vise na sebi (izlasci i igra nogom).HongKong je napisao/la:**** to vise, nego ko je vama odigrao najbolje ovaj dio sezone kod nas?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- lijevapolutka
- Kontakt:
@Mohikanac12 daj onaj link Amara za avatar kad udju da spijuniraju da im oko izbije
moSa ljoŽe
Nadam se da s premijama mozemo zaokruzit na 35k mjesecno, da se ne brukamo.
Mjera za ovakvu velicinu. Ziv nam bio dugo godina.
Mjera za ovakvu velicinu. Ziv nam bio dugo godina.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la:
Rijec dvije o ovoj sceni. Nas najtrofejniji trener, pet titula prvaka, cetiri kupa i jedan super kup osvojen sa klubom uz koji se rodio i kao tinejdzer gledao oca kako je pravio ekipu koja je igrala polufinale kupa uefa, za nekih par beskrajnih minuta oteto finale sa velikim Realom. Nas najtrofejniji trener, nas Amar Osim, sa rukama podignutim u zrak, kao malo razdragano dijete koje je dobilo poklon za rođendan, misterioznu kutiju omotanu sjajnim papirom sa velikom mašnicom na sredini. U svom trecem mandatu na klupi slavi plod osam mjeseci krvavog rada, u mandatu gdje se morao dokazivati kao nikada do sada, navijacima kojima je toliko radosti donio, navijacima kluba uz koji je odrastao i kojem je vecinu svog zivota posvetio. Nas "kamatar" slavi pobjedu svog "footbola", doktorsku disertaciju sa kojom je polozio sve moguce ispite za vijeke vijekova. Slavi sto je skinuo kamen i bol sa duse, zavidao rane od ujeda strasnih, naš "da je valjao radio bi vani", "vise su nas kostale kupljene titule nego procedure", "vratio se da proda klub". Nas jedan jedini "Brko" slavi, pokazuje put i viziju navijacima, svojim djetinjastim radovanjem ih moli da ga prate i pomognu u nastojanju da ucini sto jos niko iz BiH nije ucinio, uvede naseg Želju na Evropsku scenu u grupe nekog elitnog takmicenja, cime bi se skoro izjednacio sa najvecim klubskim uspjehom kojem je svjedocio kao sin, kao navijac, kao dijete koje je sanjalo da ce i on tako, nekada. Povedi nas Šefe, svi zajedno kao jedan, uz tebe smo i vjerujemo da je moguce, ma koliko god tesko bilo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
papčino iz gračanice kradljivče iptv-a, šatro si banovao onog psihopatu na 14 dana taman koliko pauza traje... jade jedan nećeš ni ti ni tata ti perutnina još dugo... klošari jedni mali.
Vidim Amar opet pravio show na pressu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ljudi, nemojte vise ovdje pisati o drugim forumima, odgovarati na postove koje je neko negdje napisao isl.
Registruj se, pa odgovaraj do mile volje. A ovdje odgovaraj na pricu o Zelji koju pricaju ovi forumasi.
Stvarno nema potrebe da bilo koga konstantno reklamiramo ovdje.
Registruj se, pa odgovaraj do mile volje. A ovdje odgovaraj na pricu o Zelji koju pricaju ovi forumasi.
Stvarno nema potrebe da bilo koga konstantno reklamiramo ovdje.
Nova južna tribina: Nastavljaju se radovi na Grbavici, u izradi idejni projekt
U Željezničaru planiraju nastavak izgradnje stadiona Grbavica, a nakon posljednjeg kola jesenjeg dijela Premijer lige počinju radovi na postavci krova na istočnoj tribini.
U Željezničaru planiraju nastavak izgradnje stadiona Grbavica, a nakon posljednjeg kola jesenjeg dijela Premijer lige počinju radovi na postavci krova na istočnoj tribini.
Kako prenosi portal Life.ba, u toku je i priprema idejnog projekta za izgradnju južne tribine, koja će uskoro biti predana za dobijanje urbanističke dozvole.
Projekt južne tribine razlikovat će se od prvobitno planiranog koji je ocijenjen kao previše zahtjevan, a plan je da južna tribina bude slična kao i istočna, te da se vremenom čitav stadion pretvori u jednu cjelinu.
U Željezničaru još ne žele govoriti o konkretnim datumima, no plan je da gradnja južne tribine krene u narednoj godini kako bi stadion mogao zablistati punim sjajom 2021. godine kada klub slavi 100 godina postojanja.

Kako prenosi portal Life.ba, u toku je i priprema idejnog projekta za izgradnju južne tribine, koja će uskoro biti predana za dobijanje urbanističke dozvole.
Projekt južne tribine razlikovat će se od prvobitno planiranog koji je ocijenjen kao previše zahtjevan, a plan je da južna tribina bude slična kao i istočna, te da se vremenom čitav stadion pretvori u jednu cjelinu.
U Željezničaru još ne žele govoriti o konkretnim datumima, no plan je da gradnja južne tribine krene u narednoj godini kako bi stadion mogao zablistati punim sjajom 2021. godine kada klub slavi 100 godina postojanja.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sutra napumpat onu seljadiju, pogotovo nakaratat papka Aladina... 5:0
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Mesa definitivno najbolji pa onda Bojo.Dado mi nije ni u prvih pet.Najvise puta je bio krivac kod primljenih golova,cak 4 puta kombinovano.Kad vec spomenu tu statistiku,da nabrojim i ostale.Osmankovic 3 puta,Eric 2 (1direktni krivac),Sipovic 2 (1direktni krivac),Ramovic 1(direktni krivac),Bojo 1,Pavic 1.HongKong je napisao/la:**** to vise, nego ko je vama odigrao najbolje ovaj dio sezone kod nas?
23
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I po meni je Mesa najvece otkrovljenje. Bojo je univerzalac i stvarno puno radi za ekipu - i destruktivac i kreator i desetka. A cesto, u stilu Cesemira, zatvara rupe u defanzivi zbog ofanzivne igre Ermina.
Dado igra dobar fudbal, odlicno izvodi slobodne i ima super pasove, ali mu ova mlitavost u defanzivi i duelima obara ocjenu.
Dado igra dobar fudbal, odlicno izvodi slobodne i ima super pasove, ali mu ova mlitavost u defanzivi i duelima obara ocjenu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sexykerimatomic1921 je napisao/la:I po meni je Mesa najvece otkrovljenje. Bojo je univerzalac i stvarno puno radi za ekipu - i destruktivac i kreator i desetka. A cesto, u stilu Cesemira, zatvara rupe u defanzivi zbog ofanzivne igre Ermina.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Neko sutra sa mnom na istok? 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.