FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dajte molim vas, bilo ko ko ima nalog na lobotomiji, zbog fine raje koja je tamo neka napise da se brojka 3250 ne odnosi na stolice, nego na povrsinu buduce juzne tribine. Molim vas.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
"Celava ubleha" vise od 8.000 km plus bonusi. Ono sto nas je tuzio i dobio su bonusi za "izborenu evropu". 

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!

@Rokoko87 imas pravo jednom da pogadjas
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Velika plata Amare, znači da klub koštaš 12,834.14 KM kad ti se uplate svi doprinosi i obaveze prema državi. Propadosmo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaboravili ste jednu jako bitnu stavku!mohikanac12 je napisao/la:4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.![]()
BABUKA obavlja i funkciju SD-a,naravno za ove uslove!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- MocMahale444
- mohikanac12
- Kontakt:
Sta obavlja?UBIPITAR je napisao/la:Zaboravili ste jednu jako bitnu stavku!mohikanac12 je napisao/la:4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.![]()
BABUKA obavlja i funkciju SD-a,naravno za ove uslove!

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
U eurima mu je plataVirtu4l je napisao/la:Velika plata Amare, znači da klub koštaš 12,834.14 KM kad ti se uplate svi doprinosi i obaveze prema državi. Propadosmo.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Željo i Bokabraco je napisao/la:

MANIJACI JUG 1987
- MocMahale444
Steta sto ovaj igrac nece zavrsiti karijeru u Zelji.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ako ne znaš na listu papira ocijeniti gdje je sjever, kako ćeš se orjentisati u prirodi.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Bilo bi dobro ukoliko ima mogucnosti da klub javno iznese iznose koji su potroseni u vrijeme prethodne uprave na raskide ugovora sa dovedenim igracima i njihove iznose mjesecnih plata sa doprinosima te iznose isplacenih provizija menadjerima ili ko ih je vec dovodio ili preporucivao klubu.Takodje bi bilo dobro da se iznesu primanja trenera koji su u to vrijeme bili u klubu sa mjesecnim platama sa doprinosima i premijama te iznosi novca za potpis ugovora za klub i trenera i igraca.Takodje placene provizije mendjerima koji su posredovali u dolasku tih trenera te iznose isplate po prijevremenim raskidima sa tim trenerima. Klub mora po fin.poslovanju imati te podatke i nek ih objavi javno i transparentno da se jednom zauvijek zavrsi s tom pricom i nagadjanjima.Danas novinar na zvanicnom pressu postavlja neumjesno pitanje o visini plate sefa strucnog staba ponukan od nekih sa foruma naseg medijskog partnera i ocigledno upada u zamku i mrezu nekoliko likova sa vise nickova.Dakle ako se sa foruma prenose na zvanicne press konferencije nebulozna pitanja i manipulacije putem medija onda nek klub izadje sa tacnim i jasnim transparentnim podatcima i da se jednom zauvijek sa tim rascisti.Sutnjom kluba se samo daje mogucnost nagadjanje te manipulacije ociglednim neprijateljima kluba,Jasno je kao dan da se pokusava skrenuti paznja sa terena gdje smo dominanti i ubojiti i mocni sa tendencijom da pokorimo ovu ligu ,na ovu vrstu podmetanja i lazi .Da se minimizira sve ovo oko tima ,sjevera, juzne tribine, kampa i ostalog .Dakle Zeljo objavi ovo.Ne sutite i ne stiti te nikog.Zacepi te im usta vise.Cuj na press pitaju covjeka kolika mu je plata.
Bit ce Zeljo Sampion
Bit ce Zeljo Sampion
- mohikanac12
- Kontakt:
Zbunio ih krov na istoku.Blagoje je napisao/la:Ako ne znaš na listu papira ocijeniti gdje je sjever, kako ćeš se orjentisati u prirodi.![]()
![]()

Ma 'ajde.BocaJuniors1905 je napisao/la:
U eurima mu je plata

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Za trenera Amarovog kalibra malo je i 50 000 mjesecno. Mi mozemo samo biti sretni sto je nas. One budaletine ne vrijedi pominjati, tamo imas brojem i slovom 3 (tri) lika koji potpaljuju atmosferu. Ko ih 'ebe!
Ah da, dje je football Amareeee... Kako im se babuka popisa u usta.
Bas. Svako malo gdje je football Amare... pa hinjski ironicno. E moj Zeljovoltron30 je napisao/la:Za trenera Amarovog kalibra malo je i 50 000 mjesecno. Mi mozemo samo biti sretni sto je nas. One budaletine ne vrijedi pominjati, tamo imas brojem i slovom 3 (tri) lika koji potpaljuju atmosferu. Ko ih 'ebe!
Samo jos ovo i necu vise smarati sa ovim.Posto sam bas iziritiran ovim pitanjem o plati na zvanicnom pressu danas sto je neumjesno i neprofesionalno ,malo sam se raspitao zbog cega to sve,kazu istrazivacko novinarstvo. Sto malo ne budete istrazivacki novinari pa istrazite o potrosenom novcu naseg kluba na sve ovo sto sam u ranijem postu naveo.Sa se ne ponavljam.Koliko je sve to kostalo novca klub za sve te godine.Ko je sve to aminovao i dozvolio.I tako dalje.Eto istrazili ste o Amarovoj plati.Hajde budite korektni i mudonje pa istrazi te i ovo ,Puno navijaca Zelje to interesuje.Ako ste zbog nekoliko ljudi sa vise nickova danas na pressu pitali Amara to sto ste pitali valjda je profesionalno i korektno da istrazi te i ovo jer mnogo nas zeli da ima tu informaciju.Mnogo vise od nekoliko ljudi sa vise nickova.
Jedan jedini!!!!LjoZee je napisao/la:
@Rokoko87 imas pravo jednom da pogadjas
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Bogi legenda!
Kako se samo popisao po Megi i usprotivio procedurama.

Kako se samo popisao po Megi i usprotivio procedurama.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CentarsutNaClanak921, dark44, Hamagara, Levin, Lokomotifa, Pact1921 i 38 gostiju.