Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 30 sep 2019, 22:54

Kome mases norveška ubleho pzda ti materina

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 sep 2019, 22:54

samo James moze ostati...ni jedan vise nije igrac za United....Pogba je zavrsio sa fudbalom nije da nismo znali
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 sep 2019, 22:55

trenutno Unitedu sve fali osim stadiona :(
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 30 sep 2019, 22:57

Odigrana tekma bez bekova,mct najbolji na terenu...
Sta reci,ole 5 bodova za top4 ovo je za otkaza...
Zasto je moyes dobio otkaz nego za isto...
A ove sto hodaju po terenu prodat...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 sep 2019, 22:58

Jbo li ti proces majku, kaže nije bilo na tržištu igrača pcko jedna sve i jedan igrač na tržištu he bolji od tih sto si ostavio da igraju majmune jedan jbt onaj ko ti aplaudira

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 sep 2019, 22:59

kakvih top 4 covjece sa ovim polovnjacima i trenerom ...6 mjesto i udarao bi se nogom u guzicu cisto da se igra evropa ali i to je nemoguce imam osjecaj ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 30 sep 2019, 23:00

Evropa liga ce ostati nedosanjani san... Ali Ole kaze da smo u izgradnji.. :roll:
Ali bod po bod i valjda budemo među 10 ekipa... :opaopa:

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 sep 2019, 23:02

Zonked je napisao/la:1 gol se zabio dakle vrijeme je za opustanje
Barem su u jednoj stvari konstantni :facepalm: opet potpuno prepustanje lopte protivniku nakon vodstva i cekanje dok ga prime

McT jos jednom samar u lice francuskom Djembi Djembi i pokazao kako se igra sredina terena

James svaka cast i dokaz da se moze igrati zrelo i sa 21g a debituje u EPL za razliku od nekih(Rash) koji i nakon 5g iskustva u ligi izgleda smijesno na terenu
Ima li iko myda u ekipi da uzme loptu kod slobodnih i kaze mu da odyebe od lopte kako ima obraza vise uzimati loptu stvarno mi nije jasno

Lingard=Lingard
Zadnja izmjena: Zonked, dana/u 30 sep 2019, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 sep 2019, 23:04

7 kola 9 bodova na ovaj raspored je katastrofa al velikih razmjera, jel moguće ko nas vodi sta uprava radi majku vam jbem

Rasford uzima loptu kao da svaki dr slobodnjak zabija popisam se na ekipu gdje ovaj igrač mudonja

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 30 sep 2019, 23:08

James je dobar lijevo,al idalje nemamo dobro desno krilo kao npr. Sancho...
Rash,Martial mogu igrati lijevo i napad...
I nedostaje RVP,takav profil igraca...
Nesto danas kao Kane...
Evra je bio klasa,desni je uvijek bio problem sad je to lijevi haha
Kad ovako nesto budemo imali nije bitan manager

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 sep 2019, 23:10

Zivim za dan kad ce cirkuzant Rash biti klupiran

Jedva cekam povratak Martiala u vrh napada James kako igra nema sanse da ga smije klupirati dakle on ostaje na lijevom krilu i nadam se da to znaci Rashfordu KLUPA
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 sep 2019, 23:11

dr.van nostrand je napisao/la:trenutno Unitedu sve fali osim stadiona :(
Ne znam jesi li čitao onaj članak kako OT prokišnjava :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 sep 2019, 23:14

Kad će više Rasford gol zabit da dodje veliki demagog Asterix da objasni o kakvom se vanseriskom talentu radi

Davno ja rekoh da Wolcott i Welbak za ovog igracine, nafurani sprinter i nista vise od toga

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 sep 2019, 23:16

tajger je napisao/la:Kad će više Rasford gol zabit da dodje veliki demagog Asterix da objasni o kakvom se vanseriskom talentu radi

Davno ja rekoh da Wolcott i Welbak za ovog igracine, nafurani sprinter i nista vise od toga

cekamo statistiku neku ....koliko ga npr bolio **** veceras.....da li ima tu statistiku ? :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 sep 2019, 23:17

Znači, opasno razmišljam o tome da gledanje Uniteda ostavim za neka bolja vremena... imam ja dovoljno srkleta u životu da mi ova zajebancija baš i ne treba.
Utakmica - za mojih 20 godina praćenja EPL-a nešto najgore što su United i Arsenal ponudili u međusobnom ogledu. Sramota i za jedne i za druge.
Od naših idiota - Perreira i Lingard apsolutno odskaču. Ono, Bolton level što reče @delinjo. Ne mogu, ne znaju i ovo im je plafon, dakle nikada neće ni biti bolji. Nosi **** napolje, još večeras. Niko mi ne može reći da neki junior ne može dati ruke kao ova dva kretena, a bar ono može napredovati. Ostali - prosječno smeće. Dakle, s obzirom da smo ljestvicu spustili gdje jesmo, zadovoljili su.
Strateg iz Moldea nas upropastio, opet. Stavlja čovjeka koji ne zna dodati prvom do sebe na bok . Bravo majstore. Samo tako nastavi, Molde te čeka... Čim prije, tim bolje.
Za kraj - iskrene čestitke gorenavedenom stručnjaku i njegovim patronima iz uprave na “mudrim” poslovnim potezima čišćenja svlačionice. Ono, posudiš-prodaš more igrača i ne dovedeš ništa. Pa nakon pola milijarde funti koje smo kumulativno skršili u zadnjih 4-5 godina nemaš šta uvesti sa klupe u vezi i napadu. ništa. Ono, stadion grmi klincu od 17 godina, gleda ga ko Mesiju. Moli se za spas. Očekuje ga od njega. Kad nema nikog drugog. Treba im čestitati na tome. Znate, treba poseban talenat za spaliti pola milijarde u nešto i ne dobiti ništa.
Suma sumarum, možemo mi sad ovdje ovo razvlačiti do sutra - činjenica je da ovdje više ne stanuju šampioni i oni koji žele to da budu. Ima na stadionu lijep muzej da podsjeti da je nekad bilo drugačije. meni se, kao ekonomisti, ostaje uzdati da će ova neprirodna simbioza profita i nikakvih rezultata jednog dana nestati, a sa njim i one US pijavice, kojima je ovaj limbo sasvim OK.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 sep 2019, 23:22

ma drug tesko da ces bas izdrzati da ne gledas ali trebas poravniti ko ja ,znas domete i gledas opusteno tekmu ,ne primas srcu previse jer vidis o kakvim se panjevima radi ....ne moze na silu **** ga ...i oni bi voljeli da znaju ali ne znaju a imali nafaku da zavrse u jednom takvom velikanu koji je posrnuo i to dobro..nazalost i u takvom stanju se moglo izvuci nesto da imas iole normalnog trenera koji razmislja ,pa riejsis se Pogbe i mozes dovesti 3,4 mlada talenta i bar praviti ekipu neku brzu,moderniju....znaju svi da sam fan Joze i ne krijem ...ne mislim da sam pametniji od ostalih jer nisam svi gledamo fudbal na svoj nacin ali 99 % sam znao sta ce se desavati....kada je on dobio otkaz znao sam da se godinama nece igrati liga prvaka na OT...imao je i on mana i pregrst losih stvari ali sam znao i kakvi su limiti ekipe da izvlaci maksimum od ovih panjeva...a pri tome jedini covjek koji ima muda klupirati sve ove bogalje (citaj Pogba)....dovedes trenera koji popusi otkaz u Cardifu umjesto njega i sta ocekujes sa jako siromasnik kadrom....6,7 mjesto je naucna fantastika za ovu ekipu i jedino uiz neku bas srecu da se uhvati EL...inace sredina tabele je maksimalan domet ove ekipe ako i toliko....sve je truhlo jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 sep 2019, 23:24

Kako ste loši braćo mila. Nas barem menadžer yebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 sep 2019, 23:26

Brokula je napisao/la:Kako ste loši braćo mila. Nas barem menadžer yebe
sreca pa je trener u rangu Mance inace bi ovo sa nekim boljim trenerom 3 razlike za Arsenal zavrsilo :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 sep 2019, 23:28

Sto vam se Solskaer zgadio od legende kluba do golog kur.ca
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 sep 2019, 23:29

BosniaBoston je napisao/la:Sto vam se Solskaer zgadio od legende kluba do golog kur.ca
jer je varalica klasicna ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.