Dusmani mi hakirase profilBosniaBoston je napisao/la:Nakon ove izjave,ljoze se eliminise iz trke za moderatora,Ostaju osim i rokoko

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dusmani mi hakirase profilBosniaBoston je napisao/la:Nakon ove izjave,ljoze se eliminise iz trke za moderatora,Ostaju osim i rokoko
Virtu4l je napisao/la:Amin.Rokoko87 je napisao/la:Bogi ulijeće u prvu postavuMocMahale444 je napisao/la:Ko ce izletiti na teren u prvih 11?
Zasto Zaim nije bio u Tuzli?
Ko mogne a ne ode devu sisaokolezeljovac je napisao/la:Ma kakav SK... Mars na Grbavicu u srijedu
Halo Bing, kako Mini Mi? Eno ga na internetu, trazi pojacanja iz lige petice.
-Slusaj, imam ti top igraca, igrao u Sevilji, bio ispred Bernabeua ali nije potpisao za real, dvije godine vec ne igra a cijena prava sitnica 12k € mjesecno, jos cete i zaradit na njemu.
-Super, dovedi ga da mu clansku izvadimo!
"sa čikom" je uvijek bilo džabe
neko jutro gledam onog Čengića iz sdp na N1. govori kako je tražio da se sastane sa našom upravom i upravom 5arajeva na zajedničkom sastanku povodom rekonstrukcije i Grbavice i Koševa. oni nisu došli, a on naglašava da ima pozitivne utiske sa našom upravom (ko god da je bio) i da će pokrenuti iniciativu na kantonalnom nivou (nemojte me pogrešno shvatiti da li kantonalni sdp ili on lično) da se nastavi gradnja Grbavice iako je (to je posebno naglasio) pitarHongKong je napisao/la:Ne znam nesto vise o tome, ali mi se svidja sto se ide na neko novo rijesenje. Iako je ono od 5.5 miliona bilo pervezija ne djeluje mi realno uopste. Kako to kod nas ide tih 5.5 miliona bi bilo na kraju 7.5 uvijek ispadne neko sranje. Te pare bi bas tesko uspjeli pronaci, dok bi ovaj drugi projekat trebao biti znantno jeftiniji i samim tim realniji. Ukoliko uspiju napraviti Jug do rodjendana![]()
Dobro bi bilo da se izadje i u javnost s tim planom da se upozna malo raja i da se podigne atmosfera. Siguran sam da bi s tom lijepom pricom raja pocela masovnije dolaziti na utakmice jer bi znacilo da igramo futbol i kucamo eksere. Mnogo toga ovisi i o nama samim. Potrebna je vec podrska klubu.
U javnosti je procurio i Osimov ugovor, što je kratko prokomentarisao.
"Ne znam što bi to neko u javnost plasirao i s kojim ciljem, ali lako je provjeriti. Ne znam ni šta je tu problem. Kolika je moja plata? 8.000", iskreno je odgovorio Osim na iznenađenje prisutnih novinara. .