Zato golmana pod hitno tražiti, ako ikako na zimu, ako ne na ljeto oba golmana dovest i to pod hitno. Urdinov me razočarava iz kola u kolo također. Dario lani bio bolji. Zvonić ne postoji. Nama 5 igrača nazad treba novih skupa sa golmanima. Fajić opet cijelu utakmicu lijevo, Behrem potpuno nebitan igrač za ovaj Velež, njegovim uslakom smo se raspali. Svidja mi se postava iz drugog pol,. sa Tuzlom i to treba ponovit, ako funkcioniše udri. Fajić mora na klupu, on i njegovo izvlačenje na lijevu stranu više nema smisla nikakvog, bar da se izvlači desno pa da može pucat s jače strane. Ali žalostan raspad u drugom poluvremenu danas. Pogubljeni totalno, poklopilo se s ulaskom Seida, i to ne prvi put da igramo užasno s njim tako da više nije loš dan ilii slučajnostdzelllo je napisao/la:Sto je najgore,zamjena na golu je tri puta gora od njeganajrodjeniji je napisao/la:Pa moj Bobiću, koštaš nas gol po kolu![]()
![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- najrodjeniji
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- Tristan
- Kontakt:
Pravi derbi kola danas, i na terenu i na tribinama. Sve fer i korektno. Fin broj vasih navijaca, murija ispostovala da dodju na sami pocetak, izvedeni u sudijskoj nadoknadi. Dobra ste ekipa, bas nekako napadacki orijentisana. Radi se kod vas planski, ove sezone sredina tabele, sljedece sezone mozete napraviti iskorak. Pozdrav i srecno u nastavku sezone.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Zvonic,slucajno ili namjerno je najgori igrac u ovoj polusezoni.Konstantno grijesi,protivnicima otvara sanse ko na traci.najrodjeniji je napisao/la:Zato golmana pod hitno tražiti, ako ikako na zimu, ako ne na ljeto oba golmana dovest i to pod hitno. Urdinov me razočarava iz kola u kolo također. Dario lani bio bolji. Zvonić ne postoji. Nama 5 igrača nazad treba novih skupa sa golmanima. Fajić opet cijelu utakmicu lijevo, Behrem potpuno nebitan igrač za ovaj Velež, njegovim uslakom smo se raspali. Svidja mi se postava iz drugog pol,. sa Tuzlom i to treba ponovit, ako funkcioniše udri. Fajić mora na klupu, on i njegovo izvlačenje na lijevu stranu više nema smisla nikakvog, bar da se izvlači desno pa da može pucat s jače strane. Ali žalostan raspad u drugom poluvremenu danas. Pogubljeni totalno, poklopilo se s ulaskom Seida, i to ne prvi put da igramo užasno s njim tako da više nije loš dan ilii slučajnostdzelllo je napisao/la:Sto je najgore,zamjena na golu je tri puta gora od njeganajrodjeniji je napisao/la:Pa moj Bobiću, koštaš nas gol po kolu![]()
![]()
![]()
Bobic-ubjedljivo najgori golman u ligi,pa ono dijete iz Stanisica je za njrga Zubizaretta licno.Svaki udarac pi strani je gol
Behram-Od pionira,pa evo sve dosad nista nije naucio.Iste stvari radi i na isti nacin pokusava preci igraca.Jos uvijek ima vremena da se promijeni na bolje,ovo dosad sto je pokazao je cista nula.
Fajic-Potpuno izgubljen igrac na terenu,prespor za ovakav level.
Hasanovic-Koliko god cijenio njegovu borbenost,njegovu kontrolu lopte i gledanje u pod prilikom vodjenja iste stvaraju nam dosta neprilika,uzimajuci u obzir da igra zadnjeg igraca u vezi.
Za sve nabrojane pod hitno pronaci zamjene,ptpustiti nepotrebni skart i malo iskoristiti moc i renome koji imamo.Mislim da opstanak,a u narednoj sezoni i borba za evropu nece doci u pitanje.
lezVe do bagro
Veliki pozdrav i vamaTristan je napisao/la:Pravi derbi kola danas, i na terenu i na tribinama. Sve fer i korektno. Fin broj vasih navijaca, murija ispostovala da dodju na sami pocetak, izvedeni u sudijskoj nadoknadi. Dobra ste ekipa, bas nekako napadacki orijentisana. Radi se kod vas planski, ove sezone sredina tabele, sljedece sezone mozete napraviti iskorak. Pozdrav i srecno u nastavku sezone.

Ja mislim od svih poraza ovaj je najbezbolniji, mi poprilično oslabili nakon 1. poluvremena ali to se naučilo očekivati i zbog više slabih tačaka (Bobić, Zeljković na krilu). Nadam se da ćemo učiti na greškama protiv slabijih ekipa u drugoj trećini sezone i lagano osigurati opstanak i sredinu tabele
Za RA je svaki komentar suvišan, kada se ovoliko ljudi pojavi na vožnji koja bez pauze traje 4-5 sata to mora nešto značiti
Lešinari, mogu vam samo reći dobrodošli ste u Mostaru, ono je za 10 kop

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Odlican derbi usudio bi se tako reci kako na terenu tako i na tribinama. Lesinari odlicno obiljezili 20 godina podgrupe, a nas cca 170 ljudi sto nije losa brojka za gostovanje u BL.Tristan je napisao/la:Pravi derbi kola danas, i na terenu i na tribinama. Sve fer i korektno. Fin broj vasih navijaca, murija ispostovala da dodju na sami pocetak, izvedeni u sudijskoj nadoknadi. Dobra ste ekipa, bas nekako napadacki orijentisana. Radi se kod vas planski, ove sezone sredina tabele, sljedece sezone mozete napraviti iskorak. Pozdrav i srecno u nastavku sezone.

Bili ste bolji jucer posebno u drugom poluvremenu i to je odlucilo utakmicu, sretno i vama u nastavku sezone.
Slike sa vase zapadne tribine koje najbolje oslikavaju kako je izgledao derbi u BL na navijackim tribinama.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Neka skrenu oko na golmana Emila Velića, slobodan je od zime ili uskoro..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Berisha
Mandzuka Kalezic Cvijanovic
Osmic Dudic
Kuduzovic Marques Mrgan Alikadic
Bogdanovic
Ocekujem ovakav sastav protiv Tuzle
Mandzuka Kalezic Cvijanovic
Osmic Dudic
Kuduzovic Marques Mrgan Alikadic
Bogdanovic
Ocekujem ovakav sastav protiv Tuzle
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Rođeni, kakvi su vam planovi za srijedu. Jel dolazite u najjačem sastavu, nekom kombinovanom ili drugom postavom. Pretpostavljam da je i kod vas došlo do zamora materijala a očekuje vas i utakmica protiv Ibre prije reprezentativne pauze. Naš trener koji je jučer odstupio Milenko najavio je one igrače koji su manje igrali ali bez obzira na njegov odlazak ko god bude vodio ekipu neminovno je da 5-6 igrača moramo odmoriti. Bio sam u maloj grupici navijača u Vrapčićima u srijedu i zaista ste dobro odigrali i zasluženo pobijedili. Dobro - došli u srijedu na Tušnju neka pobijedi bolji a skreno se nadam da će dalje naš tim.
Vjerovatno ce biti neki drugi sastav. Trebaju se igraci odmorit za Mladost.tuzla1983 je napisao/la:Rođeni, kakvi su vam planovi za srijedu. Jel dolazite u najjačem sastavu, nekom kombinovanom ili drugom postavom. Pretpostavljam da je i kod vas došlo do zamora materijala a očekuje vas i utakmica protiv Ibre prije reprezentativne pauze. Naš trener koji je jučer odstupio Milenko najavio je one igrače koji su manje igrali ali bez obzira na njegov odlazak ko god bude vodio ekipu neminovno je da 5-6 igrača moramo odmoriti. Bio sam u maloj grupici navijača u Vrapčićima u srijedu i zaista ste dobro odigrali i zasluženo pobijedili. Dobro - došli u srijedu na Tušnju neka pobijedi bolji a skreno se nadam da će dalje naš tim.
Što se tiče navijača bujrum. Niko vas neće ni poprijeko pogledat jer mi nismo fukare.I98I je napisao/la:Vjerovatno ce biti neki drugi sastav. Trebaju se igraci odmorit za Mladost.tuzla1983 je napisao/la:Rođeni, kakvi su vam planovi za srijedu. Jel dolazite u najjačem sastavu, nekom kombinovanom ili drugom postavom. Pretpostavljam da je i kod vas došlo do zamora materijala a očekuje vas i utakmica protiv Ibre prije reprezentativne pauze. Naš trener koji je jučer odstupio Milenko najavio je one igrače koji su manje igrali ali bez obzira na njegov odlazak ko god bude vodio ekipu neminovno je da 5-6 igrača moramo odmoriti. Bio sam u maloj grupici navijača u Vrapčićima u srijedu i zaista ste dobro odigrali i zasluženo pobijedili. Dobro - došli u srijedu na Tušnju neka pobijedi bolji a skreno se nadam da će dalje naš tim.

tuzla1983 je napisao/la:Što se tiče navijača bujrum. Niko vas neće ni poprijeko pogledat jer mi nismo fukare.I98I je napisao/la:Vjerovatno ce biti neki drugi sastav. Trebaju se igraci odmorit za Mladost.tuzla1983 je napisao/la:Rođeni, kakvi su vam planovi za srijedu. Jel dolazite u najjačem sastavu, nekom kombinovanom ili drugom postavom. Pretpostavljam da je i kod vas došlo do zamora materijala a očekuje vas i utakmica protiv Ibre prije reprezentativne pauze. Naš trener koji je jučer odstupio Milenko najavio je one igrače koji su manje igrali ali bez obzira na njegov odlazak ko god bude vodio ekipu neminovno je da 5-6 igrača moramo odmoriti. Bio sam u maloj grupici navijača u Vrapčićima u srijedu i zaista ste dobro odigrali i zasluženo pobijedili. Dobro - došli u srijedu na Tušnju neka pobijedi bolji a skreno se nadam da će dalje naš tim.

Dobar je Velic golman ali ima ugovor do 6 mjeseca 2020 jedino ako ne raskine na polusezonifudbalfudbal je napisao/la:Neka skrenu oko na golmana Emila Velića, slobodan je od zime ili uskoro..
-
- Kontakt:
Velic ima nesporazum sa upravom Mladosti. Raskida ugovor sa Mladosti na 1/2 sezoni.DembaBa21 je napisao/la:Dobar je Velic golman ali ima ugovor do 6 mjeseca 2020 jedino ako ne raskine na polusezonifudbalfudbal je napisao/la:Neka skrenu oko na golmana Emila Velića, slobodan je od zime ili uskoro..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
raja ne znam za vas, ali ja bi licno volio da na centru terena bude velika okrugla zastava naseg najdrazeg kluba
, ono kao u borca , premocno izgleda

Mostarwolf1981 je napisao/la:sutra ce dodik oko 19h trazit referendum za otcjepljenje nakon gazenja nejaci iz banjaluke

Mostarwolf1981 je napisao/la:Ma jasta vec zajebajem, svako gostovanje je zajebano ali pogotovo ovo, ne volim ih niti cu ikad ali ih posebno mrzim nakon skandiranja msm da je 2014 " ubi ubi turcina " i primljenog gola 10ak min prije kraja .. al nadat se da ce brazilski guz sjevmut u jednoj kontri i sjebat navijacice borca kojih bi trebalo biti preko 200 , ako im Mile izvali svotu

Niste losi samo odbrana,golman ali i to se sredi.Dobra utakmica,pohvale i za navijace,sretno vam u nastavku,povratnicka sezona je pa da se ne precijenite ali proce i ta prva sezona povratka pa dodju neka bolja vremena

" "!
1926
1926
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ono sto sam pisao prije utakmice. Ne moze se od ove ekipe ocekivati da svaku odigra perfektno. Prvo poluvrijeme smo se dobro drzali i odigrali ravnopravno dok u drugom pad i zasluzena pobjeda Borca. Penal cist ko suza a mi se okrecemo sutra kupu i nedjelji protiv Mladosti. Biti ce oscilacija do kraja polusezone i to moramo istpiti kao i sve lose obavljene stvari posljednjeg prelaznog roka. Pouka je izvucena (o cijim greskama necu) i ne treba se sekirati puno jer ce ovaj biti mozda najozbiljniji poslje rataNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato mozda se zajebajes a mozda i nisiMostarwolf1981 je napisao/la:sutra ce dodik oko 19h trazit referendum za otcjepljenje nakon gazenja nejaci iz banjalukeali nismo mi Zeljkan i nemamo taj smijesni manir da tako pisemo. Mi smo Velez koji se polako vraca i idemo banjaluckom Borcu koji je uvijek i bez obzira na igracki kadar ili mjesto na tabeli tvrd orah na svom stadionu. Iskreno ja navijacki kao svi mi ocekujem tri boda ali bi isto prezadovoljan bio sa nulom. Ovo je strasna ekipa Veleza ali jako mlada i nece svako kolo biti Zeljo Tuzla ili Siroki. Znam da cemo ih napast i to je sigurno ali kako se se sve odvijati ostavimo za sutra

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- najrodjeniji
- Kontakt:
Svaki rezervni golman u PL je bolji od Bobića, Boba prije odlaska u Slobodu bi danas bio najbolji golman lige, lik jednostavno nema samopouzdanja, automatski i odbrana igra mnogo nesigurnije. U subotu pobjedit i sogira topstanak, kako god bahato zvučalo, a onda počet sastavljat ekipu za iduću sezonu
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- Stone Island
- Kontakt:
Bobic, Civic, Cvijanovic i Zvonic ne mogu igrati u PL.
Zeljkovica umjesto Zvonica nazad. Dao bih priliku Bogdanovicu, nista ne gubimo tim. Svakako nas kosta bodova redovno. Ne da je supalj, decko kikseve konstantno pravi. Nesiguran totalno.
Zeljkovica umjesto Zvonica nazad. Dao bih priliku Bogdanovicu, nista ne gubimo tim. Svakako nas kosta bodova redovno. Ne da je supalj, decko kikseve konstantno pravi. Nesiguran totalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.