ČestitamKulesza je napisao/la:3. gol, ako nisam pogriješio 1. bod u sezoni

Nevjerovatan kiks i slabo izdanje naše ekipe ovo kolo.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
ČestitamKulesza je napisao/la:3. gol, ako nisam pogriješio 1. bod u sezoni
Hvala drugBoixosNois1899 je napisao/la:ČestitamKulesza je napisao/la:3. gol, ako nisam pogriješio 1. bod u sezoni
Nevjerovatan kiks i slabo izdanje naše ekipe ovo kolo.
Blancos10 je napisao/la:
Hvala na rijecima podrske, imale su uticaja. Izgleda da sam procepio, i to bitan gol u gostujucoj pobjedi.123456 je napisao/la:
Samo ti tipuj.Bit ce golova.Vidis ko prvi tipuje postigne gol.Mislim da odavno nismo tipovali prije BlankosaPivopija je napisao/la:Blancos10 je napisao/la:Hvala na rijecima podrske, imale su uticaja. Izgleda da sam procepio, i to bitan gol u gostujucoj pobjedi.123456 je napisao/la:
Ovo kolo umalo da i zaboravim tipovat inace obavim odma a ovo kolo me kup zbunio hahah123456 je napisao/la:Samo ti tipuj.Bit ce golova.Vidis ko prvi tipuje postigne gol.Mislim da odavno nismo tipovali prije BlankosaPivopija je napisao/la:Blancos10 je napisao/la:Hvala na rijecima podrske, imale su uticaja. Izgleda da sam procepio, i to bitan gol u gostujucoj pobjedi.123456 je napisao/la:
Ovo kolo sam igrao povrijeđen nažalost, izvinjavam se ekipi na lošoj partiji. Nafakaški ste dali 3 gola i onda bunker udariliS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuj hardena doveli i očekuju nešto.
madridist je napisao/la:Ako nisam izbace/kaznjen ja bih nastavio igrati za Stolac,skroz sam zaboravio od obaveza na ss ligu.
Jeste, 2013. godineEdin TM87 je napisao/la:Jel legenda ikad dao 2 gola?
Hoćeš se pridružiti nekom timu, trenutno nam fali igračaegzodus1946 je napisao/la:Ja mislio ovo svak moze igrati heheh
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.