A nije da nam ne mogu napraviti probleme pogotovo jer se igra na njihovom stadionu. Mi tu moramo traziti tri boda jer sanse da uzmes tri boda protiv Zrinjskog u Mostaru nisu bas velike pogotovo sto to iza pauze gdje mozda i onaj novi zaigra. Mi realizaciju moramo popraviti inace pisi propalo sve.braco je napisao/la:Ne znam, i pored ove pobjede Borca ja nisam nešto impresioniran sa Borcem ove sezone. Nekakvi su mi mrljavi, anemični. Plus imaju pun qrac ovih 30+ igrača. Bolji smo od njih dosta.
Evo kaže Ibro da će Mladost igrat u srijedu u kombinovanom sastavu protiv nas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dali 2 gola u gostima drugoplasiranom,dali 8 u zadnje dvije tekme,i pričaju o realizaciji,nevjerovatno.
Jao Jao,majko moja,Željo šminka,plava boja!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Popravit mislim na ovo iz zadnje tekme. Kad sastavis Radnik i Tuzlu fulili smo preko 10 cistih sansi. Beze nas kaznise ovi iz Tuzle, a mogla bit rutinska pobjeda nasa.UBIPITAR je napisao/la:Dali 2 gola u gostima drugoplasiranom,dali 8 u zadnje dvije tekme,i pričaju o realizaciji,nevjerovatno.
Mi prvi zar nije budalastina pisati o igri, napadu, i bilo cemu? Pa isto degenerici s lobotmije.
Ne znam sta treba uraditi da raja kod nas nesto ne sere? Tito te ****
Ne znam sta treba uraditi da raja kod nas nesto ne sere? Tito te ****
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bolje i ovo nego 827272 puta da se prica o Upravama i slicnim stvarima.
O upravama se pise jer se podmecu stvari i to se treba spomenuti, al Amaru govoriti sta treba da uradi je presmijesno...
Znam da je ovo forumu, da smo svi menadzeri, strucnjaci al kad smo prvi, bez poraza i pisati da je nesto lose? Pa to nema u pm...
Znam da je ovo forumu, da smo svi menadzeri, strucnjaci al kad smo prvi, bez poraza i pisati da je nesto lose? Pa to nema u pm...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa nisam rekao ovaj, onaj treba igrati, onaj u sastavu je greska vec samo kazem da trebamo ozbiljniji biti u sansama tj. da iskoristimo koliko nam je dovoljno da te ne zaebu kao oni jucer i dobijes samo bod. Sami sebi izbili pobjedu iz ruku, zasluzenu.
Ne gine nam Borac dobiti. Moramo nastaviti u jakom ritmu, dušmani s kobilje glave su se malo dohavizali, ali kad smo mi u elementu ne mogu nam ništa. Treba očekivati sve veće napade na Amara i klub, kako od strane udruženja petara i njihovih raznih dupelizaca tako i od strane domaćih izdajnika. Naravno svako iz svojih razloga. Forza Željo!
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Treba nam jedan destruktivac <\3
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma svaku utakmicu moramo odigrati jako i sto bolje, bez obzira na protivnika i njegovo stanje..
Sretno nam svima...

Sretno nam svima...

@LjoZe
Nagrdit ćemo Azmira prvom prilikom
Nagrdit ćemo Azmira prvom prilikom

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al kad se sjetim šprdanja,kad smo išli u Livno na pripreme,pa svršavanja na pojačanja Zrinjskog,pa prognoza,kako ćemo se boriti za 4 mjesto,analize pripremnih.....
E moj Željo,nije ti lako s nama ovakvim!
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Led se topi, more raste, rijeke suse, snsd, sda i hdz vlada ali nevlada, zena tjera inat, poso cuvaj do kad, Gripa me hvata, Zeljo prvi.
Priznaj da nam treba destruktivacsamoposmatram je napisao/la:Led se topi, more raste, rijeke suse, snsd, sda i hdz vlada ali nevlada, zena tjera inat, poso cuvaj do kad, Gripa me hvata, Zeljo prvi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Dje me nadje pokvarenjak.Rokoko87 je napisao/la:Priznaj da nam treba destruktivacsamoposmatram je napisao/la:Led se topi, more raste, rijeke suse, snsd, sda i hdz vlada ali nevlada, zena tjera inat, poso cuvaj do kad, Gripa me hvata, Zeljo prvi.

100%.
- mohikanac12
- Kontakt:
Meni je najjaci bio Kupres kada su se igraci po trojica kiselili u onim buradima. Evropske metode.UBIPITAR je napisao/la:Al kad se sjetim šprdanja,kad smo išli u Livno na pripreme,pa svršavanja na pojačanja Zrinjskog,pa prognoza,kako ćemo se boriti za 4 mjesto,analize pripremnih.....

Kakve su nam sve ublehe prodavali, Bog zna koliko smo to placali.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dobar termin za srijedu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa pripreme po Turskoj kostale ko 10 Livna a rezultati nula bodova. Igraci se ponasali ko na izletu, to izvjestaji svaki dan kao radi se profi Polar uveli. Igraci se vratili ne mogu potrcati.mohikanac12 je napisao/la:Meni je najjaci bio Kupres kada su se igraci po trojica kiselili u onim buradima. Evropske metode.UBIPITAR je napisao/la:Al kad se sjetim šprdanja,kad smo išli u Livno na pripreme,pa svršavanja na pojačanja Zrinjskog,pa prognoza,kako ćemo se boriti za 4 mjesto,analize pripremnih.....
E moj Željo,nije ti lako s nama ovakvim!![]()
Kakve su nam sve ublehe prodavali, Bog zna koliko smo to placali.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, N3R3D, zeljooo13, zeljovolimte i 44 gosta.