FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 sep 2019, 15:34

-20% od plate svakom ko je profulao sansu jucer :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 sep 2019, 15:46

S 2 metra promasio. Ono je teze promasiti nego pogoditi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 29 sep 2019, 15:54

Opalio je malim mozgom.

Juce smo imali veliki broj individualnih gresaka. Od nabijanja cistih lopti u korner, preko loseg postavljanja i igre u defanzivi do zavrsnice dostojne nagradne igre na poluvremenu.

Jos dugo cemo se lijeciti od "pada standarda" koji je nametnut od debila i suplje "nas najbolji igrac".
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 sep 2019, 16:07

Da hoce Siroki mlatnuti Zrinjski da ih drzi jos malo odvojene od vrha.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 sep 2019, 16:17

LjoZee je napisao/la:Da hoce Siroki mlatnuti Zrinjski da ih drzi jos malo odvojene od vrha.
Izdrziteeeee sportski

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 sep 2019, 16:20

mohikanac12 je napisao/la:
Jos dugo cemo se lijeciti od "pada standarda" koji je nametnut od debila i suplje "nas najbolji igrac".
Brko nedavno:
Kada očekujete da ćete moći reći „E ovo je ekipa koju želim“?

– Tek poslije dvije ili tri godine. Bit će dolazaka i odlazaka, bit će grešaka, ali nakon nekoliko sezona imat ćemo ekipu kakvu želimo. Do tada će sigurno biti i uspona i padova, nadam se puno više ovog prvog.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 sep 2019, 16:22

Yebo te konj Lendricu

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 29 sep 2019, 16:30

braco je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:
Brko nedavno:
Kada očekujete da ćete moći reći „E ovo je ekipa koju želim“?

– Tek poslije dvije ili tri godine. Bit će dolazaka i odlazaka, bit će grešaka, ali nakon nekoliko sezona imat ćemo ekipu kakvu želimo. Do tada će sigurno biti i uspona i padova, nadam se puno više ovog prvog.

To je to. Na zimu ce se malo "usminkat", pokusati otkloniti neke slabosti i tako gradititi jednu cjelinu gdje ce novi igraci odmah na startu znati gdje su dosli i sta se od njih zahtijeva. Kako god napredak u odnosu na onu ekipu iz prosle sezone je fenomenalan.

Po kmecanju se najbolje vidi. :mrgreen:

Biće Željo opet Šampion!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 sep 2019, 16:32

Gusari s Neretve, VeHlez :rol:
Velez is a surname of Spanish origin. Although it has been suggested that it could be derived from Basque, it is, in fact, a patronym from the medieval name Vela, which itself is derived from Vigila (Wigila), a Germanic name used by the Visigoths. It can also be found in the form Velaz.
Iako je riječ Velež naizgled muškog roda, deklinira se kao imenica ženskog roda i-vrste (Vȅlēž-Velèži-Velèži)
Petar pan ili Petari bolje poznatiji kao Palcici.
5arajevo ili Levati s Lavora.

Torpedo je podvodno navođeno ili nenevođeno sredstvo namijenjeno uništavanju bordo brodova i drugih plovila. Riječ potječe od latinske riječi torpere, koja znači paralizirati, osakatiti.
Ispaljuje se iz brodova, podmornica, zrakoplova, obalnih utvrđenja, helikoptera i drugih platformi.
Pcelik, bibijada, cimburijada ili kurdska lita.
FOOTBALL: Michael Laudrup in 1997 was registered as a player for a short period in the Bosnian club NK Celik. It writes BT background to Laudrup plays certificate ended up in a Bosnian club before he switched from Japanese Vissel Kobe to Dutch Ajax Amsterdam, was, to Ajax thus be able to pay the Dane a so-called sign-on fee-sum - a lump sum - of about DKK 12 million outside the Dutch tax authorities. It informs Robert Meulenbroek, spokesman for the Dutch public prosecutor, which since 2001 has investigated a major case on tax evasion in Ajax. Study At the request of the Dutch authorities, the Bosnian authorities investigated Laudrup's paper-related balances with NK Celik confirmed by the Bosnian authorities and the Bosnian Football Association. - Michael Laudrup was briefly in 1997 registered in NK Celik, confirms the Bosnian prosecutor Muris Hadziselimovic who have questioned the agent Bekim Pasalic, who explained that he arranged for the switch between Laudrup's agent Bayram Tutumlu and NK Celik. In 2001, it emerged that Michael Laudrup's home had been searched in a coordinated action between the Dutch and the Danish authorities jointly in the quest to find evidence against Ajax. Back then it was a case that preoccupied the media in Denmark significantly up to the World Cup kvalifikationskamen between Denmark and the Czech Republic. No hunting for Laudrup In Holland you will not use more energy to chase Michael Laudrup, said Robert Meulenbroek with reference to, that Laudrup do not live in the country more and that it will cause a lot of practical problems. But the case against Ajax continues. Michael Laudrup himself denies having been actively involved in the case. - No, I do not know anything. It was all something that the club took care of, says Michael Laudrup. He emphasizes that he never ever signed a contract with NK Celik.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 sep 2019, 17:05

Zeric fenomenalan u Gorazdu, evo 8 utakmica sa ovom danasnjom u ligi, 5 golova i 5 asistencija

Na zimu treba vratiti i njega i Sehica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 29 sep 2019, 17:55

A jesu pojedinci svršavali na Zrinju :facepalm:

AMAR AMAR OSIM OSIM

Džaba vam novci(prljavi),moji sinovci!
Zadnja izmjena: UBIPITAR, dana/u 29 sep 2019, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 29 sep 2019, 17:56

Odlično što je Široki pobijedio, jer će Zrinjski zapeti protiv jufki, a mi idemo Borcu, s kojim možemo igrati i ostvariti rutinsku pobjedu :thumbup:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 29 sep 2019, 17:57

Dobi Siroki u Mostaru sto i nije lose za nas. Bagaric pravo dobar igrac, ukoliko ode Krpic bilo bi dobro probati njega dovesti. Ne bi bilo lose da i Borac uzme danas, ukoliko izgube onda ce sigurno protiv nas ostaviti dusu. Sljedece kolo pitari idu u Mostar, mi u Banja Luku, City mislim da ceka Zvijezdu.
Cuva Bog Zelju svog!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 sep 2019, 18:02

irfo je napisao/la:Zeric fenomenalan u Gorazdu, evo 8 utakmica sa ovom danasnjom u ligi, 5 golova i 5 asistencija

Šta je s Dacićem, ja uopšte nisam upratio situaciju u vezi njega. Nisam baš siguran da sam ga viđao na slikama sa treninga prvog tima. Mislim fakat nema šanse da igra s obzirom kakva mu je konkurencija. Čudi me da i on nije na nekoj posudbi završio.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 29 sep 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 29 sep 2019, 18:05

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Zeric fenomenalan u Gorazdu, evo 8 utakmica sa ovom danasnjom u ligi, 5 golova i 5 asistencija

Šta je s Dacićem, ja uopšte nisam upratio situaciju u vezi njega. Nisam baš siguran da sam ga vađao na slikama sa treninga prvog tima. Mislim fakat nema šanse da igra s obzirom kakva mu je konkurencija. Čudi me da i on nije na nekoj posudbi završio.
Fizicki fenomelan, igracki kaska. Vidjecemo, tu je, trenira, zadnju rijec ce dati strucni stab.

Dobar Siroki, odlican posao.

Biće Željo opet Šampion!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 29 sep 2019, 18:25

Sjecate se kada su nas ubjeđivali da je Bobic klasa, ima Željin dnk. :lol:

Kakvu je ova kanta platu u Želji imala, estakvirula.

Biće Željo opet Šampion!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 sep 2019, 18:33

7. gol u sezoni za stojketa :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 sep 2019, 18:36

Spavas li mirno Krpicu? :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 sep 2019, 18:55

Ne znam, i pored ove pobjede Borca ja nisam nešto impresioniran sa Borcem ove sezone. Nekakvi su mi mrljavi, anemični. Plus imaju pun qrac ovih 30+ igrača. Bolji smo od njih dosta.

Evo kaže Ibro da će Mladost igrat u srijedu u kombinovanom sastavu protiv nas.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 sep 2019, 18:58

Tako je Ibrahime, podaj nam prošarani sastav!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Lokomotifa i 43 gosta.