Sramota da tako pisete. Oni su radili u plus, cak su zaradivali na raskidima. Umjesto da Hervasu isplate sto je dosao da proseta travnjakom, on nama plati.
Umjesto 50.000 maraka za raskid Husica, mi smo mu dali 49.000, zar nismo zaradilo 1000?
Bezideja je napisao/la:Sramota da tako pisete. Oni su radili u plus, cak su zaradivali na raskidima. Umjesto da Hervasu isplate sto je dosao da proseta travnjakom, on nama plati.
Umjesto 50.000 maraka za raskid Husica, mi smo mu dali 49.000, zar nismo zaradilo 1000?
Nadam se da će se jednog dana objaviti tačna cifra koliko je novca spiskala prošla Uprava. Mislim da je ogromna.
Onome još dozvoljavaju da orgija. Samo zamišljam da neko napiše jedan post u kojem se optužuje Misimović, bio bi banovan u roku od 30 sekundi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Bezideja je napisao/la:Sramota da tako pisete. Oni su radili u plus, cak su zaradivali na raskidima. Umjesto da Hervasu isplate sto je dosao da proseta travnjakom, on nama plati.
Nadam se da će se jednog dana objaviti tačna cifra koliko je novca spiskala prošla Uprava. Mislim da je ogromna.
Onome još dozvoljavaju da orgija. Samo zamišljam da neko napiše jedan post u kojem se optužuje Misimović, bio bi banovan u roku od 30 sekundi.
Sve se radi s razlogom, cisto sumnjam da je ovo onaj slovenac. To je neko iz kluba, da ne bude zabune. Na taj nacin se skrece paznja...
mohikanac12 je napisao/la:"Znate li vi koliko smo mi morali veza i vezica prerezati"
Haram svaka marka koju ste od Želje uzeli, na lijekove je sa djecom potrosili. Yebem ti tranvestitsku mamicu a "drugovima" iz Sa se u usta popisam. Taldzije, otac vas yebo odvratni!
Storme piqko kataloska!
Model1964
Prije odlazka u Sarajevo dobro se informisao o klubu, igračkom kadru, o našoj ligi. Lešnik je obradio večinu materijala. Kažu njegove kolege da je iskreno bio veseo da je dobio priliku u ambicioznom klubu. Predviđaju da čemo skupa kroz koju godinu gledati Želju u grupnoj fazi
Ako Kostič bude radio kao u mladim selekcijama SLO onda ove najave titule su reala.
Neko je napisao da je Kostič pregrmio Marakanu i zna šta je pritisak. Poznavajuči mentalni sklop Sovenaca, on če napraviti rezultat, odnosno titulu. Poslije dolazi teži dio jer če povečati cjenu. Neče biti neki tamo trener nego osvajač šampionata. Iz tog razloga gospodo, platite više
Ako se bude radilo kako treba rezultati neče izostari. Sjetite se od kuda je sve Švabo dovodio igrače. Bolje je dovesti srednje igrače koji hoče da rade i napreduju nego ufurane ili istrošene zvjezdice. Da bi neka firma ili klub, stali na noge i postali respektabilan **** potrebno je puno rada i puno vremena. Puno takvih koji obečavaju napravi grešku jer se brzo zadovolje sa postignutim. Samo konstantan rad donosi rezultate. Misimović to zna
24 igrača če odabrati i oni če u svakom trenutku konkurirati za prvih 11. . Ostali + mladi igrači če biti drugi tim i za njih če biti šef Lešnik. Svako svojim radom ide u prvi ili drugi tim. Recimo da Stana ne radi dobro....ode , a mali Šehić, primjera radi, u prvi tim.
Takav sistem rada ima čojk od kako je trener, pa sumnjam da če nešto sad mjenjati.
Javljanje iz dežele Kaže da su mu prvi utisci podjeljeni. Kao , sve štima u ekipi, motivirani super raspoloženi.... odmah vidi da znaju sa loptom baš svi. Veliki problem je to da ima puno igrača sa viškom kila . Do Olimpika neče puno čerat, poslije stupa na scenu kondicioni
DALI U TIM FORMACIJAMA IMA MJESTA ZA IGRAČA TIPA ZAHA, AKO ŽELIMO NAPAD NA TITULU?
Sve drugo je manje bitno i samo je bonus ako je tako ispalo(način rastanka, lova....)
Ja ovo znam sa sigurnošču jer je prije nego što je došao na razgovor imao sve skenirano. Ljeljak je obavio dubisko sondiranje tako da če Dado, ako se bude pravio pametan, najebat. Kako god, očekuju nas velike promjene i treba se naviknut a mi smo po prirodi nestrpljvi
Onaj iz Krke bi mogao biti dobar, ako je on jedan od tih sto dolaze. Znaci govorim po osjecaju, ni po cemu drugom, jer trenirao ga Kostic, mora da mu se svidio pa ga dovodi.
Kaže Kostić da ne cita forume
Koji je on levat! Ništa nije ostalo balkansko u njemu pravi Slovenac.
Da cita forume bilo bi mi kudikamo lakše. Znao bi ko treba da igra, ko je za Želju ko nije, prvih 11 bi mu se samo kazalo....... ovako mora da radi
Toskiću isteko pasoš, levat nije ni znao . Mislio BIH je EU pa došo sa licnom. Kostić razmišlja da ga pedalira . Tako kaže doušnik iz SA.
Ako Kostic uspije popraviti formacisku igru i nametne brži protok lopte uz naše još bolju individualnu kvalitetu mi sa pravom možemo očekivati duplu.
Covjece ti smori. Dado, pa Dado, ko da si ga ti pravio
Svaki klub, bogati ili kokuz ima fula u transfer politici, pa zašto bi mi bili izuzetak! Vrijeme ce pokazati ko je u pravu. Ovo smo prežvakali sto puta i ti opet počinješ. Postoje i druge stvario o kojim se da pisati.
Kukaš kako te vrijeđaju, napadaju, pljuju... Ko uvrijeđena snaha Sa druge strane uzimaš sebi za pravo da do bezsvjesti otvaraš oci drugim forumašima. Ako ne uvažavaju tvoje mišljenje sam sebe počneš sažaljevati i govoriti * da ja sam neprijatelj Želje a vi ste pravi navijaci* ( Ovo je od prilike sublime) Nastojiš da je tvoja zadnja i da ti svi plješcu kako si pametan. Na bilo kojem forumu to neceš docekati.
Evo mene sa tekme
Je,bo stadion nema WI FI :r
Formacija 4 4 2. Fino držimo tu formaciju. Odbrana izlazi i skracuje prostor za igru. Igra brza sa puno pasova i pokušaja da se prođe do šesnaest.
Po mom sudu Kostic krije igu i sastav ko guja noge:) Odakle sada Mirza u prvih 11? Nemam ništa protiv momka, naprotiv. Nije do sada bio u gro planu. Pišete da linije nsu sarađivale. Malo cudno, znajuci da su do sada super sarađivale. Nešto kontam, da bi bio Kostic žešci levat kada bi pokazao izviđacima sa lavora šta ima i šta smjera.
Ko si ti ljudi , vidim da znate te ljude i njihove seme bolesne ,lopovske.Citam povremeno onaj forum i sta pisu ti neki pa to je patologija cista.U stvari njihov interes i ocigledan finansiski i drugi tal im je uskracen sa ovom uupravom.Vrlo vidljivo i jasno da je tako. Jbt pisu gadosti na forumu naseg kao medijskog partnera ili sta su vec.Ko to dozvoljava da se pljuju ljudi i blate javno te tvrdi da su lopovi clanovi uprave i Amar.Kako medijski partner dozvoljava i suti na ova pisanja te na dilanje ilegalno IPT putem administracije foruma.Ko su uposleni iz administracije kluba koji dostavljaju dokumente kluba o poslovanju ovim idiotima.Ko su ti iz kluba kvislinzi i bolesnici .Treba ignorisati ova pisanja slazem ali ove kvislinge iz administracije kluba otjerati .
Bit ce Zeljo Sampion.
Hoće Azmir Husić da ti uzme ljubimca, još mu ističe ugovor sad na ljeto
Da ste u prilici, kojeg bi igrača u Tuzla City doveli iz Željezničara?
“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”
Hoće Azmir Husić da ti uzme ljubimca, još mu ističe ugovor sad na ljeto
“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”
braco je napisao/la:Hoće Azmir Husić da ti uzme ljubimca, još mu ističe ugovor sad na ljeto
Puno se opustio ovaj Hazmir, izaziva sudbinu bespotrebno
@Raonffa de da dog neku sacekusu