Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Trebaju pokusati sa nekom drugom taktikom za Charlesa. Mozda tvrde. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ferrari je ovo rekao vettelu da probude njegov inat a ne zato sto misle da je Charles no.1.Fact
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ocekujem da ga Lec ubije u drugoj sezoni ko Ham Alonsa. Mozda izvuce jos koju ove na inat i neiskustvo Leca kojem ocigledno ide na **** ova situacija.Donnie Darko je napisao/la:Kanye je napisao/la:Lec i Vet ko Ham i Alo 2007.Donnie Darko je napisao/la:Ako je Leclerc stvarno dobar koliko se cini u ovom Sauberu, ova sezona je posljednja Vettelova sansa da osvoji titulu sa Ferarijem.
Nema sanse da ne podrze njega u duelu sa Vettelom ako ovaj ispusi titulu sa najjacim bolidom. Pogotovo ako dobro starta sezonu.Donnie Darko je napisao/la:
Ako poslije 6,7 utrka Leclerc bude imao otprilike isto bodova kao Vettel ili više, očekujem Hamilton-Alonso situaciju iz 2007., gdje će tim stati u potpunosti iza vozača koji je njihova budućnost.
Nedavno sam pisao da je Vettel najbolji uz Hamiltona danas, ali sam 100% siguran da će izgubiti povjerenje Ferarija ako ne osvoji titulu ove godine. Nema nikakvih opravdanja.![]()
![]()
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Lagano ferari odg na ovaj tempo Lewisa, dok je ovako mogu jos voziti sa ovim gumama
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kaze Kanye ubio ham alonsa,osvojili isti broj bodova
#Punoljetstvo
U drugoj sezoni.BosniaBoston je napisao/la:Sta kaze Kanye ubio ham alonsa,osvojili isti broj bodova
Red Bull i Gasley i Albon.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa nije bilo 2.sezone alonso se vrati u renaultKanye je napisao/la:U drugoj sezoni.BosniaBoston je napisao/la:Sta kaze Kanye ubio ham alonsa,osvojili isti broj bodova
Red Bull i Gasley i Albon.

Sto se tice gaslya i albona,comedy gold
#Punoljetstvo
Ev sad ce zadrzati 3-4 kruga Vettela i onda ce Leclerc izaci ispred
Otkud u 13.10 trka, propustih pola trke

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
To je to plan C.ronaldo99 je napisao/la:Ev sad ce zadrzati 3-4 kruga Vettela i onda ce Leclerc izaci ispred
Vracaju za proslu trku, ociglednoGracanicaAA je napisao/la:To je to plan C.ronaldo99 je napisao/la:Ev sad ce zadrzati 3-4 kruga Vettela i onda ce Leclerc izaci ispred
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ostavljaju Bottasa koliko god je potrebno da zadrži dva Ferrarija incoming
Hamilton kad izadje na softu bice svega
-
- Moderator
- Kontakt:
Bottas je backup opcija za HamiltonaDonnie Darko je napisao/la:Ostavljaju Bottasa koliko god je potrebno da zadrži dva Ferrarija incoming
Ferrari

-
- Moderator
- Kontakt:
I ja tako mislim pred kraju ce na soft bice svega.SF6 je napisao/la:Hamilton kad izadje na softu bice svega

Vettel WTF

SABOTAZA
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 29 sep 2019, 14:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva sabotaza.Vettel nadam se da ce u mclaren 2021
#Punoljetstvo
Ma ne moze Bottas uticati
Eto ode Vettel, o Boze ferari vise
Eto ode Vettel, o Boze ferari vise
Au katastrofa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad jos Merc peomjeni gume i idu ispred hahahahahhahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.