FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 13 nov 2010, 16:38

Mačor je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Bas blekicu trebaju pare od Sarajeva!
Samo ti jedan primjer dajem: Blekic je posudio, ponavljam posudio, Sarajevu 130.000 KM i potpisao je ugovor da mu se vrati uz 20% kamate, znam da sam negdje citao ne mogu da sad trazim. Dobro.

Pa Hadzija Blekicu sto nisi poklonio te pare Sarajevu ako vec volis ovaj klub i ako vec imas pare :roll:
sto ti Pape ne pokloni a tezak je najmanje 7-8 miliona eura (ako nije i CENERA)...pa sto nam ne pokloni 2oo milja eura
Pored papeta : Hadzibegic pa i Paja (iako nije ni blizu sa lovom ko pape)...ima ih jos 4-5...i niko ni banke da ti pokloni

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 nov 2010, 16:40

aS_Roma je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije ne provociram nikada,pitam onako koliko je raje bilo na tekmi i kako padose ta dva gola u zadnjoj minuti.
Oni zabili u 92 minuti ... Hamzic da ispuca loptu oklizne se ... i lik lagano zabije.
Sarajevo izjednacilo odmah sljedeci napad ... go nisam vidio od nerviranja jbg ..
A navijaca jedno 1.500 - 2.000 max
Hvala jarane i ako Bog da da sto prije izadzete iz ove krize,sve nam sjebase u ovom nasem gradu(KK Bosna,RK Zeljeznicar) i mi i vi jedva kuburimo da Boze da nam sport ne zamre u Sarajevu.Pozdrav i sretno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 nov 2010, 16:41

FCS-FCS je napisao/la:
upravo tako !!!
nema jadnik za kifle a svi ovi znalci ga povezuju čak sa Crnogorskom mafijom j.b.m ti kakva je to kokuzna mafija pa se mora bogato Sarajevo pljačkati.
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 16:42

sekac je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
upravo tako !!!
nema jadnik za kifle a svi ovi znalci ga povezuju čak sa Crnogorskom mafijom j.b.m ti kakva je to kokuzna mafija pa se mora bogato Sarajevo pljačkati.
Povezuju ga jer je jedan od vlasnika solane u CG pa je odma lopov!

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 13 nov 2010, 16:42

[youtube][/youtube]
FCS-FCS je napisao/la:
Mačor je napisao/la:
Samo ti jedan primjer dajem: Blekic je posudio, ponavljam posudio, Sarajevu 130.000 KM i potpisao je ugovor da mu se vrati uz 20% kamate, znam da sam negdje citao ne mogu da sad trazim. Dobro.

Pa Hadzija Blekicu sto nisi poklonio te pare Sarajevu ako vec volis ovaj klub i ako vec imas pare :roll:
sto ti Pape ne pokloni a tezak je najmanje 7-8 miliona eura (ako nije i CENERA)...pa sto nam ne pokloni 2oo milja eura
Pored papeta : Hadzibegic pa i Paja (iako nije ni blizu sa lovom ko pape)...ima ih jos 4-5...i niko ni banke da ti pokloni
Pa vjerovatno se zato nikad nije ni gurao da udje u upravu a ovaj nesta voli lafo a neda nego posudjuje!

Braco ne zivite u zabludi nek je otisao daleko mu kuca od nase. I ja se nadam da ce BP i navijaci uspjeti ove sadasnje lopove otjerati i da dodju neki normalni ljudi al nek se Blekic ne vraca i ne branite ga nismo nista izgubili njegovim odlaskom!
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 16:45

Zijo je dosao vidio da nemoze nista da doprinese od lopova kao i BP i da nebi srozavali klub kao i sto su rekli,cim se vidi da lose rade oni ce se povuci za dobrobit kluba tako su i uradili!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 nov 2010, 16:45

Raja, ignorisite trolove i suplje oko jadnih igraca, Mirze i Blekica i ostalih.

Pitanje je Ko ce krivicno odgovarati za 4 miliona koja su u klubu ukradena.

Kada se to rijesi i postavi ozbiljna organizacija koju predlaze Adi onda treba ganjati ostale.

Ali najvazniji problem treba rijesiti ODMAH. Dokaze na sto i neka se umjesa finansijska policija.

Inace cemo se beskonacno vrtiti oko suplje ko koga voli i ko je u cijoj grupi.

Sto se tice poklanjanja, ne treba niko da poklanja samo da nam ne kradu a Sarajevo ce sebe drzati u pozitivi i bez sadake. Gdje je lova od nastupa u Evropi ?

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 13 nov 2010, 16:48

Zna li neko koliko tog vašeg famoznog duga od 4 miliona ima u rentanju stadiona,ili stadion nema veze sa ova pomenuta 4 miliona?
ali nema para,sve se rastalilo....

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 nov 2010, 16:50

samo sarajevo je napisao/la:Zijo je dosao vidio da nemoze nista da doprinese od lopova kao i BP i da nebi srozavali klub kao i sto su rekli,cim se vidi da lose rade oni ce se povuci za dobrobit kluba tako su i uradili!
ako nista Zijo je zbog toga bolji od ovih "starosjedioca" koji nikad nece otici, ni proslosezonski upad na travnjak Koseva ni skandiranje Uprava napolje..nista to nije uticalo na ove gramzljive parazite, a tek su sad zaposjeli klub u potpunosti, a sta i kako ce biti dalje u narednom periodu :( , zabrinjavajuce !! blago receno !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 nov 2010, 16:53

alenpitar je napisao/la:Sada smo optuzeni od igraca da smo mi krivi za danasnji remi, i kazu da bi sigurno pobjedili da nije nas bilo na terbinama.
Šta sam rekao prije utakmice i šta če biti sve maske spadaju a u Širokom smo im bili 12 igrač bar su tako govorili nek sad javno opet kažu jedan po jedan pred novinarima i kamerama da smo im mi smetnja.E onda če ih gledati familija i Baljak sa terase na Pecari i imat če gromoglasnu podršku ali to nije bitno, bitno je da če imati struje ,klope i po koju marku u đepu a što klub tone to je nebitno pa ipak su oni tu samo dvije godine i papa.
Sarajevo ljubavi moja!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 nov 2010, 16:58

Gdje su to izjavili,link?

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 nov 2010, 17:08

-A- je napisao/la:Gdje su to izjavili,link?
Imas na ovom portalu izjavu Varesanovica poslije tekme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2010, 17:11

SABURA BRACO MOJA OPET CEMO MI BITI NEDODIRLJIVI SABURA OTICI CE OVI PARAZITI JOS POSLIJE NAREDNE SKUPSTINE UVJEREN SAM U TO!!! IMAJTE VJERE U BP ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 13 nov 2010, 17:13

Pitanja za Ziju Blekica
1, sto si zatalaso u najgorem momentu za klub ..svako normalan bi saceko zimsku pauzu tj krenuo bi u konacni obracun sa Baljkom and co. vec za 15 dana ???!!!
2.sto si nas ubjedjivao da su oni DONJI u svakom smislu i da nemaju nikakve ingerencije kad se sad pokazalo da su "jaci" od tebe , STO NISU OTJERANI ONOG TRENUTKA KAD SI DOSAO NA CELO KLUBA ???
3. ko folira TI ili Baljak zajedno sa igracima....ovo je totalno nejasno jer ti mases sa papirima da je skoro pa sve iplaceno a oni javno u kamere kazu da su MRTVA FUKARA (ne kontam na koji bi ih nacin mogao Baljak ucjeniti pa da lazu onako pred kamerama) by the way znam jednog gazdu stana koji mi je potvrdio da mu nisu placene 4 kirije (suma 2000 KM)
Ima toga jos ali za sada odgovori na ova 3 pitanja !!!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 nov 2010, 17:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Sada smo optuzeni od igraca da smo mi krivi za danasnji remi, i kazu da bi sigurno pobjedili da nije nas bilo na terbinama.
Gdje imas na portalu da ste vi optuzeni od igraca. O cemu vise pricate. Mirza je lijepo rekao poslije tekme da je bilo mucno sjediti na klupi, te da ne moze ni zamisliti kako je bilo igracima. Bio sam na tekmi i fakat je sramota. Bez obzira na sve, vi morate davati podrsku igracima, a ne iste ponizavati, ko je bio na tekmi, zna o cemu govorim. Izdali ste igrace, koji nemaju muhe, a ne oni vas.
Bez obzira sto si moderator,otvoreno cu ti reci...GLEDAJ SVOJA POSLA!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 nov 2010, 17:17

PROTIV LOPOVA SAMO HRABRO

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 13 nov 2010, 17:17

Gdje imas na portalu da ste vi optuzeni od igraca. O cemu vise pricate. Mirza je lijepo rekao poslije tekme da je bilo mucno sjediti na klupi, te da ne moze ni zamisliti kako je bilo igracima. Bio sam na tekmi i fakat je sramota. Bez obzira na sve, vi morate davati podrsku igracima, a ne iste ponizavati, ko je bio na tekmi, zna o cemu govorim. Izdali ste igrace, koji nemaju muhe, a ne oni vas.

Ja sam bio na utakmici i slazem se sa udruzenjem navijaca ono sto su saopstili i sto sam procitao na ovom portalu!Niko nije protiv Sarajeva,samo smo protiv onih koji unistavaju Sarajevo,a ostali su plačacenici koji su bili na zapadu i davali podrsku Mirzi i Merdanovicu,a ocito si i ti medu njima! :idea:

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 13 nov 2010, 17:22

To ti je sva argumentacija za danasnje ponizavanje onih u koje si se do jucer kleo. Aferim druze i samo nastavi, samo ponekad razmisli i svojim mozgom, a nemoj da neko drugi sa njim upravlja. Ne valja Mirza, ne valja, Agim, ne valja Cala, ne valja 20 trenera u omladinskom pogonu, a Blekic i drugi valjaju. Ne kontaam nikako, cime je taj covjek zaduzio klub, famoznim planom 2010 - 2014. Mislim...
niko ovdje ne brani samo blekica nego BP, kad to skontas javljaj se na temu :roll:

igraci kad su stali na stranu zvaljka zavrsili su sa HZ.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2010, 17:22

FCS-FCS je napisao/la:Pitanja za Ziju Blekica
1, sto si zatalaso u najgorem momentu za klub ..svako normalan bi saceko zimsku pauzu tj krenuo bi u konacni obracun sa Baljkom and co. vec za 15 dana ???!!!
2.sto si nas ubjedjivao da su oni DONJI u svakom smislu i da nemaju nikakve ingerencije kad se sad pokazalo da su "jaci" od tebe , STO NISU OTJERANI ONOG TRENUTKA KAD SI DOSAO NA CELO KLUBA ???
3. ko folira TI ili Baljak zajedno sa igracima....ovo je totalno nejasno jer ti mases sa papirima da je skoro pa sve iplaceno a oni javno u kamere kazu da su MRTVA FUKARA (ne kontam na koji bi ih nacin mogao Baljak ucjeniti pa da lazu onako pred kamerama) by the way znam jednog gazdu stana koji mi je potvrdio da mu nisu placene 4 kirije (suma 2000 KM)
Ima toga jos ali za sada odgovori na ova 3 pitanja !!!

1.Zato sto je objezbjedio sve preduslove za igrace (dugovi,premije i plate koje su im bili duzni tacnije za 2 mjeseca) nasli sredstva, i ljude koji su bili spremni uloziti pare vec na polusezoni, ali ispalo je to oko toga sto su ovi Baljak i co umjesala i htjeli to da obustave, tj da ostanu tu gdje jesu... svi su protiv njega bili izuzev nas navijaca i BP, koji ne mozemo nista tu pomoci...
2.Ubjedivao nas je i jesu donji naravno sad kad krenu krivicne prijave i ispekcije i finansijska policija...ne mozes ih tek tako otjerat bez dokaza i svega sto se treba priloziti za takvu mogucnost istupanja iz kluba... ali eto naisli su na dokaze i to tek treba da uslijedi.. SABURA braco...
3. Blekic nije imao namjeru folirat covjek je tu samo 4 mjeseca i puno toga je uradio izuzev ovih koji su 15 20 godina tu nista nisu uradili.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 nov 2010, 17:27

Hajmo sada postavljati i pitanja za igraće !

Zašto su, kada god smo mi išli na trening i pitali ih ima li ikakvih problema, plate, premije itd odgovarali da im je sve isplaćeno te da je atmosfera u klubu sjajna, da smo svi jedinstveni, da nikad bolje nije bilo . . . ZAŠTO ?

Zašto, ako nemaju para i ako žive na hrenovkama i pod svijećama, zašto ih možeš vidjeti u "gluha doba" noći po raznim kafićima od Ilidže do Baščaršije kako, ne da piju, nego loču. Sve se nema . . .

Isplaćene su im 4 plate otkad je ova uprava u klubu. Eh da im kojim slučajem nije stara uprava sa famoznim trojcem dugovala 4 plate, onda bi te 4 plate bile za Juli, August, Septembar i Oktobar !
Važno je da su oni stali na stranu istih onih koji su im i dugovali te 4 plate ! FUJ !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 33 gosta.