AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: AC Milan
Zamisli LV dresove 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ne mora znaciti, pogledaj kakve dresove ima Olimpia (Armani) Milano u kosarci.
http://store.olimpiamilano.com/it/divis ... aglie.html
http://store.olimpiamilano.com/it/divis ... aglie.html
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Los ovaj Sensi, mi imamo takvih na izvoz 

- Fantasista
- Kontakt:
Kako da ne, u Milanu bi se raspao isto kao i Piatek, Bena, Paquetta i ostali hamelj. Conte je bogotac, kod njega Candreva liči na igrača.
Joj al' tegobite, yebo vas on više. Što ga niste prizivali nakon derbija, gdje je bio jedan od najgorih pojedinaca.
Ja ne znam je li se ljudima treba crtati i još obojiti, da je izbor bio između njega, Nasera i Tute za tu poziciju registe, a s obzirom na kvalitet i cijenu, izabrali smo najbolje po mom mišljenju. Doveo se Naser, znači kraj, ende, više nije bio u opticaju ni Sensi ni bilo koji sličan profil veznjaka.
Idući profil veznjaka koji se želio dovesti je desetka, što opet Sensi nije, to je preofanzivno za njega. Na kraju se čak ni nije dovela desetka nego skroz drugačiji tip napadača, tj. krilo.
A i zaboravlja se da Conte od go.vana pravi zlato, pa ovaj Sensi bi ovdje bio mrtvi prosjek.

Ja ne znam je li se ljudima treba crtati i još obojiti, da je izbor bio između njega, Nasera i Tute za tu poziciju registe, a s obzirom na kvalitet i cijenu, izabrali smo najbolje po mom mišljenju. Doveo se Naser, znači kraj, ende, više nije bio u opticaju ni Sensi ni bilo koji sličan profil veznjaka.
Idući profil veznjaka koji se želio dovesti je desetka, što opet Sensi nije, to je preofanzivno za njega. Na kraju se čak ni nije dovela desetka nego skroz drugačiji tip napadača, tj. krilo.
A i zaboravlja se da Conte od go.vana pravi zlato, pa ovaj Sensi bi ovdje bio mrtvi prosjek.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da rope Naser je samo po tvome misljenju bolje rjesenje, to si jedino dobro rekao.
Za sada je Sensi svemirski brod za sva nasa pojacanja.
Jbt i da sutra kojim slucajem dobijemo imacemo 9 bodova zaostatka za interom i to nakon svega 6 kola, Boze dragi
Za sada je Sensi svemirski brod za sva nasa pojacanja.
Jbt i da sutra kojim slucajem dobijemo imacemo 9 bodova zaostatka za interom i to nakon svega 6 kola, Boze dragi
Pa kao klub koji ima problema sa ffp, naravno da je Naser za duplo manje para bolje riješenje za poziciju registe jer nije ništa lošiji igrač. Momak se odlično pokazao u ove dvije utakmice i biti će sve bolji vremenom.
Nije Sensi nego je Conte vrhunski trener koji ih sve kolektivno pravi svemirskim brodovima. Velika razlika.
Vi kao da ne znate ko je on i da je u stanju napraviti igrača i izvući maksimum od najveće panjčuge, italijanska reprezentacija je savršen primjer.
Nije Sensi nego je Conte vrhunski trener koji ih sve kolektivno pravi svemirskim brodovima. Velika razlika.

Vi kao da ne znate ko je on i da je u stanju napraviti igrača i izvući maksimum od najveće panjčuge, italijanska reprezentacija je savršen primjer.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ima do trenera ali Sensi je i prosle seozone bio odlican, samo sto ti nikad neces reci ok ja sam pogrijesio dobar je igrac, a ne prevara kako si ga ti nazivao.
Sensi i Barella su dva odlicna poteza Intera i to ce vremenom biti njigov kljucni duo
Sensi i Barella su dva odlicna poteza Intera i to ce vremenom biti njigov kljucni duo
Tip je solidan igrač iz kojeg Conte trenutno izvlači 200%. Vi ga pravite klasom nakon pet kola i kmečite za njim. 
Ne znam koliko je brilijirao prošle sezone, skoro pola sezone je bio rezervni igrač u yebenom Sasulu, tek se kasnije pri kraju ustabilio u prvu postavu.
Barella je druga priča, njega je svako normalan htio.

Ne znam koliko je brilijirao prošle sezone, skoro pola sezone je bio rezervni igrač u yebenom Sasulu, tek se kasnije pri kraju ustabilio u prvu postavu.
Barella je druga priča, njega je svako normalan htio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Problem je sto je Sensi vec skoro bio dog kod nas jer je Leonardo to dog, a onda se ova dva ukazala i rekla ne, nije nam potreban.
Zato Sensi u prvih 6 kola ima 3 gola i 3 asista na svom kontu sto Naser tesko da ce imati za citavu sezonu, eto nadam se da cu se ujesti za jezik al tesko
Zato Sensi u prvih 6 kola ima 3 gola i 3 asista na svom kontu sto Naser tesko da ce imati za citavu sezonu, eto nadam se da cu se ujesti za jezik al tesko
- Beduin
- Kontakt:
Benacer i Sensi ne bi mogli igrati zajedno?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Itekako bi kao sto mogu Sensi i Barela, al nam nije potreban bio, tako rekose Zvone i PaoloBeduin je napisao/la:Benacer i Sensi ne bi mogli igrati zajedno?
Ne znam šta je ko dogovarao, ali samo ću reći da mi je drago što su na kraju izabrali Benasera za poziciju registe. 
Sensi igra nešto ofanzivniju rolu u Interu nego Benaser kod nas tako da u suštini ni ne očekujem golove i asistencije od njega. Ili mu bar to nije primarni posao.
Teoretski su i mogli igrati skupa, ali je naš vrli trener odlučio da izričito traže desetku jer po njemu Paqueta nije za tu poziciju nego za LCM (što se ispostavi kao greška). Na kraju zbog svoje nesposobnosti nisu doveli ni tu desetku nego su se panično okrenuli kupovini krila. U svakom slučaju, čak i da je Sensi bio dostupan sve do samog kraja merkata, ne bi ga uzimali jer se nije uklapao u planove, ni kao desetka, a još manje kao lijevo krilo. Sve zbog toga jer je Giampaolo tvrdoglavo zacrtao Paquetu kao lijevog veznog i ništa drugo osim toga.

Sensi igra nešto ofanzivniju rolu u Interu nego Benaser kod nas tako da u suštini ni ne očekujem golove i asistencije od njega. Ili mu bar to nije primarni posao.
Teoretski su i mogli igrati skupa, ali je naš vrli trener odlučio da izričito traže desetku jer po njemu Paqueta nije za tu poziciju nego za LCM (što se ispostavi kao greška). Na kraju zbog svoje nesposobnosti nisu doveli ni tu desetku nego su se panično okrenuli kupovini krila. U svakom slučaju, čak i da je Sensi bio dostupan sve do samog kraja merkata, ne bi ga uzimali jer se nije uklapao u planove, ni kao desetka, a još manje kao lijevo krilo. Sve zbog toga jer je Giampaolo tvrdoglavo zacrtao Paquetu kao lijevog veznog i ništa drugo osim toga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nece rope pljuvat pa lizat
Kad sam ja mogao priznati da sam pogriješio u vezi teleće face mozes vala i ti 

Il Club più titolato al mondo!
Mislim da niko nije znao kako će Sensi odigrati u Interu. U pravu je Rope, tu je faktor Conte koji od igrača izvlači 150%. U Milanu tko god da dođe automatski pada na 50-60% mogućnosti. Trenera treba dovesti, da li Spaleti-a ili Jardima (smiješi mu se otkaz), možda nekog trećeg. Prvenstvo mora biti netko tko se dokazao negdje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Vcr sudar titana Giampaolo vs Montela
Kakva nas formacija ocekuje 4-3-3 ili 4-3-1-2?

Kakva nas formacija ocekuje 4-3-3 ili 4-3-1-2?
- Fantasista
- Kontakt:
I budala vidi da tu taktike i ideje nema. Gledam slike kako izgleda kada Inter napada, 4 igrača u 16.
Kod nas Piateka čuvaju 3 stopera, Suso i uglješa zakovani za aut liniju. Pa kako će dati gol kad pojma nemaju. Hakan uzeo drkat loptu i nema je kome dati jer je Piatek u džepu odbrane.
Kod nas Piateka čuvaju 3 stopera, Suso i uglješa zakovani za aut liniju. Pa kako će dati gol kad pojma nemaju. Hakan uzeo drkat loptu i nema je kome dati jer je Piatek u džepu odbrane.
Meni stvarno nije jasno,kako kod svakaog trenera je Suso najstandardniji a covjek UBJEDLJIVO NAJGORI IGRAC NA TERENU vec godinama.
Ma prvu stvar su fulili a to je trener,i plus ekipa prosjek i onda dobijes ovo trenutno
Trener koji se predstavi navijacima u prvom kolu sezone sa Borinijem u veznom redu treba odma bit protjeran poslije objave te informacije,mislio sam da ovaj Gianpaolo ima malo vise slifa sto bi se reklo ali tanko Boga mi.....
Ma prvu stvar su fulili a to je trener,i plus ekipa prosjek i onda dobijes ovo trenutno
Trener koji se predstavi navijacima u prvom kolu sezone sa Borinijem u veznom redu treba odma bit protjeran poslije objave te informacije,mislio sam da ovaj Gianpaolo ima malo vise slifa sto bi se reklo ali tanko Boga mi.....
meni stvarno nije jasno toliko iscudjavanje, zbog susa, zbog kluba, zbog ovoga onoga, sve su price cak i na ovom forumu ispricane 100x ,samo mi nije jasno sta vas vise moze iznenaditi? meine iskreno jedna dobra partija da nekoga dobijemo glat sa 3 gola razlike, na ostalo sam vec ogluhao godinama...