Telefonima treba u dushu gledat a ne specseharden je napisao/la:da ako nemas pojma od mobitela i samo gledas broj megapixela i koliko rama imaDenchi je napisao/la:bolji od iPhone 11
'

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Telefonima treba u dushu gledat a ne specseharden je napisao/la:da ako nemas pojma od mobitela i samo gledas broj megapixela i koliko rama imaDenchi je napisao/la:bolji od iPhone 11
'
Pazi sad ovamo,Denchi je napisao/la:Iphone 11 je 1600km
Ovaj je manje od 300km
Tu su negdje po hardware
Nema razloga da apple naplacuje 5 puta vise
Ovaj ima vecu bateriju, bolje kamere(1 vise), veci ekran, vise i rama i roma....
Ali nema jabukicu
Daharden je napisao/la:Kvalitet izrade necu ni spominjati, ima tona razloga zasto je jedan od tih uređaja PREMIUM a drugi LOW END.
Sto je najgore ni ja nisam neki fan IphoneamandraX je napisao/la:Ne volim vala ni ja iPhone, al' ga ovaj fakat pretjera![]()
Sta kaze, iPhone ima 12 kameru, a ovaj 13 mpx
madafaka Cubot
Jedino smece ovde je apple ako ga no name kinez stize....zamisli da puste kineske verzije na globalno trziste....ugasili bi sve...harden je napisao/la:Sto je najgore ni ja nisam neki fan IphoneamandraX je napisao/la:Ne volim vala ni ja iPhone, al' ga ovaj fakat pretjera![]()
Sta kaze, iPhone ima 12 kameru, a ovaj 13 mpx
madafaka Cubotsamo mi dopizdilo citati svu pljuvacinu po Appleu zadnjih dana od ljudi kojima je najbitnije jel mobitel ima 4 ili 6GB RAMa i 20 ili 10mpx. Da ga je makar uporedio sa uređajem istog ranga a ne ovim smecem, presutio bih.
Kralju moj jel to iCamera ili iPhone???harden je napisao/la:Drug haj ti prvo nauci da nije sve u megapixelima pa cemo onda dalje. Ne cini kameru samo broj mexapixela.
I ti isto kupi iphone i masku i foliju za ekran i brzi punjac(jer samo obicni dobijes u kutiji), i slusalice bluetooth od 300-400, i uzivaj u premiumu tih cifriharden je napisao/la:Slobodno kupi taj Cubot i misli da je bolji od Iphonea, ne vidim da ti iko brani
Nije trol sto je najgore al eto.exampLe. je napisao/la:Don't feed the troll.
Ako nije troll onda je klasicni neupuceni SDA bosnjo.harden je napisao/la:Nije trol sto je najgore al eto.exampLe. je napisao/la:Don't feed the troll.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.