Isto ko sto znamo da si ti nepismenmohikanac12 je napisao/la:Dzaba botovi, sada svi znaju da Velez namijesta utakmice.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Isto ko sto znamo da si ti nepismenmohikanac12 je napisao/la:Dzaba botovi, sada svi znaju da Velez namijesta utakmice.
Pa vise vremena vaas dvojica idiota botova ne znam kako vas nazvat ovde provedete negu u stvarnom svijetu,za tebe nema penzije kad retard utekne tako i tvoje mjesto nestaje ,a samo ti glava celava viri iz supka za sadmohikanac12 je napisao/la:Pisajuci zaradi penziju? Neka sam i to cuo.VratiloSeZlo je napisao/la: Sta ti pseto crnogorsko pricas peziju ces zaraditi pisajuci na bh portalu za klub kojeg pogledas jednom godisnje **** te milo a ti njega
Virtu4l je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:Pisajuci zaradi penziju? Neka sam i to cuo.VratiloSeZlo je napisao/la: Sta ti pseto crnogorsko pricas peziju ces zaraditi pisajuci na bh portalu za klub kojeg pogledas jednom godisnje **** te milo a ti njega
https://shop-cdn-m.shpp.ext.zooplus.io/ ... 2013_5.jpgManciniLevatKlasican je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Biznismenu mocni, je li moguce da si do 5 sati napisao preko 30 postova
To vam pričam.Sabinho je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:Pisajuci zaradi penziju? Neka sam i to cuo.VratiloSeZlo je napisao/la: Sta ti pseto crnogorsko pricas peziju ces zaraditi pisajuci na bh portalu za klub kojeg pogledas jednom godisnje **** te milo a ti njega
HvalaGiljotina je napisao/la:Šalu nastranu, SDA Željezničar je najpošteniji klub u ligi.
mazgo jesi li svatio da si ispo glup kretenu jedan!let3 je napisao/la:Bilmeze, možeš li shvatiti da me boli qrac za tvoj mali klubić za koji navijaš, za kasabu iz kojeg dolaziš, a posebno za tvoje retardirane postove na ovom forumu. Bezveze me smaraš glupostima.DembaBa21 je napisao/la: “Jesu li svi navijaci omanjeg kluba iz mjesta Vrapcici”maloumac poistvjecujes mjesto stadiona i grad iz kojeg klub dolazi glupane
Možeš li to shvatiti ? probaj bar.
Ko zna kolike ce ptice do tad biti.?Rigoletto je napisao/la:Ćuj na ćetrdeset godina samo? Gdje ste kontali onda?
Gdje smo i sad.Nismo fašisti,ubice i progonitelji ne brini se igrat cete pod bb.Rigoletto je napisao/la:Ćuj na ćetrdeset godina samo? Gdje ste kontali onda?
1922VFC1981 je napisao/la:Gdje smo i sad.Nismo fašisti,ubice i progonitelji ne brini se igrat cete pod bb.Rigoletto je napisao/la:Ćuj na ćetrdeset godina samo? Gdje ste kontali onda?
A sta ako grad ne produzi?1922VFC1981 je napisao/la:Gdje smo i sad.Nismo fašisti,ubice i progonitelji ne brini se igrat cete pod bb.Rigoletto je napisao/la:Ćuj na ćetrdeset godina samo? Gdje ste kontali onda?
To se raspitujes za BB ako vas dobrocinitej DČ ne unisti do tada jer ste u njegovim rukamaMMM je napisao/la:A sta ako grad ne produzi?1922VFC1981 je napisao/la:Gdje smo i sad.Nismo fašisti,ubice i progonitelji ne brini se igrat cete pod bb.Rigoletto je napisao/la:Ćuj na ćetrdeset godina samo? Gdje ste kontali onda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.