AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Beduin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 13:19

pesmaster je napisao/la:Ljudi pomirite se vec jednom, roster je ograničen na borbu za EL bez obzira ko trenutno igra u prvih 11, koja formacija i koji trener..
Ne osporavamo mi los kadar, ali osim Intera, Napolija i Juveta ostali nisu nista bolji od nas. Mi smo sinoc sami sebe pobijedili, kod vodstva smo upropastili nekoliko prilika i onda je stigla kazna. Piatek je usrao sve svojim promasajima.
Roma sa Veretutom i Cristanteom u sredini ne moze biti ozbiljna ekipa, a jos kad vidis Kalinica u napadu sve ti je jasno.

Mi sa druge strane nemamo zamjene Piateku sto je glupost epskih razmjera ove uprave i trenera. A rijesio si se 2 napadaca sto je krajnje neozbiljno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 sep 2019, 13:49

Pa ima zamjenu u vidu Lea, a to što momka guraju na lijevo krilo je neka druga stvar. Po hiljaditi put se dešava da merkato i dovođenje igrača kroje prema formaciji koju ćemo igrati, da bi se nakon par kola promjenilo na našu voljenu 433. :roll:

I nemojte mi boga ti zazivati ni Gatusa. Ispade da jeste bolji od ovog diletanta, ali je i njegov fudbal za povraćanja.

Mi svi spominjemo šanse koje smo mi promašili, a zaboravljamo da su i oni promašili nekoliko zicera. Bili smo kvit i remi bi bio najpravedniji rezultat, ali je i poraz posljedica lošeg vođenja ekipe i pogrešnih izmjena, što je opet na treneru. Osim prvih i zadnjih 15 minuta, bili smo qurac kao u prethodna četiri kola.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 sep 2019, 14:57

Maldini, a posebno Boban su znali kritikovati sa strane, a sada kad su tu i kada, uzimajući u obzir nihove ranije istupe u javnosti, očekuješ da na vrijeme poduzeti nešto oni nastavljaju tamo gdje su stali svi njihovi prethodnici. Očigledno da su napravili pogrešan izbor trenera, al ako si porgriješio i vidiš da ne ide napravi promjenu na vrijeme, a ne kad već bude kasno za to. Doduše, ja trenutno i ne vidim neke alternative, izuzev Alegrija i mozda Vengera, al pitanje koliko bi oni sada željeli preuzeti klupu Milana. Pogotovo Alegri koji uredno prima platu od Juventusa, a svakog momenta mu se moze ukazati šansa da vodi trenutno puno jače ekipe od Milana. Spaleti se nameće kao najrealnija opcija, al vala ne znam sta bi za njega rekao.
Il Club più titolato al mondo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 sep 2019, 15:18

braco moja, pa sta se ovo desava

prvo lazni kinezi, pa sad i ovaj amerikanac nije dobar, uprava kluba ne valja...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 sep 2019, 16:15

:rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 sep 2019, 16:24

Ne važi se post, nisi nijednom napisao riječ kardan.

FORZA MILAN !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 sep 2019, 16:26

:tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 sep 2019, 16:27

I strah bijaše zasijan.
Mislim da je vrijeme da admini reaguju.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 sep 2019, 16:32

I zaslužuje da ga Šefćet nauči poštovanju i osnovnoj kulturi, pizda mu materina smrdljiva raspala. :kafa:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 sep 2019, 16:49

Ovo pod PS je nesto najjace, ali neka....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 17:21

rope11 je napisao/la:I zaslužuje da ga Šefćet nauči poštovanju i osnovnoj kulturi, pizda mu materina smrdljiva raspala. :kafa:
Ovo se na mene odnosilo?

A ne znam zasto se onaj lik Sefket zakaci na moj post kad ga niti spominjem niti dozivljavam. Osim ako se sam pronasao u mome napisanom. Ali eto potvrdjuje ono sto napisah, prvi forumas ovdje koji psuje ljudima porodicu, kakav forumas i dno od covjeka. :thumbup:

Ja cu ispasti gospodin pa necu istom mjesrom, s obzirom na moj temperament presuticu da ne vodi dalje ova ulicarska konverzacija.

PS. "Trag mu se zameo" se nije odnosilo na forumasa, nego na nacin komunikacije i negativu. Ali pogresno napisah, pa da objasnim, da se ne shvatim pogresno. <3

075 ❤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 sep 2019, 17:49

Morate sa razumijevanjem čitati da bi ste razumjeli.
Šefćo zar se jučer nisi oprostio od ovog dijela foruma, rekao si da nećeš više da pišeš. Bude dosljedan i ispoštuj sam sebe.
Doduše možda su te memagine riječi tako ganule da si se odlučio vratiti :rol:

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 27 sep 2019, 18:01

Beduin je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Ljudi pomirite se vec jednom, roster je ograničen na borbu za EL bez obzira ko trenutno igra u prvih 11, koja formacija i koji trener..
Ne osporavamo mi los kadar, ali osim Intera, Napolija i Juveta ostali nisu nista bolji od nas. Mi smo sinoc sami sebe pobijedili, kod vodstva smo upropastili nekoliko prilika i onda je stigla kazna. Piatek je usrao sve svojim promasajima.
Roma sa Veretutom i Cristanteom u sredini ne moze biti ozbiljna ekipa, a jos kad vidis Kalinica u napadu sve ti je jasno.

Mi sa druge strane nemamo zamjene Piateku sto je glupost epskih razmjera ove uprave i trenera. A rijesio si se 2 napadaca sto je krajnje neozbiljno.
A ocigledno da su bolji prijatelju, Roma, Lazio, Atalanta.. Mozda nemaju na papiru jaču ekipu ali definitivno imaju igru, borbu zalaganje i ono što je najvažnije u stanju su zaprijetiti protivniku, uvezati više od 3 precizna dodavanja, izvuci poneku kontru itd.. Po mom mišljenju sledeće igrače moraš izbaciti a dovesti bar JEDNU klasu iznad da bih se uključio u borbu za LP:

SUSO, HAKAN, KESSIE, BONAVETURA, CONTI, CALABRIA, MUSAKIO, RODRIGEZ, BIGLIA, KRUNIC.

Ovi što nisu na spisku mogu biti samo ZAMJENE novim igračima, ni u kom slučaju starteri.

Pjontek , Leoa, Rebić (sta znam, u ovom sad milanu on mi djeluje kao neko ko jedini moze povuci kontru ili probiti po krilu) + 2 KVALITETNA napadača

Paketa, Benaser + 5 KVALITETNIH VEZNIH

Romanogli, Hernadez + 4 KVALITETNA odbrambena

Helem, potrebno je 11 novih igrača, uz uslov da su klasa više u odnosno na ove pobrojane da bih tim kakav je Milan krenuo starim stazama.
Sloboda Tuzla !!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 sep 2019, 18:03

rope11 je napisao/la:I zaslužuje da ga Šefćet nauči poštovanju i osnovnoj kulturi, pizda mu materina smrdljiva raspala. :kafa:
Bas Rope, nisi valjda i ti ovo poceo pogresnim stopama??

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 sep 2019, 18:38

pesmaster je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

A ocigledno da su bolji prijatelju, Roma, Lazio, Atalanta.. Mozda nemaju na papiru jaču ekipu ali definitivno imaju igru, borbu zalaganje i ono što je najvažnije u stanju su zaprijetiti protivniku, uvezati više od 3 precizna dodavanja, izvuci poneku kontru itd.. Po mom mišljenju sledeće igrače moraš izbaciti a dovesti bar JEDNU klasu iznad da bih se uključio u borbu za LP:

SUSO, HAKAN, KESSIE, BONAVETURA, CONTI, CALABRIA, MUSAKIO, RODRIGEZ, BIGLIA, KRUNIC.

Ovi što nisu na spisku mogu biti samo ZAMJENE novim igračima, ni u kom slučaju starteri.

Pjontek , Leoa, Rebić (sta znam, u ovom sad milanu on mi djeluje kao neko ko jedini moze povuci kontru ili probiti po krilu) + 2 KVALITETNA napadača

Helem, potrebno je 11 novih igrača, uz uslov da su klasa više u odnosno na ove pobrojane da bih tim kakav je Milan krenuo starim stazama.
Pa oni to prijatelju i imaju zahvaljujući treneru
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 18:44

muxa je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ne osporavamo mi los kadar, ali osim Intera, Napolija i Juveta ostali nisu nista bolji od nas. Mi smo sinoc sami sebe pobijedili, kod vodstva smo upropastili nekoliko prilika i onda je stigla kazna. Piatek je usrao sve svojim promasajima.

Pa oni to prijatelju i imaju zahvaljujući treneru
Najgore je sto mi ne mozemo prodati igrace da bismo kupovali. Eto Biglu nismo ni po sto mogli utrpati, Laxalta na kraju na posudbu poslali, Strinica otpustili, Silvu ishitreno trejdovasmo sa Rebicem jer se nisu mogle uzeti neke pare (vjerovatno Rebic i nije bio na radaru do samoga kraja), a vjerovatno su jos njih par pokusavali prodati pa nisu uspjeli tako da nismo ni kupovali kako se zelilo.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 18:45

ronaldo99 je napisao/la:
Bas Rope, nisi valjda i ti ovo poceo pogresnim stopama??
Nije, nego moramo citati sa razumijevanjem, isto kao sto i utakmice na taj nacin gledamo. :urnebes:

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 sep 2019, 18:59

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 27 sep 2019, 19:36

Treba nam live stream za taj sastanak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 19:37

Posto ne citam postove ovog jalijasa pa mi u pp kopiraju, bujrum Sefkete u Dojcland na pivu, godice ti za zivce. Uplaticu ti i terapiju ovamo, ima nasih strucnih ljudi spremnih pomoci nasima. :urnebes:

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: memaga i 12 gostiju.