Vise je razloga sto je ovako kako jeste od trenera do igraca plus Maldini/Boban svi snose odgovornost. Valjda se svi dozovu i nadju pravi put.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nemoj Shevchet ici matere ti, imas stvarno kvalitetne postove, slazem se sa vecinom postova al moramo shvatiti da od velikog Milana nije sem historije ostalo vise nista, i odmah ce ti biti lakse, kakva uprava takvi igraci i treneri, takav klub, takvi rezultati....nije trener kriv sto je slucajnim izborom trener Milana nije on kriv sto su ga idioti poput Maldinija i Bobana izabrali a za njih dvojicu strucnjaka rijeci nemam, sto god su uradili uradili su pogresno, cak i odluka da otjeraju Gatusa se ispostavila pogresna....a sastav to je prica za sebe sam Donnarume i kapitena niko vise nije vrijedan spomena, tako kad sve saberes i oduzmes dobijes ovakav Milan prosjecan tim serije a..shevchet je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA, ja se gasim sa ovog foruma definitivno!![]()
![]()
Pozdrav normalnim momcima i ovim forumašima, koji znaju nešto o Milanu, o fudbalu uopšte, nemojte zamjeriti ako sam nekad bio grub na riječima, jer ovim "stručnjacima" ne možeš ni tako objasniti!
Ne mogu više čitati ove znalce ovdje, zgadio mi se život kako ljudi serendaju na usta, koji su fudbal u životu uglavnom na PES-u igrali, ali sve živo znaju, od taktike, fizičke pripreme, organizacije kluba, transfera, scouting-a, ma nema područja gdje se ne razumiju!
![]()
![]()
![]()
Još jednom, pozdrav realnim momcima koji i znaju nešto o fudbalu, a ovima "stručnjacima", savjetujem da se ne sramote i da počnu pratiti kriket!![]()
Giampaolo to Sky: "I really liked Suso this evening, he was collaborative and worked well both on and off the ball."
shevchet je napisao/la:Šta ljudi ovdje sve napišete, pa to je čudo jedno, nekad se pitam svega mi, jel' ovo pišu dječurlija od 18-20 godina ili neko čije je znanje o fudbalu jako skromno...![]()
Uozbiljite ba malo temu!![]()
TRAŽILI STE NEKI DA PROMIJENI TRENER FORMACIJU, NEKI DA MIJENJA IGRAČE U PRVIH 11 I SAD KAD TO URADI, A BUDE ISTI KARDAN OD EKIPE, ONDA JE OVA PRIČA NISU IMALI VREMENA DA SE UIGRAJU, TREBAO JE PRIJE, OPET KRIV TRENER, BLA, BLA...
![]()
![]()
![]()
Znači da ne vjeruješ kakve se besmislice pišu!
Milion trenera i milion kombinacija bi vi probali, svako ima neku svoju formaciju, svako bi druge igrače mijenjao a koga god da stavi isti kardan bude!!!!!
Nije dobar bio Mont, nije dobar bio Rino, nije dobar bio Miha, nije Brocchi, nije sad GP!
Čak nije ni Allegri valjao, sjećam se kad ga je 90% "navijača" tjeralo iz kluba...
Znači svi ne valjaju, a uvijek imamo ekipu za LP!
Samo debil ne bi shvatio, da mi imamo problem u klubu, kao neka bolest da se uvukla u klub a niko ne liječi to!!!!! Tu je problem!
Isti problem ima i Manchester United, oni su potrošili 5 puta više love od nas a smijurija od kluba, sastaviti se ne mogu sa loptom a toliku lovu bacili, mislim u 2 sezone preko milijardu KM!
Halo, kao što neko već reče, potencijal ove ekipe je realno borba za EL, ja sam rekao 6-7 mjesto još prije 2 mjeseca i to ko ne vidi, bolje mu da se okani fudbala i neka gleda kriket!
Naravno druze da nije kriv, njemu se ukazala prilika da vodi Milan sto ne pokusati ha ja, eh sad drugi par carapa kako ce on voditi Milan to je sasvim nebitno ( on je **** od trenera )...Sad da se npr.Musemicu pruzi prilika voditi milan ne bi je sigurno odbio ( nemam nista protiv Musemica, prvi mi je pao na pamet ) a pitanje je kako bi vodio, tako isto i ovaj idiot od trenera...Boban i Maldini zajedno sa svom upravom su ocajan posao napravili....Raonffa je napisao/la:Giampaolo nije kriv što Pjontek fula dvije stopostotne šanse, što Kessie nema fudbalske inteligencije pa udara loptu k'o da bokserska vreća, ali kriv je što smo mjesec dana čekali da izvede neku naznaku normalne prve postave sa novim pojačanjima kao starterima.
I određeni momenti dobre igre, stvaranje šansi, nije to plod slučajnosti ili toga što su nakon tri dana naučili igrati, nego zato što su određeni igrači tipa Benasera ili Thea donijeli jedan instant individualni kvalitet što se moglo vidjeti večeras.
Bilo je također par situacija koje su se mogle bolje rješavati neke kontre i polukontre, al' normalno da će dolaziti do nesporazuma kad su novi igrači neuigrani, kada su nama igrali mrtvi Samu, Borini, Biglia, dok su Benaser, Leo i ostali grijali klupu. To je isto direktna odgovornost trenera.
Na sve to, opet uspiješ izgubiti utakmicu, praviš katastrofalne izmjene, čuj guraš Jacka koji godinu dana nije igrao fudbal, izbacuješ Benasera, ostavljaš po ko zna koji put nevidljivog Susa.
Znači Borini, Suso, Samu, Calabrija, Rodriguez, pa i Hakan, već odmah smo svi vidjeli da nije to to i da bi ovi igrači trebali biti na klupi. Prošlo je znači pet kola, ovaj je tek donekle nadošao u vezi ovih igrača, a još uvijek su bar pola njih sigurni starteri. On dok pohvata neke stvari, biće prekasno, i za njega i za Milan.
Ma neka oni iznose svoje misljenje (osim onog forumskog klovna sa svojim ismijavanjem svakoga ko ne misli kao on, trag mu se zameo, prvi put na nasoj temi da je neko nekome psovao porodicu i sve ostalo), ali Rebic je kesa od igraca kao ovakav. On i u reprezentaciji ne radi nista posebno, ima brzinu i to je sve. Uz kvalitetne igrace i njegova brzina dobro dodje, ali u ovom Milanu tesko da on moze nesto napraviti. Onaj njegov karakteristican trk lijevo, desno, lijevo, pa ne zna gdje bi onda sa zabijenom glavom u zemlju, nasmijao me par puta.koraj je napisao/la:Pazi da te odredjeni forumski doktori ne prozovu nacionalistom. Gdje ces ovdje kritikovati hrvate...