AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

memaga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la memaga » 26 sep 2019, 22:53

Interesantna utakmica puna dinamike, izjednacene kvalitete, realno je nerijeseno a ni pobjeda Torina nije nezasluzena mada je i Milan mogao pobjediti...To je neka nasa realnost sredina tabele i mogla bi se ova tekma nazvati derbi sredine tabele...
Forza Milan

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 sep 2019, 22:55

Ako nista mi smo vodili duzi dio utakmice, i to je bitno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 26 sep 2019, 22:56

TedBundy je napisao/la:Piątek ne zna primiti loptu, kakav očajan napadač...
Ma druže, nemaš ti veze, kao ni ja, to je novi Shevchenko, tolike su hvalospjeve pisali ovi stručnjaci ovdje što pljuju trenera!
:lol: :lol:
Dobro je, zna makar izvesti penal i bitno je da imamo dobar roster, kad dodje drugi trener, osvajamo ligu! :rol: :rol:

EDIT: Sa 3 metra u golmana, kriv je Suso i za ovo, a možda i trener! Tako Rope kaže... :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 26 sep 2019, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 26 sep 2019, 22:56

U 5 utakmica zabili smo 3 gola od toga 2 iz penala. Nema dalje. Ne treba opet cekat 2-3 mjeseca nego odma otkaze davat.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 sep 2019, 22:57

Nevjerovatno sta ne uspjevaju zabit, uzasna realizacija blago receno
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 sep 2019, 22:58

Večeras smo se nafulali što nismo baš baš odavno. Odigrali jednu dobru utakmicu, a opet smo izgubili, valjda to tako treba kada neke stvari od početka ne štimaju.

Giampaolo out!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 sep 2019, 22:59

Mi ne mozemo u 5 kola dati gola iz igre,dali 3 gola u 5 tekmi, pa jel treba sta dalje govoriti, otkaz brate, Gattuso izvini sto sam mislio da od tebe ne moze gore

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 26 sep 2019, 22:59

Kriviti trenera za to što sa 2 metra čamuga i Piatek ne mogu zabiti i što Hakan i Suso ne znaju preći igrača.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 sep 2019, 22:59

Kao sto neko rece 5 tekmi i 3 gola dovoljno govori. Zar je to taj Giampaolov napadacki fudbal. I sam sam mislio da ce donijeti nesto novo, uspostavit konacno neki sistem, li to se nije desilo i mislim da bi sto prije trebalo donijet odluku, ne cekat suvise kako sezona ne bi otisla u helac.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 sep 2019, 23:00

Davno sam ja rekao da smo pogrešnog napadača prodali. A o lošem izboru trenera da ne pričamo.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 26 sep 2019, 23:03

Pravit cete vi Gattusa od blata!

Spaletti bi vam bio naj bolje rijesenje, za naredne 2-3 sezone!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 sep 2019, 23:04

Nije se ni imalo sreće (umijeća), a Torinu ušle sve šanse s tim da su ih Donaruma i Musaka počastili lošim reakcijama.

Bolja igra čim je promjenio par igrača, ali i dalje kilavo. Samo radi ovih idiotskih izmjena tokom utakmice ga treba nabiti nogom. Hvala, doviđenja, vidjeli smo dosta.

Gol razlika -2 poslije 5 utakmica, a igralo se između ostalog protiv Brescie, Verone i Udinesea, a i Torino je loše ušao u sezonu. Jedan gol iz otvorene igre. :lolno:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 sep 2019, 23:05

Al kako je Kessie glup igrač. Calhanoglu rame uz rame sa Susom. Al sto nam je desna strana odbrane loša to je priča za sebe. Definitivno treba dati šansu Duarteu da vidimo ima li od njega ista. Conti je loš u defanzivi, al kojom logikom Calabrija ima prednost kad je odron i u napadu i u odbrani. MG se definitivno pogubio.
Il Club più titolato al mondo!

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 26 sep 2019, 23:06

HAHAHAHAHAHAHA, ja se gasim sa ovog foruma definitivno! :puke: :puke:

Pozdrav normalnim momcima i ovim forumašima, koji znaju nešto o Milanu, o fudbalu uopšte, nemojte zamjeriti ako sam nekad bio grub na riječima, jer ovim "stručnjacima" ne možeš ni tako objasniti!

Ne mogu više čitati ove znalce ovdje, zgadio mi se život kako ljudi serendaju na usta, koji su fudbal u životu uglavnom na PES-u igrali, ali sve živo znaju, od taktike, fizičke pripreme, organizacije kluba, transfera, scouting-a, ma nema područja gdje se ne razumiju!
:rol: :rol: :rol:

Još jednom, pozdrav realnim momcima koji i znaju nešto o fudbalu, a ovima "stručnjacima", savjetujem da se ne sramote i da počnu pratiti kriket! :guz: :salut:
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 26 sep 2019, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 26 sep 2019, 23:07

Mislim da ni Jack nema šta tražiti na terenu. Problem je što se svi uklapaju u sivilo. Ono malo što valja počinje da se raspada.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 26 sep 2019, 23:07

Giampaolo je kriv za mnoge stvari ali nije kriv sto Piatek promasi 2 zicera, sto Kessi prebaci gol s pola metra.

Steta prosutih bodova a moglo se otici sa sva 3 kuci.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 sep 2019, 23:08

I ovaj Pjontek je isto goli qurac od igraca, posralo ga malo sa golovima i nista vise, pa od njega se lopta odbija kao od zid, frajer ne zna primiti, ne zna dodati, orvoriti prostor, ama bas nista, poslije Musakia on mi je na listi uzasnih igraca koje pod hitno treba klupirati, a onda skontas da je nasa uprava prodala ostale napadace.

Jedino pozitivno vcra je Benaser

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 26 sep 2019, 23:08

Jedino se kod nas kuća pravi od krova. Ovaj lik se pogubio. Jbt pa igrači se sudaraju po terenu. Ponovo smislene akcije nema. Mora se dovesti trener sa mozgom, neko tko iza sebe ima neku relativno ozbiljnu karijeru. Ne može se svake sezone mijenjati trener, svaki ima neku svoju viziju/prenose. Kupuju se pogrešni igrači, prodaju se pogrešni igrači. Ovo je trenutno put u ambis. Ako ovaj Mister xyz ostane, borimo se za opstanak. Gatuso je makar fizički ih spremio, te ih malo našpanovao. Ovaj je izgubljen slučaj.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 sep 2019, 23:10

Generalno sve je ovo do trenera. Igrači igraju kao na terminu, svako za sebe i za raju. Hakan 40 metara kiseli loptu, umjesto da doda on je gubi i primamo gol, slično je i sa Susom, koji do beskraja drži loptu. Da ima trenera i sistema, ne bi niko držao loptu duže od 3 dodira.
Amaterizam Giampaola se vidio u kod ulaska Bonaventure, lik 11 mjeseci nije igrao i on ga ubacuje u ovakvoj tekmi, kada se lomi rezultat.
Jednostavno imamo u vezi 3 igrača ( Suso, Hakan, Kesi) koji drže loptu do iznemoglosti bez ikakve odgovornost. To nam je ključni problem igre. A za to nisu krivi njih 3 već genije sa klupe koji to dopušta.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 sep 2019, 23:11

Ipak ako se to održi biće bar jedna dobra stvar od ovog poraza.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.